Bu cesaret bende olsa

Bende bunu diyorum, senin esinde memurdu sanırim, tek cocugun da olsa ozel okula gönderebilecekmisin, benim kizdığım özel okula gitmeyen gerizekalı gibi gösteriliyor

Tek çocukla kalırsam gönderebilirim aslında şu an en büyük handikap bu bizim için,ben de memurum bu arada

Bende bunu diyorum, senin esinde memurdu sanırim, tek cocugun da olsa ozel okula gönderebilecekmisin, benim kizdığım özel okula gitmeyen gerizekalı gibi gösteriliyor
aynen biz devlette okuduk gerizekalı yada suçlu psikopat mı olduk

Çok haklısınız..
Evliliği kötü olanları, ekonomik durumu iyi olmayanları bu şekilde aşağılamak, kınamak daha büyük cesaret bence..

benim kimseyi aşağıladığım yok.herkes bakabileceği kadar çocuk yapsın dedim sadece.doğruup doğurup yetiştirememek, o çocuğa maddi manevi hiçbir şey sunamamak iş değil.

çok kırıcısınız siz çocuk yapmayın bencede

Sizi bir kaç konuda takip ettim de siz niye her olayı konuyu üstünüze alınıyorsunuz
Yapamadıklarınız hatırlatılınca bastırılmış duygularınız mı ortaya çıkıyor acaba
Ben de devlet okulunda okudum ama konu sahibinin devlet okulu pis özel sahane dediğini anlayıp çıkarım yapıp üstüme alınmadım

Sevgili ebru durumunu az çok biliyorum ve inan aynı şeyden bahsediyoruz bak ne güzel yazmıssın yüzme satranç, ne güzel bedava mı bunlar, mesela 3. 4. olsa bu kadar imkan sağlayabilir miydin

3. yü de sağlayabilirdim :)
Şaka bir yana konusahibi genelliyor ya onu kızıyorum..
Tek nokta bu aslında..
Evliliği kötü olan ekonomik durumu olmayan çocuk doğurmasın..
Ve bunu öyle itici, öyle aşağılayıcı cümlelerle acıtarak söylemesi..
Kimse kimseden üstün değil aslında..

kusura bakmayın da ben mi alıngan oldum şimdi

Bende liseye kadar devlette üniversiteyi özelde okudum, sıkıntı yeni şartları analiz edememek, devlet özeli teşvik ediyo artık

bide bazıları varki insanların yumuşak yerlerini bulup vurmaya çalışıyorlar

benim kimseyi aşağıladığım yok.herkes bakabileceği kadar çocuk yapsın dedim sadece.doğruup doğurup yetiştirememek, o çocuğa maddi manevi hiçbir şey sunamamak iş değil.

Evet doğru diyorsunuz..
Herkes bakabileceği kadar çocuk yapsın..
Ve ayrıca çocuklarına kimsenin hayatını bilmeden onları yargılamamak, aşağılamamak ve kınamamak gerektiğini öğretsin..

Keşke 3.de olsaydı o zaman, ben kendimi es geçmeden bakabilecek olsam yapardım 3.yü

üstüme alınmıyorum ama konu sahibi çok genelleyici ve kırıcı yoksa sadece bana mı öyle geliyor

Fakirin .çocuğu özel ders alamıyor öğretmende öğretmiyor daha zengin olma çabaları son model araba lüx ev istiyorlar , zaten ne çekiyorsak öğretmenlerden çekiyoruz yıllarca dershane sömürdü bizi

üstüme alınmıyorum ama konu sahibi çok genelleyici ve kırıcı yoksa sadece bana mı öyle geliyor

Her konuda sanki size yorum yapılmış gibi davranıyorsunuz
Üzülüyorsunuz kızıyorsunuz vs.
Yanlış anlamayın amacım sizi üzmek kırmak değil sadece yaptığım gözlem sonucu böyle düşündüm
Bence dışardan 3.göz gibi bakabilmekle ilgili sıkıntınız var gibi

Ben oyle bir şey demedim zaten.
Cok iyi okullarda okuyan kaç cocuk suça bulaşmış bir tanesi buna örnek olmaz sanırım. Robert Koleji Alman lisesi Saint Joseph de okuyan çocukların suca bulaşma oranı binde 1 bile değildir bence.

Devlet okullarında okuyanlar da illa suça bulaşacak diye bişey yok..
Okuduğunuz okuldan çok aile önemli çocuğun suça bulaşmasında..

Ben size kötü manada alıngansınız demedim
Sadece bu durum dikkatimi çekti bence bunu siz de bir düşünmelisiniz
Bu konuda belki destek almalısınız
kolay seyler yasamadım evliliğim saglıgım bi kayıp ister istemez duygusal laştım insanların yukardan bakarak yorum yapmalarından yıldım sadece romatizma hastasıyım eve ve çocuga yetişmek çok zor ama eltimin 2 aylık evli ve 21 yasında gelip bana sen bu çocuga iyi bakamıyorsun demesine bozuldum diye alıngan ilan etti kv de beni ki ben anneliğiyle takdir edilen biriyimdir çevremde sonra kendi oglunu yani yegenimi 1 yasını doldurur doldurmaz sütten kesip çocukla vakit geçirmeyen gelinimizin gelip bana sen inkide yasamak mı demesine alındım diye suçlu oldum yani malesef insanlar bencil

size kırılmadım inanın ama konu sahibinin tüm yorumlarını okudunuz mu

ben sadece fazla empati yaparım o kadar bu konuyu okuyan diğer kadınların yerine koydum kendimi ve kırıldım

Evet doğru diyorsunuz..
Herkes bakabileceği kadar çocuk yapsın..
Ve ayrıca çocuklarına kimsenin hayatını bilmeden onları yargılamamak, aşağılamamak ve kınamamak gerektiğini öğretsin..

nesini bilmiyorum.bildiğim kadarıyla konuşuyorum zaten.burda böyle onlarca konu okudum.adam karısını dövüyo 2-3 kere karakolluk olmuşlar üstüne hamile kalıyo.evine icra kağıdı gelen var üstüne hamile kalıyo.aldatılmış defalarca öğreniyo yalayıp yutup yerine oturuyo çocuk doğuruyo.sonra da gidip sağa sola ağlıyo.eee niye doğruyosun o zaman.bu kadar mı bencilsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…