hayatımı altüst ettiler,ne geçtiyse ellerine, degermiydi.şu erkekler ne kadar aciz zayıf varlıklar..tamam eşimi uzun süre yanlız bıraktım ama asıl erdem ne şartta olursa olsun aldatmamak degilmi,içinde varsa yapar ne şarrta olursa.sadece beyninden geçmesi bile aldatmadır,beyninin içinede giremiycegime göre takip ederek kendimi yorarım o kadar.zaten eşim yalan söylemeyi hiç beceremez yani destekli yalan atamaz,mutlaka bi yerden patlak verir.ama el mecbur takip edecez,ilk falsoda ben yokum hayatında...
hayatımı altüst ettiler,ne geçtiyse ellerine, degermiydi.şu erkekler ne kadar aciz zayıf varlıklar..tamam eşimi uzun süre yanlız bıraktım ama asıl erdem ne şartta olursa olsun aldatmamak degilmi,içinde varsa yapar ne şarrta olursa.sadece beyninden geçmesi bile aldatmadır,beyninin içinede giremiycegime göre takip ederek kendimi yorarım o kadar.zaten eşim yalan söylemeyi hiç beceremez yani destekli yalan atamaz,mutlaka bi yerden patlak verir.ama el mecbur takip edecez,ilk falsoda ben yokum hayatında...
bademcim yanlız burda evli ve çocuklu olma durumu var..lütfen ya siz bide erkek arkadaştan bahsediyosunuz,erkek arkadaşla sadece monotonluktan bile kolaylıkla ayrılınabilir,sadece evli olsan bile ayrılınabilir ama çocugunuz varsa ve eşinizin tek hatasıysa düşünülüyor işte.ama başa gelmeden aldatılmayanlar anlayamazki,o yüzden diyorum ya sadece konuşmakla güçlü kadın olunamıyor..halbuki ben çevremde güçlü,mantıklı,katı ve bencil olarak bilinirim.hayat insanı nasıl degiştiriyor
Canım sen zaten kararını vermişsin , ayrıca olayları tam olarak da algılamışsın .Senin en doğrusunu yapacağını düşünüyorum .Şu erkekler nasıl aciz yaratıklar ki , yanlız bırakılmaya gelmiyor .Neredeyse kızlar anne babalarının yanına tatile gitmeye korkacaklar .En güvenilir adam bile tek kaldığında güvenilmez olabilir .Kızım bu nedenle evlenmekten korkar oldudemek istedigim yalan söyleyemez degil,yalan söylediginde mutlaka çıkar,hep yakalamışımdır bu olaya kadar.bende yalan söyledim herkez gibi ama hiç anlamadı.şimdi kimse demesin ben yalan söylemem diye.hem ayakta uyutulmuş falan degilim.eşim beni aldattı,kızda arkadaşı falan degil,dertleşme,sarhoşluk,dostluk falan hepsi yalan .bunların hepsini biliyorum.ikisinede inandıgım yok ve bundan sonrada hep acaba dogrumu söylüyorlarla yaşıycam..ve buda eşimin ilk falsosu,şimdiye kadar bana ses tonu bile yükselmedi,en ufak bi umursamamazlıgı olmadı,maddi manevi hep beni şaşırttı olumlu yönüyle ve bi şansı hakediyo..ve benim için hakaret,şiddet,ilgisizlikte en az aldatma kadar kötü.yani hiçbirinin birbirinden üstün yanı yok..başa gelmeden herkez boşanırım kesin der ama malesef öyle olmuyo,aldatılmayı yaşayanlar anlar.başa gelmeyince güçlü kadın ,onurlu kadın olmak çok kolay.hadi bakalım bide aldatılınca güçlü hakkını arayan kadın olun.umarım başınıza gelmez
