bu boşluk beni öldürecek...

evet eşimde mesela bukadar sinirlenmemi anlamadığını söylüyor. işimden mutsuz olmam belki etkilemiyor ama oda kafasına benim şehir dışına gitmemi takmış durumda.
danışman konsunu düşünmüyor değilim aslında ama bana manevi olarak bişey katabilecek yetkinlikte birini bulmak istiyorum. yada filmlerdeki gibi olmasın bana öğüt vermesin istiyorum. işte hedef belirleme konusunda bocalamam ztn en büyük sorunda bu ney seçicem mutlu bir eş olmayı mı yada başarılı bir kadın olmayı mı yada ne biliyim hiç bir şey gelmiyor aklıma

ya evlilik konusunda acaba hata mı yaptım die bile düşünüyorum bazen saçma ama ilk günden kavga edebilen bi çiftiz bi düğün günümüz kavga etmedik hayret ettim ztn :) kendime evliliğimize aşk olsun die bi kitap vardı onu aldım 8 ayda edindiğim tecrübeleri yada 6 yılda farkettiğim şeyleri yazmış. faydalı olur mu bilmiyorum ama :)

aslında bisiklete binmeyi ve tenis oynamayı çok severim bide dikiş dikmeyi seviyorum. dikiş makinası alma hevesim var ama heves olarak kalırsa diye bir korkum var açıkçası. oğlak burcuyum eşimde aslan baya ilerledim aslında alttan almaya çalışma konusunda ama oda biyere kadar sonuçta kadın olan benim değil mi

Siz esinizi seviyor musunuz? Her insan farkli farklidir ama ben asik oldugum erkekle evlenebilseydim, dunyanin en mutlu kadini olurdum, hayatta hicbir sey umrumda olmazdi.

eşimi seviyorum. yani onunla kavga etmediğimiz zamanlarda çok mutluyum. sadece o olduğunda yada ne bileyim ona dokunsam bile huzurlu oluyorum onunla konuşmak iyi geliyo.parmağımdaki yüzüğe bakıp onu hissetmek bile güzel oluo. ama bu aşk mıdır sevgimidir alışkanlıkmıdır ayrımı yapmadım hiç.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…