- 20 Ağustos 2015
- 6.549
- 15.774
- 448
- Konu Sahibi burcubahar0635
-
malesef
valla onuda ağlayana soracaksınBurda kv kp bir çorap dahi almadı diye ağlayanlar kime güveniyo
benim yorumlarımın hepsini okudunuz mu ben 3 5 7 dogurun demedim ama bazılarının asgari ücretliler e dem vurmasını da anlamadım 120 tlye parfüm 300 tl ye çanta alanlar onları alırken de ya ben buna para veriyorum ama insanların neredeyse 1 aylık mutfak masrafı deselerdi standartları yükseltmek yerine daha iyi olmaz mıydı Allah c.c tüm yarattıklarının ve yaratacaklarının ölüm ve doğumlarını taa ötelerde belirlemişdir ilk bebegime hamileyken durumumz iyiydi borc yoktu eşimle aşıktık mutluyduk ama evladım özürlüydü 32. haftamda kalbi durdu karnımda drlar dogsada zaten 1 gün yasayabilirdi dediler yani demem o ki ÖLÜM NİKAH VE DOGUM UN SAATİ DEĞİŞTİRİLEMEZ bugün kendine parasına güvenen ama çocuk dogurmayanlar yarın pişman da olabilirlerYok
Böyle mi yaşayalım nasılsa ölecez diyip saldım çayıra mevlam kayıra
valla onuda ağlayana soracaksın
adam olamamış eşlerinize, cehennem hayatı yaşadığınız evliliklerinize çocuk yapıp günahsız bi insanın hakkına girmekten başka hiçbişey yapamıyosunuz.O çocuk hiiiç de mutlu falan olmuyo öyle bi ortamda büyüyünce.Siz de iyi aile olmuyosunuz.Bizi inandırmaya çalışmanızı geçtim de, kendinizi kandırmayın bari.
benim yorumlarımın hepsini okudunuz mu ben 3 5 7 dogurun demedim ama bazılarının asgari ücretliler e dem vurmasını da anlamadım 120 tlye perfüm 300 tl ye çanta alanlar onları alırken de ya ben buna para veriyorum ama insanların neredeyse 1 aylık mutfak masrafı deselerdi standartları yükseltmek yerine daha iyi olmaz mıydı Allah c.c tüm yarattıklarının ve yaratacaklarının ölüm ve doğumlarını taa ötelerde belirlemişdir ilk bebegime hamileyken durumumz iyiydi borc yoktu eşimle aşıktık mutluyduk ama evladım özürlüydü 32. haftamda kalbi durdu karnımda drlar dogsada zaten 1 gün yasayabilirdi dediler yani demem o ki ÖLÜM NİKAH VE DOGUM UN SAATİ DEĞİŞTİRİLEMEZ bugün kendine parasına güvenen ama çocuk dogurmayanlar yarın pişman da olabilirler
Selam..
Son zamanlarda burda okuduğum konularda ve etrafımdaki insanlarda bir şeye çok takılıyorum.Konular genelde eşlerin ilgisizliği,kötü davranışları ve geriden gelen kördüğüm olmuş eş ve eşin ailesiyle ilgili sorunlar üzerinde yoğunlaşıyor.
Ve sorunlar anlatıldıktan sonra ardından gelen şey asıl şok: küçük bir bebeğimiz var,yeni bebeğimiz oldu vs gibi.
Aslında açılan bazı konularda kadınların durumu öylesine kötü oluyor ki bırakın çocuk büyütmeyi kadının hayatının geri kalanını yaşamaya bile hali kalmamış;öyle bezmiş canından.
Haddim olmayarak bazılarına soruyorum neden çocuk yaptınız madem bu kadar kötüydü diye ve genelde aynı cevaplar: kazara oldu, o zaman bu kadar değildi vs vs.
Kendim 3 yıllık evliyim, eşimle çok büyük olmasa da ufak çaplı sorunlarım var, evimiz kira değil aylık 5 bin gelirimiz var ikimiz de çalışıyoruz ve açıkçası kendimi çocuğa daha hiç ama hiç hazır hissetmiyorum.Eşim biraz bencildir biraz huysuzdur biraz sorumsuzdur işi garanti değil falan diye çocuk yapmaktan ölesiye korkuyorum şahsen.
Elbette her şey hiçbir evlilikte mükemmel olmaz ama yani bazı insanlar öyle gamsız ki aralarında onca maddi manevi probleme rağmen devamlı fütursuzca doğuruyolar.Ayda 1200 lira geliri olup kirada olup 3.çocuğu yapan, eşinden dayak yiyen,aldatılan, hiç yerine konan,manyak kaynanası olan ve daha hala üstüne çocuk yapabilen insanların cesaretlerini görünce dehşete düşüyorum.Hadi kendinize acımadınız da çocuğa da mı acımıyosunuz dememek için kendimi tutuyorum bazen.
