Bu bir kabus olmal..Aldatldm

yorkshire

devam edeceksen buyur özele arkadaşın konusunu işgal etmeyelim ayrıca benim buraya yazdığım her şeyi tek tek okuyup bir tek seviyesiz yorum olduğunu düşünen senden başka biri çıksın tek kelime etmeyeceğim konuyu değiştirmek için karşındakini hedef göstermeye çalışıyosun ama karnım tok bunlara...seviyemi de haddimi de bilirim senden öğrenecek değilim şekerim...

haklısın canım arkadaşa niye öyle cevap verdiğimi zaten anlamışsındır seviyen ortada ithamı ortada bi seviyesizlik yokken insanı geriyo da.. pardon tek seviyesizliğim kocan aldatıyosa sen de aldat diyen bi arkadaşa gayet SEVİYELİ tepki göstermek...

bu tür bişeye kucak açan bi kadın için mi bitireceksin evliliğini.adam seni sevmese,istemese karşına geçip yalvarır mı.seni sevmese el üstünde tutarmıydı sanıyosun seni.
belki sana anlatamadığı geçmişe dair bi hesaplaşma vardı içinde.ben bunu devam ettireceğini de hiç sanmam.
ne bebeğine ne kendine bunu yapma ve asla boşanma.zaten verdiğin gözdağı ona bir ömür yeter.:1hugpuyorumnanaktan

Evet bir bakıma doğru ama ne gerek var uğraşmaya...

Adam yapınca şans verilsin diye düşünüyorsak kadın yapınca da şans verilsin diyebilmeli..

Çifte standartlı bakıyor kadınlarımız da malesef...Kadına haramsa erkeğe de haram..Kadın yaparsa kınanırsa erkek için de aynı olmalı....

sonuna kadar katılıyorum görgüsüzlüğe gerek yok...burası paylaşım sitesi kimsenin ne olduğu kimsenin umrunda diil...

sen buyur özele saldırıyosun durup duruken benim düşüncem bu ben seninkine yorum yapmıyorum..sıkıntın neymiş öğrenelim özelden burada kalabalık yapmayalım...

Ben genel konuştum canım..yorkshire falan suçlamadım..Ama seni de hatalı gördüm..Uzatmamalısınız konuyu....

Bence seviye tartışması gereksiz..Burda herkes farklı düşünce yapısında...Onaylamak zorunda değiliz elbette..

ben zaten boşanması taraftarıyım ama çocuğum için boşanmıcam dedi arkadaş nasıl affedicem diyodu bende sende yap aynı şeyi anlasın affediyosan devam et nasıl oluyomuş görsün dedim ama bazıları çok rahatsız oldu sanırsam kadın yapıbca kötü oluyo ya:)

aldatılmanız çok acı ama bunun üzerine çocuk kandırır gibi sizi kandırmaya çalışmaları dahada acı..

diğer kadınla muhattap olmayın derim..

özellikle çocuğu olan bi insana asla boşan diye bi tavsiyede bulunamam ama birincisini yapanın ikincisini yapacağına yemin bile edebilirim..

kısasa kısas diye düşünülünce böyle tabi...

Ben aldatsam eşim bana şans verir mi ? sanmam...ben neden eşime şans vereyim diye düşünürüm.....

bu şaka mı ya..

bademe tamamen katılıyorum kadında erkekte aynı oarnda suçlu ve bi insanı sebep her ne olursa olsun aldatmak haram..

ama bu yazdığınızın ne vicdanda ne ahlakta ne dinde nede annelikte yeri yok..
hayatımda böyle saçma şey duymadım..

kadın kötü oluyo ya diye gülücükle belirtmişsiniz...sizce kötü olmuyo mu merak ettim..
kadınlığa anneliğe insanlığa yakıştırıyosunuz yani..

evet erkekler çocukta olsa arada şans vermez kadınlar neden veriyo?hadi verdin diyelim yine olucak bu sefer napıcaksın...adamın gözü neden korrksunki terkedicem demekle sonuçta terkedilmiyo yine affeder gözüyle bakıcak...

kısasa kısas diye düşünülünce böyle tabi...

Ben aldatsam eşim bana şans verir mi ? sanmam...ben neden eşime şans vereyim diye düşünürüm.....

bademcim bayanın olayı farklı ama..

senin dediğin anladığım kadarıyla eşit bi rezillik diyosun..

arkadaş kendi ruhuyla bedeniyle değerleriyle intikam almaktan bahsediyo..

çok yazık..

evlilik kurumunda aldatmak diye bişey yoktur aldatan kadın da olsa erkek de olsa namussuzdur bu hukuken de böyledir zaten örf adet beni ilgilendirmez aldatan erkeği asla affetmem asla kimseye de affet demem lütfen çarpıtmaları keselim artık!!!!! ben değil aldatanı beni onarılmayacak ölçüde kıran insanı bile bi ömür affetmem mesele o değil ama ortada bir evlat varsa en azından boşanma belli bi yaşa kadar ertelenebilir en azından çocuğun bunu anlayacak yaşa gelmesine kadar daha mutlu bi çocukluk geçirmesi adına erkeğin başka bir hatası yoksa sabredilebilir tekrar söylüyorum affedilebilir değil çocuk için bir süre sabredilebilir daha sonra çocuk anlayacak yaşa gelincfe tekrar gözden geçirilip ya boşanırsın ya devam edersin ben etmem ama devam edecek olana da saygım vardır aldatmaya karşı aldatma da asla bir seçenek olamaz benim için çünkü ben erkeğin de kadının da aldatmasını eşit derecede namuzsuzluk olarak algılıyorum başka bir açıklama da yapmayacağım konuyu çarpıtmayın

Kızgınlığından öyle diyor bence canım..Yapacağından değil...

ben de düşünüyorum da eşim beni aldatsa ben de onu aldatayım da görsün gününü diye içimden geçiririm..Sadece kızgınlığımdan içimden geçiririm ama yapmam..Boşanırım,delilleri de toplar donuna dek alır,kapıya koyarım...kaydirigubbakcemile3

valla onu yapan adama kötü olmuyo...ben arkadaşa yaptığının aynısı yap dedim sende mesajlaş anlamında adamın anlaması için o duyguyu...size saçma gelebilir benim düşüncem...

bademcim bayanın olayı farklı ama..

senin dediğin anladığım kadarıyla eşit bi rezillik diyosun..

arkadaş kendi ruhuyla bedeniyle değerleriyle intikam almaktan bahsediyo..

çok yazık..

Sadece tepkisel olarak aklından geçen bir şey olduğunu düşünüyorum canım..Biz erkekler gibi değiliz ki ....Midemiz almaz öyle ....

valla onu yapan adama kötü olmuyo...ben arkadaşa yaptığının aynısı yap dedim sende mesajlaş anlamında adamın anlaması için o duyguyu...size saçma gelebilir benim düşüncem...

saçma gelmedi çook saçma geldi..

peki eşini yatakta yakalayan arkadaşlara öneriniz nedir..

unut gitsin...eşin seni seviyor, boşanmakda istemiyor..ona vermiş olduğun bu korku onun aklını başına getirmeye yetmiş..senin değerini anlamış...bebeğin var iyi düşün...bekara adam boşamak kolaydır..dolduruşa gelme, dolmuşa binme...

arkadaşlar burda benim yazdıklarıma diil konuyu açan arkadaşa yazın fikirlerinizi...ben düşüncemi belirttim doğru veya yanlış benim dediğimi yapıcak diye bişey yok....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…