Bu bir kabus olmal..Aldatldm

Bunlar kendilerince nostalji yasayip pisman olmuslar..
Bana masum gelmedi o mesajlasmalar.. ama ortada koca bi yuva var
esin pismansa yikmaya degmez derim,bosanirsan kendi ellerinle ona birakicaksin esini..

Birde biraktigi izler kalacak tabiki umarim güvenini tekrar kazanir..
Allah akil versin

DyGLu arkadaşımıza katılıyorum.kendilerince geçmişi yad etmişler.ayrılırsanda zor olucak sonuçta 3 yıldır evlisiniz ve kendinizce bir düzen kurmuşsunuzdur.ben 8 aylık evli olmama rağmen annemlere geldiğimde düzenimi özlerim.eğer bir daha yinelemeyeceğinden emin olabiliyorsan devam et ama süründürrrr bunu fazlasıyla haketmiş.devam etmen yönündeki olumlu konuşmalarım eşini hala çok sevdiğini söylemenden kaynaklanıyor.Allah korusun kendi başıma gelse böyle birşey tüm düzenime,ehli keyifliğime rağmen olumlu bakabilirmiyim burası tartışılır

oğlun daha çok ufak bence bir şans daha ver ama süründür tabiiki hatta bence dava aç iyice bi burnu sürtünsün dava günü davaya gitmezsen zaten düşer ama onda yaratacağı boşanma korkusu paha biçilemez oluyo benim ablam öyle yaptı eniştem süründü hala da sürünüo ablama yamanmak için

Mantıklı bir çözüm yolu bulmuşsunuz.
Umarım akıllanmıştır ve tekrar etmez. En büyük şansın hala sevebiliyor olman.
Hayırlısı olsun diyorum.

Demek istediğim akran desteği yanlış arkadaş seçimlerine sebep olabilir.....Bu yanlış arkadaşlar da kişiyi felakete sürükler... Etraf melaike kaynamıyor çünkü.....

anladım da ben onu kastetmiyorum yalnız...
çocuğun psikolojisinde en hassas dönem 0-6 yaş arası evre...bu evrede doğrudan anne ve babaya bağımlı hayatının merkezinde onlar var ve bu dönemde baba veya anne birinden birine yoksunluk duyulması ilerde kalıcı izler bırakabiliyor çocukta o yüzden dikkat edilmesinden yanayım, oysa daha büyük bir çocukta aileye bağımlılık daha azalıyor ve daha kolay kabullenilebiliyor bir psikolog eşliğinde anlatıldığı zaman çocuğa...hem belkide o zamana kadar evliliklerinin kurtulma şansı da olabilir aynı hatalar tekrarlanmazsa...baştan beri söylediklerimi dikkatli okuduysan eğer evde bir huzursuzluk ortamı varsa ve eşler sürekli bu durumu tekrar tekrar yaşayarak birbirlerini yıpratacaklarsa zaten boşanma en iyi çözümdür dediğimi fark etmişsindir ben ne olursa olsun boşanılmasın çocuğu var her şeyi yutsun demiyorum ki sanki öyle diyormuşum gibi cevaplar geliyor...ben adamın eşine çok düşkün olduğunu üzerine titreyen bi tip olduğunu ve çok pişman olduğunu dikkate alarak ve aldatmanın da sms boyutunda kaldığını göz önüne alarak devam etme şansı olabilir diyorum çocuğun hatırına, yoksa zaten bu durumu aşamayacaklarsa sürekli kavga kıyamet gideceklerse tabii ki yıpranmaktan başka bir işe yaramaz, ama çocukları uğruna aşabilirlerse bu durumu iyi olur kanattindeyim kimse düşünceme hak vermek zorunda değil ayrıca herkesin kendi doğrusu vardır ve herkes doğrularının etrafında hayatının yönünü çizer...CADIARZU

kızın işine gelmez boşanması tabi ki inkar edecek..o tipler evlenip çocuk yapıp bulaşık yıkamazlar zaten...eşin de gönlünü eğlemiş bi güzel..yok aldatmadı diyemem her sey ortada...aşkım falan daha ötesi var mı ?sana kalmış boşanmak ,,evliliğini düşün tasın 2.şans vermek ne derece doğru sen karar ver..zor bi durum ...üzüldüm...basa vermesin Allah..

