- 14 Şubat 2015
- 12.563
- 7.620
- 198
- Konu Sahibi burcubahar0635
-
alerjim var dr yasakladı hiç korunmadım ben eşimde korunmuyor şimdi ama uyardım defalarca geri çekme mi ne diyorlar o nu yapıyor ama söz verdi korunacak artık zaten pek aktif değiliz malesefYani şimdi ben senin şu yorumuna ne diyim,haksız mıyım onca yorumda
Hayır yani korunmayıp inşallah olmaz mı deniyor anlamıyorum ki, tırsıyorum yazmış bir de ne demek koca korunmaya izin vermicek
İnş bende o günleri görürüm hayal ederken bile eriyorumbenim ki annecik diyor ya eriyorum resmen
dr um yasakladı kocam degilHayır yani korunmayıp inşallah olmaz mı deniyor anlamıyorum ki, tırsıyorum yazmış bir de ne demek koca korunmaya izin vermicek
alerjim var dr yasakladı hiç korunmadım ben eşimde korunmuyor şimdi ama uyardım defalarca geri çekme mi ne diyorlar o nu yapıyor ama söz verdi korunacak artık zaten pek aktif değiliz malesef
alerjim oldugu için dr um yasakladı korunmamı eşimde sadece 1 kere korunmadı bidaha istiyoruz diyeaaa lütfen ama bilmiyo musun ki allah vermek isterse vericek sen korunarak karşı mı çıkmak istiyosun aaaa çok ayıp.
hap ve spiral e igneye de olmaz demişti 3 ayrı dr a gittim bu arada eşim korunuyordu zaten 1 kere korunmadı onu da çocuk istedik diye 2. ciyi istiyorumneye alerjin var canım?hapa mı?git spiral taktır, iğne vurdur, prezervatif kullanın?bunları da mı biz söyleyelim?hepsine alerjin yok ya.
çok çok başka bişey inşallahİnş bende o günleri görürüm hayal ederken bile eriyorum
Sadece para değil bu okullar 500 tam puan istiyorlar yani cok de başarılı olacak yolsa diğer kolejlerden bir farkı kalmaz. Eee cocugunda başarılı olması için de ilgi lazım bebeklikten itibaren zekası gelistirmek için oyuncaklar almak faaliyetlere katilmak iyi beslemek proteinden vitamine dikkat etmek gerek kaynana gorumce derken çocuk evde huzur gormuyorsa zor bunlar.ben bunu diyince suçlu oldum işte :) meslek lisesi motor bölümü öğrencisiyle bir mi yani şimdi bu liseler, e buralara da paran varsa gönderirsin işte.
Tabi sevgi olmadan olur mu seviicennn bol bol sevicen öpücen sarılcann hele sarılmak kadar insanı sakinleştiren bişey yok çocuğu severken bile benim iyi kalpli güzel kalpli evladım yavrum die sevicen ki beynine işlesin daha bebeklikten
6 yıllık evliyiz ve ben hiç korunmadım 1 tane vefat eden 1 tanede hayatta olan 2 evladım var agır romatizmal ilaçlar kullandim zamanında onlar alerjiye yol açtı son 4 ,5 yıldır agrı kesici bile kullanmıyorum 29 yasında yımneye alerjin var canım?hapa mı?git spiral taktır, iğne vurdur, prezervatif kullanın?bunları da mı biz söyleyelim?hepsine alerjin yok ya.
Hah işte yavaştan ortak paydaya geliyoruz, şimdi bu bencillik değil mi, çocuğu seven ona bakar da
Cok iyi okullarda okuyan kaç cocuk suça bulaşmış bir tanesi buna örnek olmaz sanırım. Robert Koleji Alman lisesi Saint Joseph de okuyan çocukların suca bulaşma oranı binde 1 bile değildir bence.
İnsan eşine nasıl güvenmez.Güvenmiyorsan evli kalmanın manası nedir?Cok haklisin bacim, bende neredeyse 3 sene evli kaldim ama cocuk yapmaya cesaret edemedim esime güvenmedigim icin, ama bazilarin sanki beyni yok, gözleri kör habire dogruyorlar
Bende bu yazdığınızı okuyunca şok oldum, siz başkalarının hayatı hakkinda yorum yapma hakkını kendinizde buluyorsunz, başkaları sizi elestirince şok oluyorsunuz, bencede siz doğurmayınAy bazı yorumları görünce şok oldum.Neden bu kadar rahatsız oldunuz yoksa sizler de mi beş paranız olmadan 3-5 çocuk yapanlardansınız yoksa her gün dayak yiyip doğurmaya devam edenlerden mi?
