Bu cesaret bende olsa

Yani şimdi ben senin şu yorumuna ne diyim,haksız mıyım onca yorumda
alerjim var dr yasakladı hiç korunmadım ben eşimde korunmuyor şimdi ama uyardım defalarca geri çekme mi ne diyorlar o nu yapıyor ama söz verdi korunacak artık zaten pek aktif değiliz malesef

alerjim var dr yasakladı hiç korunmadım ben eşimde korunmuyor şimdi ama uyardım defalarca geri çekme mi ne diyorlar o nu yapıyor ama söz verdi korunacak artık zaten pek aktif değiliz malesef

neye alerjin var canım?hapa mı?git spiral taktır, iğne vurdur, prezervatif kullanın?bunları da mı biz söyleyelim?hepsine alerjin yok ya.

neye alerjin var canım?hapa mı?git spiral taktır, iğne vurdur, prezervatif kullanın?bunları da mı biz söyleyelim?hepsine alerjin yok ya.
hap ve spiral e igneye de olmaz demişti 3 ayrı dr a gittim bu arada eşim korunuyordu zaten 1 kere korunmadı onu da çocuk istedik diye 2. ciyi istiyorum

ben bunu diyince suçlu oldum işte :) meslek lisesi motor bölümü öğrencisiyle bir mi yani şimdi bu liseler, e buralara da paran varsa gönderirsin işte.
Sadece para değil bu okullar 500 tam puan istiyorlar yani cok de başarılı olacak yolsa diğer kolejlerden bir farkı kalmaz. Eee cocugunda başarılı olması için de ilgi lazım bebeklikten itibaren zekası gelistirmek için oyuncaklar almak faaliyetlere katilmak iyi beslemek proteinden vitamine dikkat etmek gerek kaynana gorumce derken çocuk evde huzur gormuyorsa zor bunlar.

Bence dengede kalacaksın ,maddi ve manevi , yüksek mevkiye gelip halkın parasını soyanda var aile geçmişini araştırın kalabalık ve fakirin aileden gelme

6 yıllık evliyiz ve ben hiç korunmadım 1 tane vefat eden 1 tanede hayatta olan 2 evladım var agır romatizmal ilaçlar kullandim zamanında onlar alerjiye yol açtı son 4 ,5 yıldır agrı kesici bile kullanmıyorum 29 yasında yım

özel okulu övüp devlet okulunu yok sayanların yetiştirdiği çocuklarda kendinden daha az harçlık alan yada marka giyinemeyeni ezikler tabii...

dedıgınız cogu seyde haklısınız ama genel anlamda sorunlu bır ılıskınız yoksa, bellı bır gelırınız varsa , ustesınden kalkamayacagınız borcunuz da yoksa ve bıyolojık yasınız geldı ıse beklemenın de anlamı yok bence...
evde alınır,araba da alınır, cocuk demek sorumluluk ve fedakarlık demek ozellıkle kadına cok yuk bınıyor ama psıkolojık olarak hazırsanız fazla da takılmayın , her cocuk kısmetıyle gelır , gelende bır sekılde buyur gıder, yoksa hıcbır zaman hazır olamazsınız o gun gelmez geldıgınde de gec olabılır...

Hah işte yavaştan ortak paydaya geliyoruz, şimdi bu bencillik değil mi, çocuğu seven ona bakar da

Aslında tüm olay bu..
Çocuğa bakmak isteyen, çocuğunu en iyi şekilde büyütme cesareti olan doğursun..
Ona en iyi imkanları sağlamam lazıma katılmıyorum ben..
Çok çocuk istiyordum, ama iyi bir evliliğim yoktu ekonomik durumum da yoktu..
Konusahibi her ne kadar bunu çirkin bir söylemle reddetse de bunlar değil önemli olan..
Önemli olan niyet..
Sizin yorumlarınızı çok beğenirim ve genelde de aynı düşünürüz sizinle ama ben tam tersi düşünüyorum sizinle..
Gerçekten de çocuğun rızkı, sizin niyetiniz iyi ve çocuğunuza bakmaksa inanın çok büyük değişiklikler, güzellikler yaşıyorsunuz..
Sadece Allah verir rızkını demekle olmuyor tabi ama siz bunu istediğinizde ve evladınız için elinizden geleni yaptığınızda herşey bambaşka oluyor..

Cahil cesareti derler bizim oralarda. Direk bu yani başka bişey değil.
Ha ben de deli gibi çocuk istiyorum eşimle zaman zaman sorunlarımız da oluyor ama ayrılmak durumunda paşalar gibi büyütecek maddi durumum olur çocuğu (Allah göstermesin)
Önceleri eşimle en ufak bir sorun yaşadığımda çocuk istemiyorum bu evlilik daha oturmadı ne çocuğu diyordum ama 2 seneyi geçkindir isteyip de olmayınca artık eşimle boğaz boğaza gelsem de pek umrumda olmaz
Biyolojik saat mantığımı söktü attı.
Ha çok şükür bahsettiğin örnekler gibi iğrenç bir evlilik değil bizimkisi saygı sevgi var ama zevklerimiz hayallerimiz farklı tek sorunumuz bu.

Cok iyi okullarda okuyan kaç cocuk suça bulaşmış bir tanesi buna örnek olmaz sanırım. Robert Koleji Alman lisesi Saint Joseph de okuyan çocukların suca bulaşma oranı binde 1 bile değildir bence.

Devlet okullarında okuyanlar da illa suça bulaşacak diye bişey yok..
Okuduğunuz okuldan çok aile önemli çocuğun suça bulaşmasında..

Bende bu yazdığınızı okuyunca şok oldum, siz başkalarının hayatı hakkinda yorum yapma hakkını kendinizde buluyorsunz, başkaları sizi elestirince şok oluyorsunuz, bencede siz doğurmayın
Cok iyi okullarda okuyan kaç cocuk suça bulaşmış bir tanesi buna örnek olmaz sanırım. Robert Koleji Alman lisesi Saint Joseph de okuyan çocukların suca bulaşma oranı binde 1 bile değildir bence.
Tek tek sayalim mı , evet evet o okul mezunları suçlu değildir..
ben bunu diyince suçlu oldum işte :) meslek lisesi motor bölümü öğrencisiyle bir mi yani şimdi bu liseler, e buralara da paran varsa gönderirsin işte.
paran varsa gönderirsin demeniz gercekten komik, memur nasil gönderecek özel okula, devlet okullarına gidenleride aşağıladınız bir güzel, başka hakir göreceginiz kesim kaldı mı!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…