Ben de sırf kitabın adı kızın adıyla aynı olduğu için aldığını bildiğimden rahatsız hissediyorum kendimi. Bağışlayacağım teşekkür ederimeğer anısı olan bir kitapsa ben rahatsz olurdum. Postalayın gitsin
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben de sırf kitabın adı kızın adıyla aynı olduğu için aldığını bildiğimden rahatsız hissediyorum kendimi. Bağışlayacağım teşekkür ederimeğer anısı olan bir kitapsa ben rahatsz olurdum. Postalayın gitsin
Hayır değil, paulo coelho kitabı
Sizinki çok daha zormuş, ölmüş olduğu için ne denir bilemiyorumBiz birleştirdiğimiz de ölen kız arkadaşının fotoğrafı çıkmıştı kitap arasından.
Özel yaptırılmış bir hediye dahi olsa adamın geçmişi, hatıraları bunlar. Atınca, yakınca, kavga edince silinmeyecek. Hayatına biri girince geçmişlerini sıfırlamıyor insanlar.Yani, bir de bu kitap sonuçta. Sanki kitabı elden çıkarsa anılar silinecek ya da tam tersi kitap orda durunca sürekli aklına kız ve anılar gelecek. Öyle özel yaptırılmış bir hediye olsa neyse de.
Evet öyle ama gözünün önünde de tutmasına gerek yok.Özel yaptırılmış bir hediye dahi olsa adamın geçmişi, hatıraları bunlar. Atınca, yakınca, kavga edince silinmeyecek. Hayatına biri girince geçmişlerini sıfırlamıyor insanlar.
Ben bişey demedim tekrar arasına koydum verdim. Rafa o yerleştiriyordu. Çıkarttı yırtıp attı.kızın yüzü gözleri gülüşü halen daha aklımda. Bebek gibi imiş. Allah rahmet eylesinSizinki çok daha zormuş, ölmüş olduğu için ne denir bilemiyorum
Kız öldüğü için durum farklılaşıyor tabi o zaman kıskanmak gerekmiyorBiz birleştirdiğimiz de ölen kız arkadaşının fotoğrafı çıkmıştı kitap arasından.
Ben hayatımdaki insanın geçmişine tabi ki saygı duyuyorum. Ama geçmişine dair bazı şeyleri görmeme gerek olmadığını düşünüyorum. Benim de eski ilişkimden yadigar çok sevdiğim bazı eşyalarım vardı, bunların hepsini bahsi geçerse üzüleceği için attımÖzel yaptırılmış bir hediye dahi olsa adamın geçmişi, hatıraları bunlar. Atınca, yakınca, kavga edince silinmeyecek. Hayatına biri girince geçmişlerini sıfırlamıyor insanlar.
Keşke bizim kadar hassas olsalarBiz belki nesnelere çok anlam yüklüyoruz ama erkekler asla yüklemiyor bence
Mesela artık ben bile bıraktım bu bir kitap, bu altı üstü bir vazo diyip geçiyorum
Eskü sevgilim mi almış ben mi almışım onları bile unuttum artık
Aman olmasınlar daha iyi hayt onlar için çok daha kolayKeşke bizim kadar hassas olsalar
Allah rahmet eylesin ama keşke görmeseymişsinizBen bişey demedim tekrar arasına koydum verdim. Rafa o yerleştiriyordu. Çıkarttı yırtıp attı.kızın yüzü gözleri gülüşü halen daha aklımda. Bebek gibi imiş. Allah rahmet eylesin
Hiç bahsini açmadan bağışlayacağım çok teşekkür ederimAman olmasınlar daha iyi hayt onlar için çok daha kolay
Sorun etme bu konuyu dertsiz başına dert alma derim ben
Farkında olsa idi ben görmeden çıkarırdı. Hatta sosyal medya da onun isminde olan bir artisti takip ediyordu. Zaman sonra baktım takibi de bırakmış. Ben hiç öyle yap böyle yap diye darlamadım. Siz kafaya takmayın farkında Bile değildir. Evlenince geçmişe sünger çekiyorlarAllah rahmet eylesin ama keşke görmeseymişsiniz
Çok teşekkür ederim yanıtınız için ne güzel güven dolu bir ilişkiniz var, mutluluklar diliyorum size deFarkında olsa idi ben görmeden çıkarırdı. Hatta sosyal medya da onun isminde olan bir artisti takip ediyordu. Zaman sonra baktım takibi de bırakmış. Ben hiç öyle yap böyle yap diye darlamadım. Siz kafaya takmayın farkında Bile değildir. Evlenince geçmişe sünger çekiyorlar
Ben atmam mesela kimse için değer verdiğim eşyalarımı. Kimseden de bunu istemem. Benden böyle bir şey istense ya da bu sorun edilse de rahatsız olurum. Karşınızdaki insan sizinle aynı hassasiyetlere sahip olmayabilir.Ben hayatımdaki insanın geçmişine tabi ki saygı duyuyorum. Ama geçmişine dair bazı şeyleri görmeme gerek olmadığını düşünüyorum. Benim de eski ilişkimden yadigar çok sevdiğim bazı eşyalarım vardı, bunların hepsini bahsi geçerse üzüleceği için attım
Haklısınız beklentimi düşürmem gerekBen atmam mesela kimse için değer verdiğim eşyalarımı. Kimseden de bunu istemem. Benden böyle bir şey istense ya da bu sorun edilse de rahatsız olurum. Karşınızdaki insan sizinle aynı hassasiyetlere sahip olmayabilir.