Diyeceğim o ki sanırım ya ben anormalim ya da diğer insanlar.Bu sorunların dörtte biri bende yokken ben her gün kafa yoruyorum bu çocuk mevzusuna ve hep vazgeçiyorum.
Gerçekten de anormal olduğumu düşünmeye başladım.Bu gidişle asla çocuğum olmayacak sanırım.Ben mi çok abartıyorum?Bi tavsiye verin bana :)
benim yorumlarımın hepsini okudunuz mu ben 3 5 7 dogurun demedim ama bazılarının asgari ücretliler e dem vurmasını da anlamadım 120 tlye parfüm 300 tl ye çanta alanlar onları alırken de ya ben buna para veriyorum ama insanların neredeyse 1 aylık mutfak masrafı deselerdi standartları yükseltmek yerine daha iyi olmaz mıydı Allah c.c tüm yarattıklarının ve yaratacaklarının ölüm ve doğumlarını taa ötelerde belirlemişdir ilk bebegime hamileyken durumumz iyiydi borc yoktu eşimle aşıktık mutluyduk ama evladım özürlüydü 32. haftamda kalbi durdu karnımda drlar dogsada zaten 1 gün yasayabilirdi dediler yani demem o ki ÖLÜM NİKAH VE DOGUM UN SAATİ DEĞİŞTİRİLEMEZ bugün kendine parasına güvenen ama çocuk dogurmayanlar yarın pişman da olabilirler
insanlar bencilleşti sadece o kadar bu kadar yorumdan sonra aglamamak için kendimi zor tutuyorum bugün kocasına parasına egitimine güvenenler yarının ne getirecegini bilmeden insanların nasıl asagılayabiliyor ona şaşıyorum eşim 1600 tl ye çalışıyor ben romatizma ve astım hastasıyım çalışamıyorum 3000 tl borcumuz var ev kira 1 tane de çocuk ama biz yasamayalım bizim bi çocugumuz da olmasın değil mi ? ben anne olmayı çok istedim hemde çok 27 yasında dogum yaptım pişman da degilimAprtmanda oturduğum vakit karşı komşuya gittim kahve içmeye kendisini kaç kez davet etmeme rağmen gavurun kadına beni beğenmedi gelmedi bir kahve içmeye eşi öğretmen kendiside hastanede çalışandı , ikiside küstah ve kendini beğenmiş , idi
Esim 6000 binlira maaş aliyordu...ben ikinciye 5 aylik hamileyken eşim motor kazasi yapti..calistigi isyeri sskya asgari ucret üzerinden prim yatırdigi icin hastalik ödemesini ozamanin parasıyla 700lira aliyorduk..esim 1 yil yatalak yaşadı. ..ben hamile oldugum icin çalışmadım. ..saolsun tüm es dost yardim ettiler. ..okadar zenginlik icinde muhtaç olan olduk...hayatta insanin ne konumdan ne konuma inecegi bilinmiyor. ..hayat planlara göre yürümüyor. ..once bunu öğrenmelisiniz
insanlar bencilleşti sadece o kadar bu kadar yorumdan sonra aglamamak için kendimi zor tutuyorum bugün kocasına parasına egitimine güvenenler yarının ne getirecegini bilmeden insanların nasıl asagılayabiliyor ona şaşıyorum eşim 1600 tl ye çalışıyor ben romatizma ve astım hastasıyım çalışamıyorum 3000 tl borcumuz var ev kira 1 tane de çocuk ama biz yasamayalım bizim bi çocugumuz da olmasın değil mi ? ben anne olmayı çok istedim hemde çok 27 yasında dogum yaptım pişman da degilim
düşünmüyorum bi tane daha istiyorum sadece o kadar 3 4 fazla banaGeçmiş olsun ama bu şartlarda3. 5.yi yapmazsın heralde dimi
sagolunGeçmiş olsun ama bu şartlarda3. 5.yi yapmazsın heralde dimi
Tedbir alıp sonrasında olursa kaderdir.Ama sizinde ince ince dokundurdugunuz gibi nedense hiç korunmayıp kader böyleymiş diyen çok insan bir nebzede ayağını yorganına göre uzatır.Benim eltim 2.ye hamile ilk çocuğu 7 aylık,süt korur demiş,bilin bakalım ne olmuş,aaahh korumamış,hep kader, eşi asgariye hallice bir maaş alıyo tahminim,is yerini biliyorum ordan diyorum bunu, kendisi çocuktan sonra çalışmadı şimdi hiç çalışamaz, yazık benim kv kp finanse ediyo,60 yaşında kanser atlatmış kp hala çalışıyo, ben üzülüyorum
Tedbir alıp sonrasında olursa kaderdir.Ama sizinde ince ince dokundurdugunuz gibi nedense hiç korunmayıp kader böyleymiş diyen çok insan bir nebzede ayağını yorganına göre uzatır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?