Bu cesaret bende olsa

5 çanta değil konu, 1 tane bari olabilsin, asgari ücretle 7 çocuk örneği verildi burda mümkün mü o şartlarda mutlu çocuk yetiştirmek yahu
ben de 7 çocuk yapsınlar demiyorum ama çocukları yük görmeyi de anlamıyorum çocuk miski amber dir can dır hayat kaynagıdır simdi ben bundan geri kalayım sırf borcumuz var diye

Bunu mu öneriyorsun yani ebru,bildiğim kadarıyla senin durumun var finanse edebiliyosun

Cocuk sorunu olan dogurmasin..bosancaklar evlenmesin..araba surmeyi bilmeyenler binmesin...yagmurdan islanmak istemeyen disari çıkmasın. ..güneşi sevmeyenler buzullara gitsin...kimse dert yanmasin bir derdim var kapansın. ..he birde konu sahibi ölüm die bir gercek var...caresini bulsun benide haberdar etsin

bunu bende yapıyorum oglumun eskilerini küçülenleri mahallemizde ve akrabalarda tespit ettiğim ailelerein kapısına bırakıyorum

ben de 7 çocuk yapsınlar demiyorum ama çocukları yük görmeyi de anlamıyorum çocuk miski amber dir can dır hayat kaynagıdır simdi ben bundan geri kalayım sırf borcumuz var diye

Geri kalmayım diyene borç varken 3.yü 5.yi yapma be kardeşim sen geri kalma diye bu çocuklar eksik gedik mi büyüsün

300 bin borcu olan sen misin yoksa

Karşı apartmanda komşusunu tanımayan ve tanımak istemeyen çok insan var , belkide yaşlı kadın var alt katta açlık çeken ama çoğunun umrunda değil zaman bu zaman çoğunluk böyle
kötü niyetle demedim ki ?neden geriliyorsunuz ben 1 tane ogluma alıyorsam bi tane de komşumun çocuguna alıyorum elimden geldiğince

öyle demeyin eşimin uzak bi akrabası var kadın korunuyor diye dayak yemiş şimdi o kadının günahı ne?

öyle demeyin eşimin uzak bi akrabası var kadın korunuyor diye dayak yemiş şimdi o kadının günahı ne?

Amaaaaan cidden usandım yaa valla doğurun durun yaa cidden, saçma sapan yerlere geldi konu isteyen istediği kadar doğursun, bebelere ilk şükür demeyi ögretirsiniz israf imtihan vs dersiniz birsey istemezde büyür giderler

Bunu mu öneriyorsun yani ebru,bildiğim kadarıyla senin durumun var finanse edebiliyosun

Durumum çok iyi değil ama çok da kötü değil..
Zaman geçtikçe düzeliyor.
Çocuklarım olduğunda da durumum hiç de iyi değildi..
Özellikle ikinci çocuğum için herkes bana aldır nasıl bakacaksın evliliğin kötü durumun kötü dedi..
İlk boşandığımda birsürü borçla boşandım..
Ama iş dışındaki her dakikam çocuklarımla geçtiği için eksiklik olmadı..
Çok fazla eşyaları olmadı belki ama ikisi de kreşlerine devam etti.
Ben kendimden ciddi anlamda fedakarlık yaptım ve bu beni daha da güçlendirdi aslında..
Ben onlara iyi baktıkça ilahi yardımlar geldi..
Önerim birsürü çocukları olsun değil elbette ki..
Ama kötü giden evlilikleri olan, ekonomik durumu iyi olmayanlar fütursuzca doğuruyorlar lafı irite etti beni..
Benim de iyi bir evliliğim yoktu.
Ekonomik durumum iyi değildi..
Ama ben anne olmak istedim..
Ve hayat bana çok gülmedi diye anne olmamalı mıydım..
İstedim ve çocuklarım için elimden gelen herşeyi yapacağım Allah ömür verdikçe..

siz herseyi anlamak istediğiniz gibi anlıyorsunuz kusura bakmayında yarınınızın garantisi varmı

Karşı apartmanda komşusunu tanımayan ve tanımak istemeyen çok insan var , belkide yaşlı kadın var alt katta açlık çeken ama çoğunun umrunda değil zaman bu zaman çoğunluk böyle
malesef

Bilimsel araştırmalar diyorki pedofili olan bireylere baktığımızda çoğunluğunda annesi hamileyken yetersiz beslenmiş veya yoğun stress altındaymış. Bunu yetersiz beslenen veya stresli hamilelik geçiren bireylerin pedofilili çocukları olura nasıl getirdiniz.

Hani iki uç nokta vardır da ikisi de kötüdür ya, ilk verdiğiniz örnekler de uç sizin durumumuz da..
Orta yolu bulmak lazım.

Akıllı telefonum yok diyen var mı cidden merak.ediyorum çocukları geçip biraz da bizleri konuşalım

Esimin yok, eski takoz nokia kullaniyor
Kendi adima birakin cocugumu kedimi bile en iyi mamalarla beslemeye calisiyorum. Onun sorumlulugunu aldiysam ona en iyi sekilde bakmakla yukumluyum cunku. 4 kisilik ailenin açlık sınırı 1500 tl lerdeyken asgari ucretle 3-4 cocuk yapanlarin sorumluluk duygusuna hayret ediyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…