bu bir mucize...hamileyim...

sdsmt

♥ ♥ ♥canım kızım ♥ ♥
Kayıtlı Üye
7 Ocak 2009
2.058
1
116
40
Samsun
peşpeşe 2 negatif tüp bebek denemem var... 17 nisanda 2 denememde negatif sonuçlandı... bu ay regli olmayı beklerken hamileyimmmmmmm........... bence bu bir mucize ve mucizelere inanmak lazım... ve anladımki asla umudumuzu yitirmemeliyiz... herşey bitti gücümün sonuna geldim derken yepyeni bir döneme girdim...:asigim::nazar:

SAĞLCAKLA BEBEĞıNı KUCAĞINA ALIRSIN ıNŞALLAH:CüvCüv:
DOĞAL YOLLAMI HAMıŞ OLDUNkaydirigubbakcemile5

ay bu harika bişey.. allah bozmasın mutluluğunu tamamına erdirsin canım... hayırlı olsun..

:teytey:çok çok çok sevindim canım.inşallah sağlıkla kucağına alırsın.bizler içinde dua etmeyi unutma emi :CüvCüv::nazar::nazar:

cok ama cok sevındımm
rabbım saglıklı bır sekılde kucagına almayı nasıp etsın
amın amın

Gerçekten muhteşem birşey tebrik ederim allah tamamına erdirsin işallah...darısı başımıza...

peşpeşe 2 negatif tüp bebek denemem var... 17 nisanda 2 denememde negatif sonuçlandı... bu ay regli olmayı beklerken hamileyimmmmmmm........... bence bu bir mucize ve mucizelere inanmak lazım... ve anladımki asla umudumuzu yitirmemeliyiz... herşey bitti gücümün sonuna geldim derken yepyeni bir döneme girdim...:asigim::nazar:

delikafadulden tebrikler
Rabbim tamamına erdirsin.:emir_bebek:
Duygularını Morale ihtiyacı olan arkadaşlarla paylaşırmısın lütfen....
( yeniyim konuyu ekleyemedim "inatçı keçiler buraya" )
şimdiden çok tşk ederim.
sevgiler...

:teytey:ne gü zel ne güzel ...valla çok sevindim canım benim allah kucağınada almayıda nasip etsin..hemşerim.bizde görürüz o mucizeyi herhal birgün.. :teytey:

çok güzel bir haber allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin hihoyyyt:nazar: darısı bizlerin başına :Saruboceq:

aminn.... Allah ım isteyen bekleyen herkese nasip etsin... harika bişey ama bide tam inanabilsem tam süper olacak kaydirigubbakcemile3

canım teprık ederim seni.hayılısıyla kucagına alırsın insallaha.s.

sdsmtcim buradanda tebrik ediyim seni cnm. Allah sağlıcakla kavuştursun bebişinle seni.

süper bir haber bu çok tebrik ederim hihoyyyt.Allah tamamına erdirsin inşallah. peki sizdeki sorun neydi acaba?

sdsmtcim buradanda tebrik ediyim seni cnm. Allah sağlıcakla kavuştursun bebişinle seni.
canım bende tekrar çok çok teşekkürederim. darısı isteyen bekleyen herkese...

süper bir haber bu çok tebrik ederim hihoyyyt.Allah tamamına erdirsin inşallah. peki sizdeki sorun neydi acaba?

.teşekkür ederim...canım bizde sorun eşimde oligoastenoteratozoospermi.....

canım kardeşim hayırlı olsun........rabbim eline ayagına kavuştursun seni.......kaç gün geçmişti adetin.nasıl anladın.....benimde 8 gün geçti ama ben umutlanmak istemiyorum.......eşlerimizdeki sorunlar benziyo....inşaallah bizlerede dua et olur mu???

hayırlı olsun..
aynı mucizeyi bende yaşadım..biliyorum..2 negativ mikro dan sonra 3 denemeye başlayacağım ay hamile kaldım...
11 yıllık evliyim 2.5 yaşında oğlum var...........

tebrikler gözün aydın canım allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin darısı bizlerin başına inşallah

Back
X