Bu bir kabus olmal..Aldatldm

o msj çekenin sesini hiç duydunuzmu? belki eşiniz bi arkadaşını ayarladı o çekiyo bu msjları?

Aşkım diye yazılmış bir mesajın açıklaması ne olabilirki. Kimse arkadaşına aşkım diye hitap etmez. Bu erkekleri boş bırakmaya gelmiyor anlaşılan.

yaa evet illede iy niyet çıkarmaya çalışıyoruz hala bunun altından..
uyandın mı bitanem. aşkım .seni seviyorum... bunların hiç biri dostane değil emin ol
gururumu çiğnerim bir şans daha veririm ama bunu asla yüzüne vurmam çocuğumu yetiştirirken bunu ona yansıtmam,kavga dövüş meselesi yapmam diyorsan barışsengözlerimebaksanab
ama ben her saniye kafasına kakardım bu defa dırdırdan gider aldatırdı

Aynen..

Ben eşimin benle tanışmadan önce çok eskiden hoşlandığı ,çiçek miçek yolladığı,tanıştırıldığı kızları bile kızdığım zamanlarda arada kafasına kakıyorken ki evliyken böyle bir durum oluşsa,Allah korusun...Kesinlikle sustuğum an olmaz ,olamaz herhalde....delikafadulden

ben de kendimi abartıyorum sanmıştım.... yerimseniben ben, k.validemin eşime ayarlamaya çalıştığı (ama gönüldn değil, çünkü oğlu kendine kalsın istiordu kaydirigubbakcemile3 ) kişilerin hikayelerini bile duymaya tahmmül edemiyoerum... yani k.validem bazen beni kışkırtmaya çalışmak için anlatırdı da... yok, aşkım bitanem msj.larını görmemle gözümün dönmesi bir olur...sarhoşluk vs bahane...hiçbir şey bahane olamaz zaten... anlayamam yani, beni ikna edemez!!!

Ben kayınvaldemin bir kaç kez ağzını aramaya çalıştım da olmadı..Ben bilmiyorum,tanımıyorum dedi..Eşimin geçmişindeki hoşlandığı kızlarla ilgili belki ağzından birşey kaçırır diye bekledim...kaydirigubbakcemile3 Rahmetli oldu zaten kadıncağız...

Çok kıskancım çok..Ya hoş göremem ben..sms boyutu net boyutu..Kişilik meselesi diyorum işte hep...Yani anne olmaya bağlayabilmem mümkün değil...Bebeklerim için saniye ,an bile düşünmeden canımı verirdim...Babalarından da ayırmazdım ama aynı evde de kalamazdım..Benim gibi kendini tutamayıp dırdırı bitmeyen bir deli yüzünden onların psikolojisinin bozulmasına asla izin vermezdim...

Kendimi asla tutamazdım yani..Mutlaka patlardım mutlaka..İçimden hep rezil etmek geçerdi..Amannnn Allah korusun diyeyim valla tekrar...:umursamaz:

ayneeen... bırak aynı yatağı, aynı evde kalamazdım... biterdi işte yaa... kime aşkım diyorsa ona gitsin, ona aşkım derken beni zaten gözden çıkarmıştır...

ayneeen... bırak aynı yatağı, aynı evde kalamazdım... biterdi işte yaa... kime aşkım diyorsa ona gitsin, ona aşkım derken beni zaten gözden çıkarmıştır...

Aynı yatak mı ?
:1ninca:

Ben o saatten sonra tırnağının ucu ile bana değsin istemezdim..

Yani aldatıldıktan sonra hala seviyorum demezdim..:umursamaz:Bazı hanımların aldatılınca,şiddet görünce aşkları depreşiyor,seviyorum ayrılamam diyorlar..
Bu durumu anlayamayacak kadar zeka özürlüyüm galiba malesef... fisfisfis

eski sevgilinin şu durumda devrede olmasının ne alemi var? bişeyler yaşanılmış sonuçta sonrada şimdi dertmi anlatıyolar birbirlerine..böyel saçmalık olurmu cnm..bence düşün bu evliliği senin bi süre eşinin yanında olmaman fırsat bilinmiş ve icraata geçilmiş.

aynennnnnnnn delikafadulden

Arkadaşı çok iyi anlıyorum çünkü aynı şeyi bende yaşıyorum 7 senelik evliyiz ve evlenmeden önce de 6 sene birlikteydik aynı okuldan mezun olduk benimle çıkmaya başlamadan önce ilgi duyduğu bir kız vardı geçenler de kocamı telefonla fısır fısır konuşurken yakaladım meğer o kızla aylardır telefonla konuşuyorlarmış güya o kız bununla irtibata geçmiş ve sadece arkadaşça konuşuyorlarmış ama kocam onunla rahat rahat konuşabilmek için başka bir hat almış bu nasıl bir arkadaşlık artık kocama güvenemiyorum her şeyden şüphelenir oldum ne düşüneceğimi ne yapmam gerektiğini bilmiyorum . Kocam onunla bir daha görüşmeyeceğine söz verdi ama artık hiç bir şey eskisi gibi değil 4 yaşında bir kızım var o olmasa bir saniye bile düşünmezdim ama kızım elimi kolumu bağlıyor çok mutsuzum kendimi çok yanlız hissediyorum beni en çok yalanlar söylemesi kırdı herşey söylediği gibi olsa bile bu ada bir çeşit aldatma değil mi sizce ???????senağlama

