- 2 Temmuz 2013
- 15.807
- 18.335
- 248
- Konu Sahibi burcubahar0635
-
Yaa işte insan özeniyo, ihtiyaç kavramı da çok kişisel, mesela bir göz kremi bence ihtiyaç
evt mesela parfümüm bitmek üzere
120 tl falan
kara kara düşünüyorum alamıcam muhtemelen şu sıralar.
artık uygun fiyatlı bişeye geçicem.
mesela aylık epilasyona gitmek benim için bi ihtiyaç 50 tl harcamam var o konuda.
saçımı kestirdiğim yerde saç kesimi + fön 40 tl
bunlar da benim giderlerim. para olmayınca vazgeçiyorum mecburen.
rabbim o minicik bebeği zaten ailesine imtihanolarak göndermiş ve annesi babasının imtihanıdırve o daha doğarken mınıcıkbedenının ne zaman yenıden cennete gıdecegı zaten yazılmıstı anlınaSöylemeden edemicem C cadi34cadi imtihan dedin de kübra bebecik ne bilirdi imtihanı yaa valla ağlayasım geliyo, anne babası mahkum etti onu hayata
hislerime tercüman oldunuzburadakilerin çogu alt dsınır dedğimiz yani asgari yle gecinenler çocuk yapmasın ,bi nevi yasamasın anneliği çok istese de höt otur oturdyugun yerde sen bu parayla kendi aç karnını doyur önce demeye getiriyorlar hayatın insanlara ne getirecegini bilemeyiz bazısı hiç çocuk yapmaz kaygıları yüzünden ama yarın birgün keşke diyenler de var maddi durumu çok iyi olup bigünde kayvbedenlerde makarna devlet okulu marka kolej aradaki yasam standartları o kadar yükseltiliyor ki !herkes elinden geldiğince yanındaki ne bi 5 tl de olsa yardım etse yada o çok bunalan anneye bi gün gidilip yardım etse evine işine ... annelik seçim dir özgür iradedir
madem öyle kısırlastırılsın bu kadınlar
buradakilerin çogu alt dsınır dedğimiz yani asgari yle gecinenler çocuk yapmasın ,bi nevi yasamasın anneliği çok istese de höt otur oturdyugun yerde sen bu parayla kendi aç karnını doyur önce demeye getiriyorlar hayatın insanlara ne getirecegini bilemeyiz bazısı hiç çocuk yapmaz kaygıları yüzünden ama yarın birgün keşke diyenler de var maddi durumu çok iyi olup bigünde kayvbedenlerde makarna devlet okulu marka kolej aradaki yasam standartları o kadar yükseltiliyor ki !herkes elinden geldiğince yanındaki ne bi 5 tl de olsa yardım etse yada o çok bunalan anneye bi gün gidilip yardım etse evine işine ... annelik seçim dir özgür iradedir
madem öyle kısırlastırılsın bu kadınlar
evlatlarımıza dınımızı ogreterek egıtmeyı ve ımanı aşılayarak yanlıs yola gırmesını engellemey calısmayı ve bunu kolay zannederek bunu soylermeyı gamlıbaykuşluk olarak görüyorsanız sıze dıyebılecegım bırsey yok zatenbenımBiz erken ölürüz zaten bu gamlı baykuşlukla, koyvermek lazım belki de
insan zaten doyumsuz bi varlık misal bazısını 5 tane çantası oluyor ay bunuda istiyorum diyor...Yaa işte insan özeniyo, ihtiyaç kavramı da çok kişisel, mesela bir göz kremi bence ihtiyaç
kötü niyetle demedim ki ?neden geriliyorsunuz ben 1 tane ogluma alıyorsam bi tane de komşumun çocuguna alıyorum elimden geldiğinceÇözüm de bulundu 5 lira yardım edilse sıkıntı yokmuş,tövbe Yarabbim yaa
insan zaten doyumsuz bi varlık misal bazısını 5 tane çantası oluyor ay bunuda istiyorum diyor...
allah askına bu ulkede bızlerın yaslarında bır ınsanı dusunecek olursak yağ kuyrukları seker kuyrukları hatta hatta ilaç kuyrukları varmıs burda yarımızın annesı Allahbılır hastanede bıle doğum yapmadı (kesınlıkle önerdiğim için söylemıyorum)hangımız pedofili sapık olduk.tabıkı istisnalar kaideyi bozmazDaha yeni sağlık haberlerinde çıktı anne karnında iyi beslenemeyen çocuk pedofili sapık olma ihtimli yüksem miş , maddi durum önemli , fakirliği övüp durmayın bunu yazanlar için yazdım
kötü niyetle demedim ki ?neden geriliyorsunuz ben 1 tane ogluma alıyorsam bi tane de komşumun çocuguna alıyorum elimden geldiğince
evlatlarımıza dınımızı ogreterek egıtmeyı ve ımanı aşılayarak yanlıs yola gırmesını engellemey calısmayı ve bunu kolay zannederek bunu soylermeyı gamlıbaykuşluk olarak görüyorsanız sıze dıyebılecegım bırsey yok zatenbenım
beklemiyor ki zaten gerçekten ihtiyaç sahibi olan degil dilenciler ister parayı ben diyorum ki şıkır şıkır giyinip kuşanalım ama komşumuza da 10 tl lik bi etek alalım ki gercekten magdur olan biri kendi hiç bişey söylemesede belli ediyor hediyeleşmek güzel bişeydir ayrıca sünnettir ben bunu demeye çalışıyorumHiç alakası yok kimse öyle birşey demiyo, insan bir çocukla da anneliği tadar, annelik özgür seçimse kimse kimseden 5 lira beklemesin, öyle mantık mı olur
ne güzel bu sekılde zaten bırbırımıze destek olabılsek o cocukların hıcbırı zor durumda kalmaz.ben bırkac gun once oglumun gecen kıştan kalanlarını ki 1 kış bile gıyemedı en fazla 3,4 kes gıyebıldı kıyafetlerını ayırdım olmayanlarıbelırledım bazen dısarı cıkarken bır ıkı yanıma cantama atıyorum dısarda yada parkta ıhtıyacı olabılecek yada surıyelı annelere vermeye calısyorum.anlatmaya calıstıgınız seyı anladım.ornegın bebek arabası artık cocugum kullanmıyor buyudu ıcınde durmak ıstemıyor bende mumkun oldugunda ıhtıyac sahıbı bır aıleye vermeyecalısyorum bu tarz seylerıkötü niyetle demedim ki ?neden geriliyorsunuz ben 1 tane ogluma alıyorsam bi tane de komşumun çocuguna alıyorum elimden geldiğince
beklemiyor ki zaten gerçekten ihtiyaç sahibi olan degil dilenciler ister parayı ben diyorum ki şıkır şıkır giyinip kuşanalım ama komşumuza da 10 tl lik bi etek alalım ki gercekten magdur olan ı kendi hiç bişey söylemesede belli ediyor hediyeleşmek güzel bişeydir ayrıca sünnettir ben bunu demeye çalışıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?