- 21 Şubat 2018
- 164
- 376
- 103
- 45
- Konu Sahibi banabenigeriver
-
Bence bomba eşinizde patlamiş. Çunku sizinle evli.
Boyle yaparak kimseye gozdagi vermiyorsunuz sadece eşinizi küçuk düşürmüşsünüz. Ona saygisizlik yapiyorsunuz
Söylediklerini inkar etmedim yani yalanlar olsada kötüler demedim onlar iyi biz kötü olalım ne önemi varÇokta birşey demedim ????
Çocuk istememe sebebin bu mu dediler evet dedim heran herşey olabilir ayrılabiliriz dedim hepsi buCenaze evinde çocuk yapmıyorum belkı ayrılırız muhabbeti yapman çok çocukça. Bıraz utanma olur İnsanda. Hadi onlar anlatıyor sen bıraz asil bu kız gibi gorunseydın böyle uluorta saçma konuşana kadar. Bu kadar boş konuşmayla zaten evlılıgın çok sürmez
İki cümleyle iç dökmüş mü oldum ya çocuk istememe sebebin bu mu dediler evet heran herşey olabilir ayrılabiliriz dedimCenaze evi mi, Tereliye' nin iç dökme evi mi anlayamadım. Benim bildiğim ölünün arkasından dua edilir, siz ölüyü unutup kaynana-görümce çekiştirmeye gitmişsiniz. Ayrıca yolladığınız haber kaynananız için göz dağı değil, müjde olur fakire sadaka verecek sebep olur hatta kadının tüm hastalıklarından bir an da kurtulup sağlığına kavuştuğu gün olur.
Sen dediysen tamam boşanalım sen kim oluyorsan artık.Ay boşanın ya bi zahmet.bu ne densizliktir.
Seni çok görmek isteyen kendi evinin içine gelin alırdı dedi. Bu ne demek anlamadimEvet eşimlede konuştum mesela bu görüşmeden sonra dedin ailene haftada bir değil birkaç kez git belki o zaman konuşmazlar benim gelmemem sorun olmaz.Seni çok görmek isteyen kendi evinin içine gelin alırdı dedi.Geriliyoruz tabi ama konuşmanın sonu ne yapayım ağızlarını mı bantlayayım ben ne yapabilirim son buluyor
harikulade... cok yaratici bi dusunce tarzi. etkilenmemek elde degil:))))))))Çünkü onlarda bunu yapıyorlar ilkkez böyle bir cevap verdim bakalım ne olacak.
Birlik oturmaktan bahsetti yaniSeni çok görmek isteyen kendi evinin içine gelin alırdı dedi. Bu ne demek anlamadim
Yaşadıkların yüzünden mi çocuk istemiyorsun dediklerinde evet dedim görümcemin kaynanası eşini sevmiyor musun dediğinde birşey diyemedim çünkü gözlerim dolmuştu şuan ki gibi kimsenin bu durumla eğlenebileceğini sanmıyorum.Acaba insanlar huyunu bildigi icin seni sinirlendirip biraz eglenmek mi istedi diye de dusunmuyor degilim :))))
Valla konuyu onlar açtı ben defalarca kapattım boşverin konuşmayalım dedim çokta birşey demedim.
Bende öyle düşündümde yanlış anladimsa diye yazdım ayrılabiliriz dediğinize dedin mi eşine kaynanası görünce ne oda abisine söyler büyük ihtimalBirlik oturmaktan bahsetti yani
Kayınvalidesiyle bir sorunum yok gayet iyi biri birkaç kez görülmüştük zaten görümcemle iyi değilim diye kaynanasıyla görüşmem yasak mı? Ben onları kötülemedim verilen öğütler karşısında onlar iyi biz kötüyüz dedim savunmaya geçmedimAllah için bir şey dememişingörümcenin kayinvalidesinin evinde hemde cenaze evi, rezillik diz boyu.
Görümce ile görüşmek istemiyorsun ama kayinvalidesine kadar gidiyorsun, cenaze falan bahane, tam dayaklıksın. Eşinin ailesini iyi buluyorlar diye hasedinden çatlayacaksın nasıl nifak sokacağını şaşırdın. Sen sevmiyorsun anlaşamıyorsun diye kimse de sevmesin anlaşamasın. Allah ıslah etsin seni...
Onlar birşey dese laf almaya bile çalışıyor olsa bunlar ailevi konularımız cenaze evindeyiz ayıp oluyor der kapatırsın konuyu, sonra konuşmaya devam eden olursa cvp bile vermezsin. Üçüncü şahıslar üzerinden gözdağı vermek nedir yani?Yaşadığım herşeyi onlar anlattı nişan bohça kadar tabi gerçek olmayan onların iftiralarıyla bende onların iyi bizim kötü olduğumuzu kabul edip onayladım sonrada ayrılabiliriz dedim hepsi bu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?