Hıı bu tabii ki kişisel bi tercih ben zaten bunu yapan insanlara değil bu insanların evladı olmak zorunda kalan o günahsız çocuklara acıyorum sadece.
Benim tek söylemek istediğim insanların mutsuz, yürümeyeceği belli evliliklere çocuk yapma cesaretini gösteriyor olması.Seni canı sıkıldıkça evden atan, döven, aldatan, yeri gelince evinin rızkını içkiye kumara harcayan bi adamdan utanmadan çocuk yapabilen BENCİL kadınlara şaşırıyorum dedim.
Çoğu bunu evliliğini kurtarmak adına yapıyor, aslında kendi de farkında ne evlilikten ne karşısındaki adamdan hiçbir şey olmayacağının.Ama belki boşanmaktan kurtulurum diye çocuğu yapıyor veya boşansa da adamın hayat boyu başına bela olmak için yapıyor.
Elbet çocuk 3 liralık tshirtle de büyütülür.Yalnız asıl soru çocuğun hayatından ne kadar memnun olduğudur, ona sorulsa 3 liralık tshirt giymek ister mi acaba?BU KADAR BENCİL OLMAYIN, kimse kendini kandırmasın.
Ama bakıyorum siz konuyu nerdeeen nereye getirmişsiniz.Yok paran varsa yardım et yok kardeşi olması şöyle iyi böyle iyi yok markacı yok para düşkünü vs.
Yahu size ne ki benim paramla napacağımdan?Böyle bi konuda söz söyleme hakkını nerden buluyosunuz?Siz mi çalışıyosunuz benim yerime?Ben bu parayı kazanacak noktaya gelmek için kaç yıl okudum uğraştım çabaladım diğerleri (yardım etmemi istediğiniz asgari ücretliler ve yoksullardan bahsediyorum) sevişip çocuk yaparken.Ben de bilirdim iki güne çocuk doğurmayı pat diye, ben salak mıydım kafam mı basmıyodu?insan bi durup düşünür ya.
Burda gelip yoksullar çocuk doğurmasın mı diye birbirinizi fişteklersiniz ama internette fakir bi çocuğun zenginlere iç geçirirkenki fotoğrafını görünce vaah vahh tüh tüh ah yazık demek için sıraya girersiniz.Madem bu çocukların yoksulluklarına üzülüyosunuz da neden yoksul ailelerin yoksulluklarına bi çocuğu daha ortak etmelerini onaylıyosunuz?
son diyeceğim: adam olamamış eşlerinize, cehennem hayatı yaşadığınız evliliklerinize çocuk yapıp günahsız bi insanın hakkına girmekten başka hiçbişey yapamıyosunuz.O çocuk hiiiç de mutlu falan olmuyo öyle bi ortamda büyüyünce.Siz de iyi aile olmuyosunuz.Bizi inandırmaya çalışmanızı geçtim de, kendinizi kandırmayın bari.
Tek tek sayalim mı , evet evet o okul mezunları suçlu değildir..Cok iyi okullarda okuyan kaç cocuk suça bulaşmış bir tanesi buna örnek olmaz sanırım. Robert Koleji Alman lisesi Saint Joseph de okuyan çocukların suca bulaşma oranı binde 1 bile değildir bence.
paran varsa gönderirsin demeniz gercekten komik, memur nasil gönderecek özel okula, devlet okullarına gidenleride aşağıladınız bir güzel, başka hakir göreceginiz kesim kaldı mı!ben bunu diyince suçlu oldum işte :) meslek lisesi motor bölümü öğrencisiyle bir mi yani şimdi bu liseler, e buralara da paran varsa gönderirsin işte.
Olur mu özel okula gitmeyen, 3 liralık değil 100 liralik tişört giyen çocuk potansiyel suçludur!Devlet okullarında okuyanlar da illa suça bulaşacak diye bişey yok..
Okuduğunuz okuldan çok aile önemli çocuğun suça bulaşmasında..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?