Ben de tam tersini düşüyorum..0-6 yaş çok önemli evet ama daha kolay atlatılır..Çünkü küçük bir bebekte,çocukta bazı şeylerin atlatılması daha kolaydır..(0-2 yaş)Ancak daha büyük yaşlardaki çocuklar için bazan kabullenmek daha zor olur..Psikolog yardımı falan da işe yaramıyor...Ben ileri yaşta anne baba boşanması yaşamış olup ta senelerce psikolog yardımı görmüş hatta hala görüyor olmasına rağmen anne babasının ayrılığını atlatabilmiş bir tane bile insan görmedim.Tatmin olmamış bir psikoloji içinde yarı sorunlu kişilikler olarak kalıyorlar..Ancak anne baba çok küçük yaşta ayrılık kararı almışsa çocuk daha az etkileniyor..Teori farklı ,uygulama çok farklı malesef..

Aldatmak aldatmaktır..Yok sms boyutu yok cinsellik boyutu farketmez bence...Ruhen,aklen ve beyin olarak başka bir kadını düşünmüş ki bu sms e yansımış..Ve ne yazık ki sms te de olsa karşılık bulmuş..Hem sadece sms de kaldığı ne malum..Ben inanmazdım açıkçası..Bu aynen bazı bayanların eşim 1 gecelik aldatmış ,ama cinsel olarak..Kalben aldatmadıktan sonra önemli deği diyerek kendilerini kandırmaları ile eş değer bence...

Aldatılan bir kadının çocuğu için bile olsa görmezden gelebilceğine ben tam olarak inanmıyorum...Mutlaka beyninde,kalbinde yara bırakacaktır..Yani mutlaka bir şekilde acısını çıkartmak isteyecektir..Mutlaka bir tepkisi olucaktır..Ve bana göre aldatan bir daha aldatır...Ama bu kez delilleri ortada bırakmak istemeyecek kadar kurnazca oynayarak...lmaz:

Elbette hepimizin görüş açısı farklı..Konu açan arkadaş kararını vermiş ,Hiç birimizin birimize fikrini kabul ettirmek gibi bir zorunluluğu olamaz..

tüm sayfaları okuyamadım ama şöyle söyliyim cnm eşinin yaptığı çok yanlış olmakla beraber sen de eşini bi daha 1 ay yalnız bırakma.1 ay çok uzun bi zmanaçaldatçak olan yanındayken de yapar ama böyle olunca zemini kendim hazırlamış oluyorsun..umarım bidaha aldatmaz..

fikrine saygı duymakla beraber aynı şekilde düşünmüyorum bence mutlaka takrar yapar genellemesi de yanlış insanlar hatalarından ders alabilirler bunun pek çok örneğini de ben gördüm ayrıca hiçbirşey gizli kalmaz bence ne kadar kurnazca davranırlarsa davransınlar erkekler kadınların zekasına yetişemiyor o konuda yakalamak isteyen yakalıyor zaten öyle bir durumda sorgusuz sualsiz biter ama baştan bıçak gibi kesip atmak ortada çocuk varsa doğru gelmiyor bana hata büyük de olsa ikinci bir şans verilmeli bu şekilde yuvası kurtulan insanlar da var haa aldatmak konusunda kaşarlanmış olanlar tabii ki uslanmıyor artık hastalık haline getirmişler bu konuyu çünkü o zaman yapılacak şey belli zaten ama arkadaşın eşi öyle biri gibi gözükmüyor bence neyse zaten arkadaş yorumlarımızdan faydalanmıştır ya da faydalanamamıştır ama yapı olarak farklı insanlarız belli ki ben seni biraz katı olarak değerlendirirken sen de beni fazla yumuşak ya da safniyetli gibi görebilirsin örneğin... milyonlarca insan milyonlarca kişilik demek bu yüzden ortak paydada buluşamadık demek ki çocuk olmadan önce senden de katıydım bu konuda aslında gözümün önünde canına kıysa kılımı kıpırdatmazdım aldatması halinde ama şimdi fikrim değişti değişmeyenleri de anlayışla karşılıyorum bu topik sonuca bağlandı zaten hayırlısı diyelim CADIARZU

