Bu bir kabus olmal..Aldatldm

bana hiç inandırıcı gelmedi.yok aralarında birşey yokmuş yok teselliymiş arkadaşçaymış bence hikaye.kız kocanız tarafından tembihlenmiş.ağız birliği bu.sakın yanlış anlamayın boşanın falan filan demiyorum.hayat sizin karar sizin.ama bunlara da inanmayın.

ilk falso mu...falsonun alasını yapmış eşin daha ne olsun..
ama tabii ki yine de sen bilirsin..bi şans daha ver bakalım..

neden bu kadar zorluyosunuzki yalan söyleyemz ha resmen uyutmuş sizi ya ayakta hemde yani pes bu kadarınada neresinden tutsan yalan akıyo adamın sen hala bekliyosun onu bırakır başkasında dadanır erkek avcısı çooook cnm maalesefki allah kahretsin bölelerini sen üzülme o kayberder :gitme:

demek istedigim yalan söyleyemez degil,yalan söylediginde mutlaka çıkar,hep yakalamışımdır bu olaya kadar.bende yalan söyledim herkez gibi ama hiç anlamadı.şimdi kimse demesin ben yalan söylemem diye.hem ayakta uyutulmuş falan degilim.eşim beni aldattı,kızda arkadaşı falan degil,dertleşme,sarhoşluk,dostluk falan hepsi yalan .bunların hepsini biliyorum.ikisinede inandıgım yok ve bundan sonrada hep acaba dogrumu söylüyorlarla yaşıycam..ve buda eşimin ilk falsosu,şimdiye kadar bana ses tonu bile yükselmedi,en ufak bi umursamamazlıgı olmadı,maddi manevi hep beni şaşırttı olumlu yönüyle ve bi şansı hakediyo..ve benim için hakaret,şiddet,ilgisizlikte en az aldatma kadar kötü.yani hiçbirinin birbirinden üstün yanı yok..başa gelmeden herkez boşanırım kesin der ama malesef öyle olmuyo,aldatılmayı yaşayanlar anlar.başa gelmeyince güçlü kadın ,onurlu kadın olmak çok kolay.hadi bakalım bide aldatılınca güçlü hakkını arayan kadın olun.umarım başınıza gelmez

Eski erkek arkadaşlarımdan bir kaçı aldattı ayrıldım..

Eski nişanlım evlenmeye 1 ay kala aldattı ayrıldım....

iyi ki de ayrılmışım...Aynı şey başıma gelse yine ayrılırım....kaydirigubbakcemile

bademcim yanlız burda evli ve çocuklu olma durumu var..lütfen ya siz bide erkek arkadaştan bahsediyosunuz,erkek arkadaşla sadece monotonluktan bile kolaylıkla ayrılınabilir,sadece evli olsan bile ayrılınabilir ama çocugunuz varsa ve eşinizin tek hatasıysa düşünülüyor işte.ama başa gelmeden aldatılmayanlar anlayamazki,o yüzden diyorum ya sadece konuşmakla güçlü kadın olunamıyor..halbuki ben çevremde güçlü,mantıklı,katı ve bencil olarak bilinirim.hayat insanı nasıl degiştiriyor

Evliliğinize bir şans daha verdiğinize göre tekrar tekrar gündeme getirirseniz daha çok yıpranırsınız.
Bırakın artık konuşmayın bile ama uyanık olmakta fayda var.
Hatta bence bu konuyu da kapattırın. Sürekli okumak ve yazmak da insanın devamlı aklını karıştırır.

Şu an evliyim..2 bebeğim mezarda..Şu an tekrar anne olmak için uğraşıyorum..Eşimin bu şekilde bir hatası olsa 12 tane de çocuğum olsa boşanırım...annem,anneannem ailemdeki tüm kadınların bakış açısı böyle,bu şekilde yetiştirildim..

Daha önceki mesajlarımda defalarca aynı şeyleri yazmıştım,aynı şeyi tekrarlamama gerek yok...

yakaibciğim ,bence sen editor arkadaşlardan konuyu kapamalarını iste,çünkü kararını vermişsin eşine şans tanıyorsun..

İnşallah hayal kırıklığına uğramazsın...

Sevgiler...