ehh bu kadar rahat adam oh ne ala memleket.kız evli olduğunuda biliyor durumu her türlü idare edebilirler ikisi.ne saçma onun derdi varmış bunun derdi varmış.sen bi annene doğru gezintiye çık canım annene gezmeye geldiğini kocanada ondan uzaklaşmak istediğini hissettir bi burnu sürtsün.
sarhoşluk falan filan heep hikaye.bu kızlarda ne ister bu evli adamlardan anlayamıyorum doğrusu.akıl yoksunluğu işte.hiç canını sıkma canım herkes kendine yapar ne yaparsa yapsın.aç kıza telefon bu oyunları yemediğini onun ne olduğunu anlat için rahatlasın en azından.çocuğunada yansıtma en çok üzüntüyü onlar kendi küçük dünyalarında yaşıyorlar.

öncelikle kemiş olsun canım benimde başıma geldi ama görüyorumki bütün erkekler aynı hepsi beş para etmiyor eşini hala sevdiğini söylüyosun inan bana geçer çünkü gurur herşeyden üstün kocanı afedersin etmessin bu senin bileceğin birşey çok iyi düşün bence ama bildiğim tekşey yalan söylediği aynılarını bende duydumçünkü ve bir zaman geliyo elinde olmadan canın acıdığından herşey kendiliğinden kopuveriyor abbim yardım etsin çok üzüldüm

yoooo bir çok şeyde hemen boşanmaktan yana değilimdir ama eski sevgiliyle görüşme kesinlikle terketme sebebidir bana göre tabi..

inanma canım her boş anında eski sevgilisine mesaj atarsa yanmışız biz.

çocuğun da var kıyamam ama ben olsam affetmezdim kesinlikle görüşmüşlerdir sen yokken emin ol...kız ne derse desin ben inanmam yasakkelime

tabi bunlar benim fikrim canım sen iyisini bilirsin

hatta bu adamı bi süre takip et bi şekilde çünkü hala görüşüoda olabilir ne yani sen döndün onlar da hemen ilişkiyi kestimi? hiiiç inandırıcı deil

ya kızlar yapmayın böyle yorumları duyunca herşey yeniden alevleniyor beynimde,yorumlarınıza sonuna kadar hak veriyorum,ama deniycem biraz,büyük ihtimallede bidaha tekrarlanmazsa boşanmıycam ama gelin bide beynimin içini bana sorun..resmen yalancı cicim ayları yaşıyoruz daha dogrusu o yaşatmaya çalışıyor bana,ben hep sessizim,onun yanında yemiyorum içmiyorum...benide en çok sinir eden kızın evli oldugunu bilmesi,bu işimi daha zorlaştırıyor yani tekrar görüşüyorlarmı anlamında.çünkü kızla diyolaga geçsem elime hiçbişey geçmeyecek..geçenlerde kızaeşimin telefonundan msj attım gizli''eşim seni arıycak bugün,dikkat et,sesini özledim''dedim.kızda hemen msj attı''eşine söyle sakın aramasın,ona söyliyceklerimi söyledim,aramızda hiçbişe olmadıgını olmıycanı söyledim.beni bilgilendirmedin ortada ben kaldım,suçlu ben oldum'' yazmış.

bilmiyorum anladımı benim attıgımı,bu msjı attıgımda eşimin genelde hep işte oldugu ama o saatte evde oldugu bi zaman attım..ailemin yanından yeni geldim gezmeye bile gitsem anlarlar hatta babam geliyor yarın torununu özlemiş.eşimede babam varken hiçbişe yokmuş gibi davranıcam ama gidince artık ne gerekiyosa ayrılalım dedim,
ben yapamıycam dedim..geldi sımsıkı sarıldı bana ''yapma bana bunu falan dedi.hala o bana dokununca içim titredi,lanet olsun böyle sevgiye

madem seviyosun o zaman şans vereceksin ama kocanı o kdr uzun süreli bırakıp gitme arkadaşım erkek milleti bu yalnız bırakmaya gelmez

aslında ayrılmayı şuan için düşünmüyorum ama eşimi iyice korkutmak için öyle dedim.babam gidince boşanma davası açıcam sen evden gidersin tamamen boşanana kadar ailemin yanına gitmiycem dedim.oda bilir aileme ne kadar düşkün oldugumu onları üzmemek için boşanma sürecinde yanlarına gitmiycemi..

merhaba öncelikle kısa ve öz dicem direk boşan bence

hayatımı altüst ettiler,ne geçtiyse ellerine, degermiydi.şu erkekler ne kadar aciz zayıf varlıklar..tamam eşimi uzun süre yanlız bıraktım ama asıl erdem ne şartta olursa olsun aldatmamak degilmi,içinde varsa yapar ne şarrta olursa.sadece beyninden geçmesi bile aldatmadır,beyninin içinede giremiycegime göre takip ederek kendimi yorarım o kadar.zaten eşim yalan söylemeyi hiç beceremez yani destekli yalan atamaz,mutlaka bi yerden patlak verir.ama el mecbur takip edecez,ilk falsoda ben yokum hayatında...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…