Hayır ,hayır kesinlikle saf diye düşünmüyorum..Sadece kişilik farkı diye bakıyorum olaya..Katı olduğumum kabul ediyorum ve değişmeyeceğimi de biliyorum..
:umursamaz:
Benim de 2 bebeğim oldu..Onlar için yapamayacağım şey yoktu..ama bu konu hariç..şimdi gene bebek için uğraşıyorum..Hadi ben katıyım ya annem ablam,tüm akrabalarım? Hepsi de çocuklu hanımlar..Biz ailece katıyız bu konuda ve asla taviz veren olmaz bizde..Bu konular hakkında çok konuşmuşuzdur..Aldatma ve şiddete taviz yok..Allahtan başımıza gelmedi böyle bir şey,Allah kimseye de vermesin..:Saruboceq:

1- geçmişte beraber olduğu bir insanla arkadaş olması imkansız hepimiz bu yollardan geçtik sevgi aşkı yaşadığın bir insanla dostluk arakadaşlık yaşamak zordur ateşle barut yan yana durmaz birkere

2- eğer aralarında birşey yoksa neden erkek ismi olarak kaydediyor madem öle yalansız size anlatsaydı arkadaşımın sorunları var bak yanlış anlama deseydi.

bizde yedikk sizi saf görmüş galiba hiçbir şekilde kanmayın bence

inşallah da hiçbirimizn başına gelmez eşimle on yıldır beraberiz Allaha şükür daha bir kadına yan baktığını göörmedim hatta bir iki defa asılan çıkmıştı da onlara da oralı olmadı hiç pek öyle kadın kız meraklısı bi adam değil çok şükür ama başa gelmeden de ne yapacağını bilemez insan ben böyle diyorum ama faraziyet sonuçta belki de çok büyük bir tepki verip terkederim yaşasam bu olayı bilemem baştan konuşmak yanlış aslında eşekten düşenin halini eşekten düşünce anlar insan canının nasıl yandığını umarım her on yılımız bu on yılımız gibi olur da gerek kalmaz bunlara sizler için de tabii ki aynı şekilde kimsenin başına gelmesin sadakatsizlikle baş etmek cidden zor

badem arkadaşımız yazılarına sonuna kadar katılıyorum
çok güzel anlatmış bence her şeyi

Mantık ön planda bende..3-5 yıl sonrasını değil,15-20 hatta 35 yıl sonrasını da düşünmeye çalışırım..kaydirigubbakcemile5vereliniortak:1hug:

badem ve seli54 ilginiz için teşekkürler,aslında ikinizde haklısınız ama başa gelmeden hiçbişey için kesin konuşmamak lazım,tecrübeyle sabittir.ben ve çevrem çok katı bi mantıgım oldugunu söylerlerdi ama ben bile kendime şaşırıyorum dedim ya kendimi ve eşime olan sevgimi anlayabildim,keşke anlamasaydım da başıma bunlar gelmeseydi....benim eşimde hiçbi kadına yan gözle bile bakmazdı hatta ben derdim şu kıza bak ne hoş diye banane derdi,yemin ediyorum dogru söylüyorum kız arkadaşlarımızla falan gayet resmi duruşu vardı,bu yüzden de çok yaralandım aldatmasına.demekki kimseye güven duymayacaksın,bu olayı 2 dostuma anlattım onlardsa bana dediler ki senin eşinde yaptıysa herkes yapar.ihşallah başınıza gelmez ama güvenmeyin eşinizin sadık pozlarına

