Bu bir kabus olmal..Aldatldm

Yakaib'cim evet bir kez oldu aslında olup olmadığından da emin değilim, aynı senin durumunda ki gibi hep böyle birşey olmadığını, beni aldatmadığını sadece arkadaş olduğunu söyledi bana ,kızının üstüne bile yeminler etti.Ben çok düşündüm ve ona inanmaya karar verdim çünkü kocamı seviyorum onun da beni sevdiğine inanıyorum kızıma, kendime ve kocama bir şans daha vermeye karar verdim şimdi nasılsınız diye sorarsan enkazın altından çıkmış gibiyiz ama her gün biraz daha yaralarımız sarılıyor gibi sanki, biz bu arada psikoloğada gidiyoruz çünkü bu kendi kendimize atlatabileceğimiz bir durum değil kararını kesinleştirirsen sanada tavsiye ederim çok faydası var.Bir daha yapıp yapmıycağına gelince bu durumdan kendisi de çok yara aldı ve çok üzüldü kocanı iyi tanıyorsan böyle birşey olduğunda bir şekilde hissedersin zaten, erkekler o kadar aptal ki hiç birşey anlamadığımızı sanıyorlar ve öyle davranıyorlar sonra da hop yakalanıyorlar .Neyse canım sen öncelikle bir karar vermelisin en kötü karar bile insanı rahatlatır ondan sonrasında da kararının ve senin arkanda duracak insanlarla birlikte ol moralini bozmalarına izin verme olumlu olursan iyi şeyler olacaktır allah yardımcımız olsun kader arkadaşım vereliniortak

Bu arada bu işi düzeltmek istiyorsan her ne kadar karşındaki suçlu olsa da sakın başına kakıp durma mümkünse bu konuları hiç açma bu olayları çıkmaza sokmaktan başka bir işe yaramıyor tecrübeyle sabittir. Hatta sen söylendikçe kocan seni suçlamaya bile başlayabilir o yüzden bu konuda suskunluğunu koru susmak en büyük cezadır bunu sakın unutma senin her iyi davranışın onun vicdan azabı çekmesini sağlar bu da en güzel intikamdır.

Çok zor ve üzücü bir durum,boşan,kesinlikle ayrıl gibi söylemler bazen pek de uygulanabilir olmuyor hayatta.Umarım sadece görünen kadardır,ki bu bile masumane değil ama anlaşılan o ki eşiniz bir çok hemcinsi gibi farklı heyecan arayşına girmiş.Biraz daha düşünün bakalım,bu süreçde de aranıza mesafe koyun,soğuk ve ters davranın ki böyle bir nahoşluk da normale dönmenin çok da kolay olmadığını,bunun için çaba harcaması ve zaman tanıması gerektiğini anlasın.İşin özü biraz çeksin yani birşeylerin acısını.Yumuşamayın.

canım boşanma konusu senin bileceğin bir durum ama dertleşmek konuşmak için dahi olsan ben eski sevgliyle konuşmaya karşıyım.çünkü çoğu ayrılıklar hüzünlü biter ve kalpte kalan bir takım iyi anılar duygu kıvılcımları vardır ve bir kibrit yeter onları alevlendirmeye
inşallah anlatabilmişimdir.

katılıyorum zaten evlilik terapistlerinden dinlemiştim eğer bitirecekseniz bitirin ama devam etmeye karar verdiyseniz devamlı başa kakarak yaşayacaksanız sonuç alamazsınız çıkmaza girer affedebilecekseniz ya da en azından affetmiş gibi davranabilecekseniz devam edin o zaman ilişkinin kurtulma şansı oluyor demişti ben de arkadaşın bi evlilik danışmamanına ya da psikologa beraberce gitmelerini öneriyorum

hiç vakit kaybetme boşan gitsin.Bugün sarhoştu yaptı yarın ne bahane uydurcak.Gitcek yern varsa boşan yoksa sende biriliryle mesajlaş anlasın.

hemen boşan diyorsunuzda çocuğuda küçükmüş iyi karar vermek lazım bence Allah yardımcın olsun arkadaşım

yakaipcim yaşadıklarımdan bahsedeceğim ama senin ki de böyle olacak diye bir şey yok..

sadece bunu burda okuyan tüm arkadaşlarında bir şeyler çıkarmasını istedim..

Erkekler hep aynı, asla değişmiyorlar , fırsatını buldular mı başka bir şey düşünmezler , başka ten başka koku vs..

İlk aldatıldığımda çok yıkılmıştım..ikimiz birlikte çok acı çekmiştik..
Pişmanlıktan geberiyordu , nasıl yaptım diye kafasını vuruyordu duvarlara.
yeminler yalvarmalar... çoçukta vardı sonunda affettim...

tam bir yıl geçmişti ,herşey çok iyiyye gidiyordu , ben yaralarımı hafifletmeye çallışıyordum ama iyiydim onun bana olan ilgisinden sevgisinden dolayı..
yine hiç ummadığım bir anda tesadüf sonucu öğrendim ki hayatında biri var...

yine yalvarmalar pişmanlıklar..
artık faydası yoktu , yalandı ağzından çıkan her kelime ..

hep söylüyorum ilk aldatıldığımda boşansaydım bunları yaşamazdım..
neden boşanmadım seviyordum...
her insanın bir şans hakkı vardır dedim...çoçuğum var dedim.
ama demez olaydım

Gördüğüm kadarıyla siteki arkadaşların çoğuda aldatıldığında benim ki gibi sebeplerden boşanmıyor..

Her insan aynı olmaz derler ama erkekler hep aynı maalesef.Bu yüzden kızlar
dikkatli olun , aykalarınızı sağlam basın her zaman..
Beny apamadım siz yapın...