Canım sen zaten kararını vermişsin , ayrıca olayları tam olarak da algılamışsın .Senin en doğrusunu yapacağını düşünüyorum .Şu erkekler nasıl aciz yaratıklar ki , yanlız bırakılmaya gelmiyor .Neredeyse kızlar anne babalarının yanına tatile gitmeye korkacaklar .En güvenilir adam bile tek kaldığında güvenilmez olabilir .Kızım bu nedenle evlenmekten korkar oldu .Ben neredeyse 30 senelik evliyim , böyle bir olayı hiç yaşamadım .Yaşasam kesin ayrılırdım , şu anda yaşasam yine ayrılırım .Çünkü bu adamla birlikte olamam .ıçim intikam hisleriyle dolar .Birtanem sen lütfen bu yazdıklarıma bakma, bunlar sadece kendi duygularım .Çünkü kendimi tanıyorum .Bir aldatma olayı yaşasam bu olay gündemden düşmezdi , yapamazdım . .Sen mademki bir şans vermek istiyorsun , bence ver ama uyanık ol .Bir daha tekrar ederse dayanabilecek misin düşün.Kızım da olsa aynı şeyleri söyler son kararı ona bırakırdım .Sevgiler....

Son düzenleme:
Eşiniz bariz sizi aldatmış aşkım falan ne olaki bal gibi aldatma işte
Bir laf var ya erkeklerin logosu yatakta bile yakalanırsan ben bişey yapmadım tanımıyorum gibi bahaneler yalanlarmirmirmirmir
Ben eşimin eski kız arkadaşıyla bırak mesajlaşmasını aynı semtten geçmesine tahammül edemem ama tabi sizin kararınız kendinize..
Ama bu işin devamı gelir:1closedeyes: ayyy ben hayatta rahat edemezdim yani affedemezdim kuşukularla da yaşanmaz boşanırdımÇok üzgünüm çoook:mymeka:

ya arkadaşlar yorum yaparken lütfen sayfaların hepsini okuyun arkadaş bi karar vermiş iyi veya kötü size uyar veya uymaz yazdıklarınızı okudukça yarası daha çok depreşiyo :1no2:
sayfanın ortalarına doğru yorum yazacaktım fakat bütün yorumları okudum arkadaşım en iyi karar kendi verdiğin karardır konunu yorumlara kapattır yeni yorumları okudukça dahada çok üzme kendini :teselli:
hakkınızda hayırlısı olsun işallah eşin bi daha böle bi hataya düşmes sende unutursun daha doğrusu unutmaya çabalarsın olanları :teselli:

Sevgili yakaip daha önceki sayfalarda okuduysan aynı şey benim de başımda olay hemen hemen aynı ben de senin gibi düşünüyorum ve kocamı bırakmadım evliliğime sahip çıkmaya karar verdim bir şans daha vermeye, böyle bir şansı herkes hak eder sen, kocan ve en önemlisi çocuğun bir kez daha denenmeli ortada bir pişmanlık varsa bir kez daha denemeye değer bu ancak yaşayan anlar canım seni anlıyorum ve destekliyorum inşallah herş şey umduğun gibi gelişir...

yakaib;..

lütfen burdan sana destek olmaya çalışan üyelere "hadi bakalım bide aldatılınca güçlü hakkını arayan kadın olun, umarım başınıza gelmez" cümlen hiç hoş değil..

bende bademciğim gibi adamı boşarım..

boşamadan öncede dersini verir boşanırım..

sen aslında daha güçlüsün farkında değilsin..

inan bana ayrılmamak . boşanmaktan daha büyük bir güç ister..çünkü gelecekte hep acaba ile yaşamak katlanılacak bir durum olmazdı sanırım.. sen buna katlanmayı seçiyorsun..

yanlış anlama seni yargılamıyorum..

başından da söyledim, şuanı değil geleceği düşünerek, şüpheyle yaşayabileceğini zannediyorsan ,beyninde affedebileceksen affedersin.

inşallah eşin doğru yolu bulmuştur,, ve bir daha yapmaz.. mutluluklar dilerim..a.s.

canım, o kadar haklısın ki..

lafım konu sahibine değil ama burda birçok aldatılan bayan hemen çocuğum için diye öne çıkıyor..çocuktan önce, kurulu düzenlerinden , alışkanlıklarından vazgeçemiyorlar, aslında hala eşleriini seviyorlar, belkide dışardaki bir kadın yüzünden evimi kocamı bırakmam diyorlar, toplum baskısından , hayatı tek başına omuzlamaktan korkuyorlar..

birde bilselerki , boşanmak affetmekten daha kolay.. onlar aslında zor olanı seçiyorlar..