bütün yorumları okudum. herkes farklıdır. herkesin aynı olaya vereceği tepki de farklıdır. kimisi esnek yaklaşılması taraftarı, yani affedici; kimisi affetme ama takibe al, tekrar ederse vur tekmeyi kıçına diyor... kimisi de ben kesinlikle bitirirdim, devam etmem mümkün olmazdı diyor... ben son gruba dahilim... oğlum var 2 yaşında, ama bu konuda "oğlum için " diyemem. çünkü oğlum mutlaka benim bu konuyla ilgili psikolojik travmamdan etkilenecektir... bir kere böyle bir olayı unutmak mümkün değil... tekrar güvenmek çok çok zor... hele hele yakaibin yaşadığı gibi bir şey yaşasam... :1no2: bilmiyorum. büyük konuşmak değil ama benim yaptığım...çünkü daha 1,5 ay önce eşimin internette arkadaşlık sayfalarına girip , birkaç kadının profiline baktığını gördüm... tesadüfen gördüm. hatta mesajlaşmalar bile olmuş ama içeriğini göremedim.... çoooook kötü oldum... ilk aklıma gelen " ne arıyordu" sorusu oldu....yıllar önce daha evlenmemişken de bazı msn konuşmalarına şahit olmuştum.... onlar da yine şok ediciydi... bu, aynı konuda ikinci vukuat olunca tamam dedim sen uslanmayacaksın...bence bu da aldatmadır. eşim bunun zararlı olmadığını, boşluktan cnaı sıkıldığı için yaptığını söyledi... aslında beni ne kadar sevdiğini anlatmaya, göstermeye çalıştı... bu işin sonu ayrılığa doğru gidiyor haberin olsun dedim.çünkü kendimi biliyorum, sineye çekemem. üstelik kötü bir huyum var, sıksık gündeme getiririm en ufak bir şey bile şüphelenmeye neden olur benim için... eşim diyor ki yüzyıllardır varolagelen erkek davranışını, yapısını mı anlatmaya çalışıyım sana... erkekler poligam demek istiyor yani.... ooooffff işte bunu kabullenemiyorum. ben üstüne çok gidince bunaldı ve karşılıklı tartışmalar çoğaldı...tüm bunlara oğlum şahit oluyor ve etkisi altında kalıyoredu... dedim ki olmuyor biz boşanalım.... bunu çok ciddi söyledim...ortak karar alıp ne gerekiyorsa yapalım.. pire için yorgan yakma dedi bana... evlilik danışmanına gitmeye karar verdik... gideceğiz yakında hala araştırıyoruz..."eğer bir daha en ufak bir vukuatını görürsem sadece 1 dilekçeye bakar" dedim. ne kadar deli cesaretim olduğunu çok iyi bilir... aileim arkamda olup olmayacağı da önemli değil, ayaklarım üstünde durmaya çalışacağım çünkü... yani hayatım şimdikinden çok daha zor olacak ama göze alırım...
yani yakaibciğğim konunu okuyunca o kadar üzüldüm ki.... eğer yaşadığını ben yaşamış olsam gerçekten bitirirdim. yapamazdım yanii....güçlü bir kadınım ama o kadar da güçlü değilim ben eşimi çok sevdiğim ve kesinliklle paylaşamayacağım için bitirirdim. sürekli o şüpheyle yaşamaya devam edemezdim. bademin çoğu yazdıklarına katılıyorum....( kendisi beni kendi konumda çok üzmüş olsa da bi zamanlar şutarafagitti) çocuğum olduğu halde bitirirdim...çocuğum için dünyayı yıkarım ama beni aldatan babasıyla birlikte olmaya devam edemem. umarım deneme sürecinde başarılı olursunuz....

durumunu okudum Allah kolaylık versin zaten huzursuzluklar olup çocuğa yansıyosa bitirmek en doğrusu son durum ne oldu hepiniz için hayırlısı olsun...arada çocuklara üzülüyorum maalesef büyüklerin hatasını çocuklar da çekmek zorunda oluyor ne olur adam gibi otursalar yuvalarında sanki

canım telefon eşinin adınaysa hangi hatsa mesele turkcell vodafone yada avea iletişim merkezlerine gidiyorsunuz nüfus cüzdanı ile alabilyorsunuz son 3 ay dökümü veriliyor ama...

canım bide eski kız arkadaşıymış ya neden görüşürki çocuğu var yuvası var gül gibi erkekleri anlamak mümkün değil ben olsam aynı şeyleri yapardım herfalde.

çok üzüldüm sinirlerim bozuldu bende malesef aldatıldığınızı düşünüyorum yani ben olsam öyle düşünürdüm ki öyle çok kıskanç bi kadın olmamama rağmen bu durum artık sıradan 'sen ona baktın bununla konuştun' olaylarını aşmış nedemek aşkım yaa ıyyyy lanet olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…