demek istedigim yalan söyleyemez degil,yalan söylediginde mutlaka çıkar,hep yakalamışımdır bu olaya kadar.bende yalan söyledim herkez gibi ama hiç anlamadı.şimdi kimse demesin ben yalan söylemem diye.hem ayakta uyutulmuş falan degilim.eşim beni aldattı,kızda arkadaşı falan degil,dertleşme,sarhoşluk,dostluk falan hepsi yalan .bunların hepsini biliyorum.ikisinede inandıgım yok ve bundan sonrada hep acaba dogrumu söylüyorlarla yaşıycam..ve buda eşimin ilk falsosu,şimdiye kadar bana ses tonu bile yükselmedi,en ufak bi umursamamazlıgı olmadı,maddi manevi hep beni şaşırttı olumlu yönüyle ve bi şansı hakediyo..ve benim için hakaret,şiddet,ilgisizlikte en az aldatma kadar kötü.yani hiçbirinin birbirinden üstün yanı yok..başa gelmeden herkez boşanırım kesin der ama malesef öyle olmuyo,aldatılmayı yaşayanlar anlar.başa gelmeyince güçlü kadın ,onurlu kadın olmak çok kolay.hadi bakalım bide aldatılınca güçlü hakkını arayan kadın olun.umarım başınıza gelmez
Şu an evliyim..2 bebeğim mezarda..Şu an tekrar anne olmak için uğraşıyorum..Eşimin bu şekilde bir hatası olsa 12 tane de çocuğum olsa boşanırım...annem,anneannem ailemdeki tüm kadınların bakış açısı böyle,bu şekilde yetiştirildim..
Daha önceki mesajlarımda defalarca aynı şeyleri yazmıştım,aynı şeyi tekrarlamama gerek yok...
yakaibciğim ,bence sen editor arkadaşlardan konuyu kapamalarını iste,çünkü kararını vermişsin eşine şans tanıyorsun..
ınşallah hayal kırıklığına uğramazsın...
Sevgiler...
canım, o kadar haklısın ki..
lafım konu sahibine değil ama burda birçok aldatılan bayan hemen çocuğum için diye öne çıkıyor..çocuktan önce, kurulu düzenlerinden , alışkanlıklarından vazgeçemiyorlar, aslında hala eşleriini seviyorlar, belkide dışardaki bir kadın yüzünden evimi kocamı bırakmam diyorlar, toplum baskısından , hayatı tek başına omuzlamaktan korkuyorlar..
birde bilselerki , boşanmak affetmekten daha kolay.. onlar aslında zor olanı seçiyorlar..
canım biran kendi yaşadıklarım gözümün önünden geçti bence gerekten pişman olup olmadığını ören ve galiba affetmeyi düşünüyorsun bencede affet ama hi belli etmeden çok ama ok dikkatli ol ben 7 yıl boyunca gördüklerim ufak tefek şeyler diyerek gömezden geldim hep affettim ama sonunda çok buyük bir darbe aldım şimdi atık herşey boş benim için anlamsız umaım akadaşım sen öyle olmassınsenağlamasenağlamabilmiyorum anladımı benim attıgımı,bu msjı attıgımda eşimin genelde hep işte oldugu ama o saatte evde oldugu bi zaman attım..ailemin yanından yeni geldim gezmeye bile gitsem anlarlar hatta babam geliyor yarın torununu özlemiş.eşimede babam varken hiçbişe yokmuş gibi davranıcam ama gidince artık ne gerekiyosa ayrılalım dedim,
ben yapamıycam dedim..geldi sımsıkı sarıldı bana ''yapma bana bunu falan dedi.hala o bana dokununca içim titredi,lanet olsun böyle sevgiye
yorum yapan arkadaşları kırdıysam özür dilerim,insan içten içe fikrine destek yorumları bekliyor kendimi daha rahat kandırabilmek için,biliyorum yanlış sizde bana yardımcı olmaya çalışıyorsunuz ama elimde degil.aslında konuyu kapattırmak istiyorum çünkü her boşan yorumunda daha kötü oluyorum ama elim gitmiyor.ne istedigimi bende bilmiyorum.bi yöndende iyi oluyor okudukça hırslanıyor çabuk yumuşamıyorum eşime.ihşallah dersini alır ve bi daha olmaz.hani hep diyorlar ya bi kere yapan yine yapar mutlaka diye,hiç yokmu aldatılıp affedip çok mutlu bi şekilde hayatına devam eden ve bu aldatma olayı tekrarlanmayan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?