İlkbahar peki boşandınmı o adamdan.benneyaptımki

Şimdi herkes küçük bi olay yüzünden ayrılma yuvanı yıkma vss diyecek alıştık artık, hep aynı şeyler, 2, bi şans verilecek bu arada kadın bunlaıma girecek, adamın gözü iyice dışarı kayacak.. Madem kötü niyetli değilmiş eşiniz, bulsun bir yolunu ispat etsin sizi rahatlatsın..

sarhosken yazdigi bence yalan, resmen bilerek ve isteyerek yazmis iste...kız evli oldugunu bildigi icin zaten, onu da yuzlesm konusunda ikna etmistir, yuzlesince ne olacak ki, kız da sana yalan soylecek
karar senin

arkadaşım gerçekten çok zor bir durum Allah yardımcın olsun.

başıma gelen bir şeyi sana anlatmak isterim, bir akşam normal bir arkadaşım bana msn de aşk sözleri söylemeye başladı, şok oldum. yazdıklarını kaydettiğimi ve ona bunların hesabını soracağımı söyledim. o zaman ben nişanlıydım onunda sırılsıklam aşık olduğu bir sevgilisi vardı. o arkadaşımla samimi olan başka bir dostu vardı onu aradım durumu anlattım. meğer arkadaşımı aşık olduğu kız aldatmış bırakmış, o da çok fazla alkol almış dostu enson onu evine bıraktığını söylemişti. evleri zaten yakındı birbirine. ben anlatınca daha fazla manyaklık yapmasın diye yanına gitmiş. bakmış bizim manyak aşık açmış msn i tüm kızlara aşk sözleri yazıyor, güya o da sevgilisini aldatıyor. öbür gün bana yazdıklarını ona gösterdiğimde kıpkırmızı oldu çok utandı özür diledi.
eşinin sana anlattığı şey ve benim olayım çok az da olsa benziyor o yüzden paylaşmak istedim. bu arada içki şişede durduğu gibi durmuyor. ben evlenince eşimin telefonundaki tüm tanımadığım kız arkadaşlarının telefon numarasını sildim bunların içinde eski sevgilileride vardı. insanlara tam güven olmuyor, olur dedim Allah göstermesin kavga ederiz yada alkol alır ben yokken şeytana uyar bir hata yapar, hatasını kullanacak o..spu çok fazla malesef.
durum çok zor ama çocuğun varsa 1e 10 düşünmen lazım napacanı.

suan ılk yazdıgın mesajı okudum sadece ve hıcbırıne ınanmadım.esın ve kız arkadası yalan soyluyor bence

bir yuvayı yıkmak bu kadar kolay mı?seviyorum diyorsunuz ama sevgi zaten mücadele etmektir.herşeyi ile her yönü ile onu kabullenmek.o seni sevmese de sevmeye devam etmektir.yoksa en ufak bir şeyde çekip gitmek değildir sevgi.
hadi sevgiyi bir kenara bırakın çocuğunuzun yaşayacağı travmayı siz yaşayacak mısınız?asla..ömür boyu silinmiyecek,ezik bir çocuk olarak büyüyecektir.
günümüzde maalesef erkekler böyle.karısını aldatmayan erkek yok gibi.
bence,sence,ona göre,buna göre değil bu işler.yuvayı yıkmak bu kadar kolay olmamalı bayanlar.bakın sokaklara anne baba ayılmış,çarpık ilişkilerle dünyaya gelmiş çocuklarla dolu.
tamam aldatılmak çok çok acı bir durum.ama bence boşanma sebebi olmamalı.sabretmeli.sizi evden kovmamış ki bu adam.ya da başka bir kötü alışkanlığı,size işkencesi,dayak,sövme vs. yok ki.
bunu bir hata olarak kabul edin.
lütfen bayanlar fahişeler için yuvanızı yıkmayın.

Ya doğrumu yanlışmı karar vermek çok zor çünkü bişey olsa aralarında kadın neden nolur ayrılmayın diye ısrar etsin ki sonuçta adam kendine kalacak diye canıma minnet demesi lazımdı bilmiyorum ya Allah yardmcn olsn.

şu an normal hayatımıza devam ediyoruz,boşanmadıgıma pişman degilim ama o güven bir kere kırıldımı hiçbirşey eskisi gibi olmuyor..eşim bana karşı çoook iyi aslında öncedende iyiydi..ama artık benim için hiçbir önemi yok insan unutamıyor,bikaçkere kavga krizlerimiz oldu bu konudan dolayı,her seferinde bi daha bu konuyu açmıycam diyorum ama olmuyor,kalbim çok kırgın..eşimde bana karşı iyice hassas davranmaya başladı kendinden nefret ettigini söylüyor bana bunları yaşattıgı için ama hiçbir önemi yok benim için..hep acabalar var kafamda
bugün 3. evlilik yıldönümümüz,ne kadar yazık...onu sessizligimle cezalandırıyorum ve bi daha olursa beni kaybedecegi korkusuyla ama diyorum ya bir msja degermiydi benim bu yaşadıklarım,umarım en kısa zamanda unuturum
hep kafamda bikere yapan bi daha yapar lafı var..allahım yardım et

unutmak çok zor cnm ama başka şeylere odaklan, eşine kafayı takma, zamana bırak, gez kafa dağıt, kafanı meşgul edicek bişeyler bul sonuçta bu kocan öle bekara koca boşamak kolay:)belki evlilik danışmanına falan gidebilirsiniz neler yapmanız gerektiğini söler, ben düşünme diorum ama belki o üstüne gidin aşın falan der, eşin ne dersen yapar bence bunu aşmak için kontrolü eline al güçlü ol, oğluna da asla hissettirmeyin hayatım kavgalarla geçmez ömür, rahat ol içini ferah tut

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…