Kesinlikle haklısın, başka topiclerde ben de bu gözlemlerimden bahsettim..

Aldatılan kadınlarda aniden bir hırs patlaması oluyor; ben kocamı başka kadına kaptırmam, zor günleri ben çektim şimdi sefasını başka kadına sürdürmem, o benden daha güzel değil ki, ben kocamı çok seviyorum vs. gibi düşünceler ön sıraya çıkıyor..

Tabii düzen değiştirmek, yeni bir hayata başlangıç yapmak elbet çok kolay değil..
Bu aşamada işte; ''çocuklarım için'' gibi bir açıklama ilk sırada çıkıyor ağızlarından..
Çocuklar için kendini 2.plana atmak da o an ki şartlarda çok mantıksız gelmiyor kadınlara, bize şu an mantıksız gelse de..

Yakaib arkadaşım; bu sözlerim sana has değil yanlış anlama, dediğim gibi başka topiclerde de bu gözlemlerimden bahsettim daha önce..
Ama bu gözlemlerim KK ya ait değil, bizzat gerçek hayatta şahit olduğum şeyler..

Ama demek ki; o an, böyle bir psikoloji içine giriyor kadınlar..CADIARZU Bilemiyorum..

Benim, ''aldatılırsam 1 saniye durmam'' diye sürekli söyleyen bir tanıdığım, aldatılınca, bırak boşanmayı, kocasını geri döndürmek için yapmadığı şey kalmadı ve de başardı tabii..

Senin de kendine göre sebeplerin vardır tabii..
Kararın ne olursa olsun,hakkında hayırlısı olsun..

Son düzenleme:
canım biran kendi yaşadıklarım gözümün önünden geçti bence gerekten pişman olup olmadığını ören ve galiba affetmeyi düşünüyorsun bencede affet ama hi belli etmeden çok ama ok dikkatli ol ben 7 yıl boyunca gördüklerim ufak tefek şeyler diyerek gömezden geldim hep affettim ama sonunda çok buyük bir darbe aldım şimdi atık herşey boş benim için anlamsız umaım akadaşım sen öyle olmassınsenağlamasenağlama

ve inan bana canım ekek dediğin hep aynı hiç biri birinden farklı değil hepsi erkek olduğunu sadece aldatarak ve biilerini inciteek hisseder bu asla değişmez ok benciller ve sadece kendileri iin yaşarlar

yorum yapan arkadaşları kırdıysam özür dilerim,insan içten içe fikrine destek yorumları bekliyor kendimi daha rahat kandırabilmek için,biliyorum yanlış sizde bana yardımcı olmaya çalışıyorsunuz ama elimde degil.aslında konuyu kapattırmak istiyorum çünkü her boşan yorumunda daha kötü oluyorum ama elim gitmiyor.ne istedigimi bende bilmiyorum.bi yöndende iyi oluyor okudukça hırslanıyor çabuk yumuşamıyorum eşime.ihşallah dersini alır ve bi daha olmaz.hani hep diyorlar ya bi kere yapan yine yapar mutlaka diye,hiç yokmu aldatılıp affedip çok mutlu bi şekilde hayatına devam eden ve bu aldatma olayı tekrarlanmayan

ipekdeniz ruh halini o kadar iyi anlayabiliyorum ki,özel degilse seni ilk kezmi aldattı,ilkin devamı gelir diyorlar ama inanmamamk istiyorum..

canım belliki eşine konduramıyorsun...ve bunun sebebide onu çok sewmen..
her erkek aynı HATAYI tekrarlıyacak diye bişey yok tabi ama genelde tekrarlarlar..Çok üzgünüm çoook
bence senin ypacağın şey şu saatten sonra EĞER BOŞANMIYACAKSAN ipleri eline al ve canına oku öyle bir hale gelsinki yaptığına yapacağına pişman olsun..
arada hatırlat ne halt ettiğini ama direk söleme laf dokundur..aslında böle bişey yaşanmamış olsaydı hayatınızın nasıl daha güzel olabileceğini ima et burnunun direği sızlasın eğer seni gerçekten sewiyorsa bu olay birdaha tekrarlanmaz..tekrarlanırsada yolwer gitsin..
Allah kolaylık wersin bebeğinle beraber mutlu yaşaman dileğiyle...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…