- 21 Ağustos 2013
- 26.656
- 55.302
- 598
- Konu Sahibi burcubahar0635
-
hahaha benim var ayda 200 tl ödedim 1 sene boyunca aç gezdim taksit ödeyeceğim diye
şimdi diyorum ki neden aldım ben böyle bişey. çevreden görüp özeniyosun.
değer miydi paramı şu alete bağlamaya.
2400 tl
Benim yok:) şu an sartlar müsait değil, kışı gecirelim oyle alalım diyor eşim, eşimin ki i phone mu ne:) pek anlamam ikinci el ekranı kırıktı 150 liraya aldı:) marka takıntımız yok, bir telefona 1000 lira bile vermem nedir telefon temel ihtiyaç mı, mesela ben kapalıyım bir eşarba sırf marka diye 100 lira verenleri duydukca üzüluyorum, nedir kaç sene kullanacaksın sıkılip yenisini alacaksın sonunda.Akıllı telefonum yok diyen var mı cidden merak.ediyorum çocukları geçip birazzleri konuşalım
hakkınız var bende anlam veremiyorum bazen parkta denk geliyoruz içim gidiyor çocukların üstüne başına kılıgına kıyafetine, sonra kendimi sorguluyorum acaba ben mi hatalıyım diye kızım tek çocuk ve sanırım ki öyle de kalacak çünkü hem ailevi durumum hem de maddi olarak gelirim ikinci bir çocuğu kaldıra bilecek durumda değil ve tabii bende ikinci bir çocuğa verecek kadar sabır var mı onu da bilmiyorum o nedenle bazen diyorum elimden gelinin en iyisini kızım için yapacağım ama bazeen de onu yalnız bırakacak olmak vicdanen beni rahatsız ediyor, hakkımızda hayırlısı ne diyeyim...
Buyrun yazdım:) akilli olmasada olur, elimdeki telefonum 5 senelik kırılmasa 5 sene daha kullanırdım:)Akıllı telefon beyanatı bir zeytinagacindan geldi, merakım devam ediyor
Marka takıntısı dedik ya telefon olsun canım akıllısı olmayıversin diyen bir babayiğit aranıyor
Buyrun yazdım:) akilli olmasada olur, elimdeki telefonum 5 senelik kırılmasa 5 sene daha kullanırdım:)
Benim yok:) şu an sartlar müsait değil, kışı gecirelim oyle alalım diyor eşim, eşimin ki i phone mu ne:) pek anlamam ikinci el ekranı kırıktı 150 liraya aldı:) marka takıntımız yok, bir telefona 1000 lira bile vermem nedir telefon temel ihtiyaç mı, mesela ben kapalıyım bir eşarba sırf marka diye 100 lira verenleri duydukca üzüluyorum, nedir kaç sene kullanacaksın sıkılip yenisini alacaksın sonunda.
Benim 2 çocuğu olan maddi durumu çokta yüksek olmayan bir tanıdığım var. Çocuğu akıllı telefon istiyor hemde note 5 kadın da hem çocuğa laf ediyor sonra diyor bende note 3 alayım. Para yok yok derken kızına. Bir kuyumcuya girip taksitle 250 tl lik saat aldı ki bu onun ilk saati ilk gözlüğü değil fiyati yüksek olan. Sonra geçip çocuğa aza kanaat falan nutuk u çekiyor. Benim akıllı telefon um var. Gerçi hediye ama hem telefon em evdeki net be telefon faturası öderken 1 kere lik alacağım bu telefon ile fatura tutarım yarı yarıya düştü. Ama 1500 tl ye çalışıp her yıl bir üst model için takside girenler biliyorum. Bir kere aldım kullanılmaz duruma gelene kadar kullanırım. Ayrıca 2 . Çocuk için kendi kriterim bir arabamin da olması. 2 çocukla biyerden biyere gitmenin zorluğu. Biyere cikamayip evde delirme derecesine gelirim herhalde. Çocuklar da aynı şekilde tabi.Akıllı telefonum yok diyen var mı cidden merak.ediyorum çocukları geçip biraz da bizleri konuşalım
yorumlarınız çok acımasızcaKötü beslenen çocuklarda yapılan araştırmada büyüdükçe akademik kariyerde çok değişiklik gösteriyor , ezberledikleri beyninde kalmıyor makarnayla çocuk büyütülmez sonra diyorlar benim çocuğum neden başarılı değil ekonomik faktör ön plana çıkıyor , e tabi senin çocuk aptal değil ama makarna çocuğu işte
Tabi ozeniliyor bende özeniyorum burda nefse hakim olmak düşüyor, bende netten siparis veriyorum nerde ucuz indirimli var onu siparis ederim, esimde bu konuda beni dizginler:) buna ihtiyacin var mi diyor tabi çoguna olmuyor eliyorum:) esim uyarmasa bende abartabiliyorum, guzel giyinen kadınları görunce ozeniyorum sonra israf diyorum.valla helal olsun
aslında öyle olması lazım.
ama işte bazen etraftan mıdır nedir, insan alması farz zannediyor.
benim işyerimde her gün herkesin deli gibi kıyafet vs kargosu geliyor.
bi ayakkabı varmış airmax mi ne
500 liraya yakınmış.
herkes ondan almaya çalışıyor.
bunları çok abartı görüyorum ama sade ve daha uygun fiyata giyindiğimde de eksikli gibi hissettiriyolar. :/
Kendi adıma ben hiçbir zaman saç süpürge eden kadın olmadım,ben de yaşamak istiyorum, gezmek giymek yemek istiyorum 30 yaşındayım yarın bundan daha genç daha sağlıklı olmıcam ben de bir kere geliyorum dünyaya, neden 3 çocuk yapıp tüm ailenin standardını aşağı çekeyim ki
yorumlarınız çok acımasızca
Bu yorumu beğendim zaten çol çocuk içinde büyüyenler üst standartları görmediklerinden kendi çocuklarınada layık görmiyorlar çocuk doğurmaya davam ediyorlar tabi standartlarıda düşünde etrafa saldırıyor bunların çocukları ama kadın 3 çocuk doğurdum mutluyum naraları atıyor , kara cahil laf anlatamıyorsun bunlara, daha hayatında etek,pantalon giyemiş kadınları tanıyorum ben varsa yoksa şalvar kışın soğuktada yelek , hayatında daha manto giymemiş
Tabi ozeniliyor bende özeniyorum burda nefse hakim olmak düşüyor, bende netten siparis veriyorum nerde ucuz indirimli var onu siparis ederim, esimde bu konuda beni dizginler:) buna ihtiyacin var mi diyor tabi çoguna olmuyor eliyorum:) esim uyarmasa bende abartabiliyorum, guzel giyinen kadınları görunce ozeniyorum sonra israf diyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?