Bu bir kabus olmal..Aldatldm

Sakin ol kız,farazi konuşlulan şeyler bunlar...hihoyyyt

valla coştum biraz ya

neyse daha fazla dağıtmayayım konuyu..

konu sahibi arkadaşım senin için neyin daha iyi olduğunu sen daha iyi bilirsin annesin sen..çocuğunun hangi ortamda daha huzurlu olacağı senin bilebileceğin bi durum..

estel canın sıkılıyo sanırım bana yazıyosun ben düşüncemi belirtemicekmiyim katılma cevap verme neden uzatıyosun...seninle aynı şeyleri düşünmek zorundamıyım ben...

Arkadaşlar sakin olun..yorkshire ille git yap demiyor sanırım..sadece kızgınlığından adamın da bunu hakettiğini düşündüğünü söylüyor..ki bence de hakeder..ama yapmayız biz,kendimize yakıştırmayız...

sanki aldatıcak adam yedek olarak böyle durumlarda hazır olarak bekliyodu da..-tatlicadiarzu-:roflol:

Hemen gerçeğe dönmüş gibi düşünmeyin..sonuçta konuyu açan arkadaş bizi dinler yine kendi bildiğini yapacaktır...:1hug:

Burası "sex and the city" değil...aldatanı aldatmakla cezalandırmak dejenere olmuş bir zihniyetin göstergesidir.Kadın iffetiyle güzeldir...

ya valla sinirden gülüyorum şu an sizler harikasınız herşeyi daha ii biliyosunuz güzel ahlaklısınız ben kötüyüm oldumu...düşüncemide belirtemiyorum ya onaylamak zorundamısınız bana uymayan msjlar görüyorum ama kimseyi yargılamıyorum herkesin kendi fikri..........

valla burası fena cnm ya olmuyolar sakin:)düşüncemide belirtemicem artık...

Kıza bak o gün çok üzgünmüştee , eşin ona destek olmuşta teşekkür amaçlıymıştaaaa , sakın saçma bir nedenden ayrılmayaymışsınızdaaaaaa..
Yalan..
Kesinlikle inanma arkadaşım..
Bi insan her destek olana aşkım mı der , seni seviyorum mu der..
Eşinin paçaları tutuştu tabi , kızı belki tehtid etti yada uyardı sussun yada yalan söylesin diye..
O da az .... değilmiş yanii , tövbe yarabbim gelde küfür etme..
Hem aldatmış hem yalancı.
2 kere assan yeridir..
ıyi düşün taşın , karar ver.
Sen onu seviyorsun anlıyorum da o da seni senin sevdiğinin yarısı kadar sevseymiş bunları yapmasaymış..

beraber dertlesecek kadar yakin olmalari bile bosanma sebebidir benim icin üstelik eski sevgili

beraber dertlesecek kadar yakin olmalari bile bosanma sebebidir benim icin üstelik eski sevgili

aynen...

bi kadınla evli bi erkek oturup özel meselelerde dertleşemezler..

yani bu durumda size sundukları bahnede geçersiz oluyor..

zaten dertleşme olduğuna inanmıyorum ben aşkım bitanem ben de seni seviyorum bu nasıl bi dertleşme olabilir pek aklım almadı

adam göz göre göre yalan söylüyor,karşısındakini de saf buluyor galiba..ne demek başka bir kadınla sevgi sözcükleri ile dertleşmek ??? hele eski sevgilisi ise daha da iğrenç bir durum...

kesinlikle katılıyorum sana yorkshire..
aynı şeyle onlar karşılaşsa dakkasında kapı önüne koyarlar hanımlarını..ne çocuk düşünürler ne geçim ne bişey..
onlar yapınca babalık olgusu hiç zedelenmez hatta perçinlenir bile(!)..fakat bir anne nasıl olurda bunu yaparmışmışş..

canımsın:)

aman allahım neler konuşulmuş ben yokken,acaba benim konumu degilde başka yerimi okuyorum dedim,herkezin fikrine saygım var,fakat kısasa kısas heleki böyle bi konuda bana göre degil,eşime saygım kalmadı ama kendime saygım var en başta.zaten bende başkasıyla msjlaşarak ona acı çektirmeye çalişsam iş iyice sarpa sarar..aslında daha fazlasınıda hakediyorlar.neyse..

Vah garibim oysaki ne kadar da iyi niyetliymis tum derdi sadece yardimci olmakmismismis

Hay allah:uhm: benim esimde cok iyi davranir bana , bi dedigim iki olmaz.... acaba:uhm:

ama ne ara yapicakki evden disari cikmiyo mirmirmirmir

Yakayip cim gercekden cok üzüldüm canim:teselli:
walla ne diyecegimide bilmiyorum,
aslinda bikere aldatan hep aldatir dicem ama dur hele ya biraz daha takip et bence, belkide gercekden sadece arkadasca mesajlastilar :mymeka:benneyaptımki
yani kendimi senin yerine koyuyorumda, ben nasil davranirdim diye
normalinde hemen bosarim filan diyorumda
ama senin konu da .....
ya ilk defa bukadar zorlandim bir yorumda:a015:
zamana birak diyeyim barimafoldumbenmafoldumben

Yapma canım yaa,evli bir erkek eski sevgilisiyle telefonda aşkım sevgilimli arkadaşça mı dertleşmiş oluyor yani..kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…