bu bir mucize...hamileyim...

tebrikler canım benim mucizemde 12 sene sonra doğal yolla geliyor 2. tüp bebeği yaptıktan 5 ay sonra hemde demekki ilaçların iğnelerin etkisi sonrada devam ediyor allah kimseye aratmasın bütün isteyen herke<e versin biz çok uğraştık çok aradık

tebrık ederım ...darısı bızım başımıza .. hayat hep boyle surprızlerle dolu olsa............

SDMST , kuşum sen ne diyooosuuuunnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnhihoyyythihoyyyt
1 haftadır yokum tatildeydim şimdi döndüm ve sen aldığım 2. süper habersin , arkadaşım ne mutlu sana, allah bekleyen herkese de versin, acaiip sevindim, rabbim mucize vermek isterse veriyor ne mutlu sana denk gelmiş, allah nazardan saklasın, aman kendine dikkat et, keyfini çıkar, sağlıkla bir 9 ay geçir inşallahh

canım arkadaşım bak sana tatil dönüşü süpriz yaptım süprizzzzz teyzesi inşallah herşey yolunda gider, 9 ay sonra sağlıkla kucağıma almakta nasip olur.

tebrikler canım benim mucizemde 12 sene sonra doğal yolla geliyor 2. tüp bebeği yaptıktan 5 ay sonra hemde demekki ilaçların iğnelerin etkisi sonrada devam ediyor allah kimseye aratmasın bütün isteyen herke<e versin biz çok uğraştık çok aradık
bende seni tebrik ederim.... Allah kimseyi çocuksuzlukla sınamasın...

tebrık ederım ...darısı bızım başımıza .. hayat hep boyle surprızlerle dolu olsa............

teşekkür ederim. Allah sizlerede nasip etsin...

allah tamamına erdirsin allahtan ümit kesilmez en umulmadık anda geliverirmiş dmek
inş allahım tamamına erdirir
Aminnn.... :Saruboceq: çok teşekkür ederim.

Canım hem çok şaşırdım:1shok:
hemde çok sevindim:lepi: tebrik ederim seni ve eşinialkisalkisalkis
Allah sağlıkla kucağına aldığın günleride gösterir inşallah
tüp bebekte negatif sonucu aldığın zamanlar seninle konuşuyoduk
benim eşimdede aynı problem var olmuyo napıcaz diye
gördünmü bak Allahım gönderdi mucizeni
darısı başımıza inşallah:Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

inşallah arkadaşım. Allah isteyen herkese nasip etsin... sizlerinde mucizeleri gerçekleşsin...

saglıkla kucagınıza almayıda nasıp etsın rabbim:içelim:
teşekkür ederim

allah tamamına erdirsin canım ne mutlu sana nazar allah hepimisze nasip etsin

amin canım... inanın her gün isteyen herkes için dua ediyorum... Allahım kabul eder inşallah.

Harikaaa gerçektende bu bir mucizeeee.
Rabbim sana hayırlı zamanda mucizenii gönderdiii canımm.
Dualarınn kabul olduu :)Sınavıda geçtinn allahın izniyle.
Tebrikkk ederim.Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsinn yavrunu.Allaha emanetrt olll:Saruboceq::Saruboceq:
:nazar::nazar:

Çoookkkk tebrik ederim.

hepinize çok çok teşekkür ederim..

:1hug::1hug::1hug::1hug: a.s.

ne güzel allah gönlünüze göre vermş kucagına almayıda nasip etsin bu mucizeyi veren Allahımkaydirigubbakcemile3

canım çok güzel bir haber allah tamamına erdirisn allahım çok byük ne güzel bir mucize bu böyle darısı isteyen herkesin başına

Back
X