Bu bomba kimin elinde kalır?

Bence bomba eşinizde patlamiş. Çunku sizinle evli.
Boyle yaparak kimseye gozdagi vermiyorsunuz sadece eşinizi küçuk düşürmüşsünüz. Ona saygisizlik yapiyorsunuz

Öyle maalesef. Hiç kimse "vah vah tereliye ne çekiyor" demez, eşinden için "ailesini bu kadar rezil eden karısını bir susturamıyor" derler.

Çocuk istememe sebebin bu mu dediler evet dedim heran herşey olabilir ayrılabiliriz dedim hepsi bu

İki cümleyle iç dökmüş mü oldum ya çocuk istememe sebebin bu mu dediler evet heran herşey olabilir ayrılabiliriz dedim

Seni çok görmek isteyen kendi evinin içine gelin alırdı dedi. Bu ne demek anlamadim

Sanki siz eşinizi sevmiyor gibisiniz bilmiyorum öyle bir hissiyat oluştu bende nedense?

Bomba sizin elinizde patlayacak belli ki?hiç hoş olmamış dediklerimiz.cenaze evi olmasını da gecelim, eşinize çok ayıp etmissiniz.Ayrilma konusunda nihai kararı verseniz dahi bu şekilde uluorta gozdagi verecek şekilde bu karar kullanilmaz.

Acaba insanlar huyunu bildigi icin seni sinirlendirip biraz eglenmek mi istedi diye de dusunmuyor degilim :))))
Yaşadıkların yüzünden mi çocuk istemiyorsun dediklerinde evet dedim görümcemin kaynanası eşini sevmiyor musun dediğinde birşey diyemedim çünkü gözlerim dolmuştu şuan ki gibi kimsenin bu durumla eğlenebileceğini sanmıyorum.

Valla konuyu onlar açtı ben defalarca kapattım boşverin konuşmayalım dedim çokta birşey demedim.

Allah için bir şey dememişin görümcenin kayinvalidesinin evinde hemde cenaze evi, rezillik diz boyu...

Görümce ile görüşmek istemiyorsun ama kayinvalidesine kadar gidiyorsun, cenaze falan bahane, tam dayaklıksın. Eşinin ailesini iyi buluyorlar diye hasedinden çatlayacaksın nasıl nifak sokacağını şaşırdın. Sen sevmiyorsun anlaşamıyorsun diye kimse de sevmesin anlaşamasın. Allah ıslah etsin seni...

Son düzenleme:
Bence siz eşinizi sevmiyorsunuz. Yani bohça, çerez, kahve bunlar çoook saçma meseleler. Bunlara takılmış gidiyorsunuz. Burda herkes bunlara takılmanın boş olduğunu söylüyor, onlarıda takmıyorsunuz.
Evlilikte maddi manevi beklediklerinizi alamamışsınız, beklentileriniz eşimiz ve ailesi için fazla olmuş ama siz bunları ilkgünden terbiye ederim diye düşünmüşsünüz. Ama olmamış. Burda en çok üzülen yara alan siz olursunuz. Boşanır ayrılıp dönersiniz baba evine. Sonra size çerez alan biriyle mutlu olup yaşayıp gidersiniz. Eşimizin aileside bi oh çeker.

Haaa bu arada şunu söylemek istiyorum. Benim annemle kayınvalidem iyi anlaşır arayıp sorarlar birbirlerine gidip gelirler. Dertleşirler yardımlaşırlar. İkiside birbirlerine diğer dünürlerini damatlarını gelinlerini anlatıp dertleşip gerekli yerlerde fikir alış verişi yaparlar. Yani siz öylesine bi muhabbet esnasında konuşulmuş olabilirsiniz "hııı bizim gelin mi kendi değerini çayla çorbayla Çerezle ölçüyor. Gelip gitmiyor bu sebepten" gibi gibi

Neyse size çok yazıldı çizildi olmadı olamadı.

Eşinize üzülüyorum. Aslında sizedir üzülüyorum. Kelimelerinizden buram buram mutsuzluk akıyor

Kayınvalidesiyle bir sorunum yok gayet iyi biri birkaç kez görülmüştük zaten görümcemle iyi değilim diye kaynanasıyla görüşmem yasak mı? Ben onları kötülemedim verilen öğütler karşısında onlar iyi biz kötüyüz dedim savunmaya geçmedim

Yaşadığım herşeyi onlar anlattı nişan bohça kadar tabi gerçek olmayan onların iftiralarıyla bende onların iyi bizim kötü olduğumuzu kabul edip onayladım sonrada ayrılabiliriz dedim hepsi bu.
Onlar birşey dese laf almaya bile çalışıyor olsa bunlar ailevi konularımız cenaze evindeyiz ayıp oluyor der kapatırsın konuyu, sonra konuşmaya devam eden olursa cvp bile vermezsin. Üçüncü şahıslar üzerinden gözdağı vermek nedir yani?

Bir de senin boşanmayı düşündüğünü söylemen nasıl bir gözdağı oluyor karşı tarafa onu pek anlayamadım? Anlattığınıza göre zaten sizi istemiyorlar böyle bir durumda muhtemelen sevinirler

Orası cenaze evi dedikodu yeri değil. Hem de tereliye ailevi konularını dış kapının dış mandalı ile konuşmaya ne gerek var? Ne etkisi olacak acaba.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…