bu bir mucize...hamileyim...

rabbim mücizelere açık tatlım hakkında hayırlısı olsun darısı bizim gibi tüm insanlara nasip etsin

BENDE senin gibi bu mucizeyi yaşıyorum.2 negatif denemeden sonra ocak ayında tam 3. deneme yapacakken kendiliğinden hamiş kaldım.Şimdi 6 aylık hamileyim.Senin için çokkkk sevindim.Darısı tüm isteyenlerin başına...ınanın hergün buradaki herkes için dua ediyorum...

canım gözünaydın hihoyyyt Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
birde merak ettim problem neydi neden tedavi oldunuz?

Hayırlı olsun çok sevindim canım:dance: Allahım önce karnında sonra kucağında taşımayı nasip etsin inşallah...

böyle tedaviler üzerine doğal yolla hamile kalanlara o kadar cok seviniyorum ki anlatamam
Allah tamamına erdirsin

canım çok tebrik ederim. Sağlıcakla kucağına alırsın inşallah. gördüğüm kadarıyla bu mucizeyi yaşayan arkadaşlarımız var. onlar niçin tüp denediklerini sorunlarının ne olduğunu yazarlarsa belki bizimde bir ümidimiz olur. benimki imkansızın imkansızı ama yinede yazın lütfen.

böyle tedaviler üzerine doğal yolla hamile kalanlara o kadar cok seviniyorum ki anlatamam
Allah tamamına erdirsin

Aynen bende senin gibi çook seviniyorum.Hatta bana da umut oluyor.
Arkadaşım gözünüz aydın.Seni ve eşini canı gönülden tebrik ederim.
Allah kucağınıza almayı nasip eder inşallah.

nası yani, doğal yoldan mı hamile kalmışsın? :1shok:

canım benim Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin..
mucizelere inanmak lazımmış desene..

canım gecikmemin 9.günü idrar testi yaptım pozitif çıktı.emin olmak için ertesi gün bir daha yaptım doğa olarak yine pozitifti. 11.gün yani dün kanda baktırdım değer 6939 çıktı.
eğer hala adet olmadıysa bence bir test yap, yine umutlanma ama denemekte fayda var... bende test yaparken hiç ama hiç umutlu değildim.

hayırlı olsun..
aynı mucizeyi bende yaşadım..biliyorum..2 negativ mikro dan sonra 3 denemeye başlayacağım ay hamile kaldım...
11 yıllık evliyim 2.5 yaşında oğlum var...........
Allah bağışlasın, hep beraber sağlıkla, mutlulukla upuzun bir hayatınız olsun..

canım gözünaydın hihoyyyt Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
birde merak ettim problem neydi neden tedavi oldunuz?

canım problem eşimdeydi..dansite, motilite ve morfoloji bozukluklarının bir arada görülmesinden kaynaklanıyordu (oligoastenoteratozoospermi).......

tebrik eden bütün arkadaşlara tek tek teşekkür ediyorum. Allah isteyen bekleyen herkese biran önce nasip etsin...

nası yani, doğal yoldan mı hamile kalmışsın? :1shok:

canım benim Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin..
mucizelere inanmak lazımmış desene..

evet arkadaşım doğal yoldan hamile kaldım...kaydirigubbakcemile3 ben bile hala şoktayım,
:1shok: :1shok: delikafadulden

allah tamamına erdirsin allahtan ümit kesilmez en umulmadık anda geliverirmiş dmek
inş allahım tamamına erdirir

süperrrrrrrrrrr biseyy bu allahım sen ne büyüksünnn ya tüylerim diken diken olduuu canım ya tebrik ederim seniiii cok sanslısınnn insallah sag salim kucagına alırsın canımmm

Canım hem çok şaşırdım:1shok:
hemde çok sevindim:lepi: tebrik ederim seni ve eşinialkisalkisalkis
Allah sağlıkla kucağına aldığın günleride gösterir inşallah
tüp bebekte negatif sonucu aldığın zamanlar seninle konuşuyoduk
benim eşimdede aynı problem var olmuyo napıcaz diye
gördünmü bak Allahım gönderdi mucizeni
darısı başımıza inşallah:Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

Harikaaa gerçektende bu bir mucizeeee.
Rabbim sana hayırlı zamanda mucizenii gönderdiii canımm.
Dualarınn kabul olduu :)Sınavıda geçtinn allahın izniyle.
Tebrikkk ederim.Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsinn yavrunu.Allaha emanetrt olll:Saruboceq::Saruboceq:

SDMST , kuşum sen ne diyooosuuuunnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnhihoyyythihoyyyt
1 haftadır yokum tatildeydim şimdi döndüm ve sen aldığım 2. süper habersin , arkadaşım ne mutlu sana, allah bekleyen herkese de versin, acaiip sevindim, rabbim mucize vermek isterse veriyor ne mutlu sana denk gelmiş, allah nazardan saklasın, aman kendine dikkat et, keyfini çıkar, sağlıkla bir 9 ay geçir inşallahh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…