- 14 Şubat 2015
- 12.563
- 7.620
- 198
- Konu Sahibi burcubahar0635
-
Bende bu yazdığınızı okuyunca şok oldum, siz başkalarının hayatı hakkinda yotum yapna hakkını kendinizde buluyorsunz, başkaları sizi elestirince şok oluyorsunuz, bencede siz doğurmayın
Tek tek sayalim mı , evet evet o okul mezunları suçlu değildir..
paran varsa gönderirsin demeniz gercekten komik, memur nasil gönderecek özel okula, devlet okullarına gidenleride aşağıladınız bir güzel, başka hakir göreceginiz kesim kaldı mı!
Aslında tüm olay bu..
Çocuğa bakmak isteyen, çocuğunu en iyi şekilde büyütme cesareti olan doğursun..
Ona en iyi imkanları sağlamam lazıma katılmıyorum ben..
Çok çocuk istiyordum, ama iyi bir evliliğim yoktu ekonomik durumum da yoktu..
Konusahibi her ne kadar bunu çirkin bir söylemle reddetse de bunlar değil önemli olan..
Önemli olan niyet..
Sizin yorumlarınızı çok beğenirim ve genelde de aynı düşünürüz sizinle ama ben tam tersi düşünüyorum sizinle..
Gerçekten de çocuğun rızkı, sizin niyetiniz iyi ve çocuğunuza bakmaksa inanın çok büyük değişiklikler, güzellikler yaşıyorsunuz..
Sadece Allah verir rızkını demekle olmuyor tabi ama siz bunu istediğinizde ve evladınız için elinizden geleni yaptığınızda herşey bambaşka oluyor..
Bende bu yazdığınızı okuyunca şok oldum, siz başkalarının hayatı hakkinda yorum yapma hakkını kendinizde buluyorsunz, başkaları sizi elestirince şok oluyorsunuz, bencede siz doğurmayın
Tek tek sayalim mı , evet evet o okul mezunları suçlu değildir..
paran varsa gönderirsin demeniz gercekten komik, memur nasil gönderecek özel okula, devlet okullarına gidenleride aşağıladınız bir güzel, başka hakir göreceginiz kesim kaldı mı!
Elimden gelenin hepsini çocuğuma yapıp kendimi bitirmek ya da kenara atmak istemiyorum ben kendi adıma, benim standardım en fazla 2 çocuğu kaldırır, 4 kişilik bir aile olarak herkes ancak yaşarız
Senin söylediklerinin çoğuna katılıyorum, her zaman dobrasın bir cok konuda görüyorum, eşim üçuncüyü istiyor ama ben maddiyattan ziyade manevi olarak asla düşünmüyorum, ruh halim normale dönerse ve eşimin maaşı artarsa belki:) çook uzak ihtimal ama:) konu sahibinin üslubunu dogru buluyormusun merak ettimElimden gelenin hepsini çocuğuma ya kendimi bitirmek ya da kenara atmak istemiyorum ben kendi adıma, benim standardım en fazla 2 çocuğu kaldırır, 4 kişilik bir aile olarak herkes ancak yaşarız
Siz neyi anlamiyorsunuz, tek cocukta olsa bir memur ozel okula gonderemez, hala neyin savunmasıni yapiyorsunuzBunu ben söylemiyorum hanfendi.Ülke ortalaması söylüyor.Ben var olan bişeyi dile getiriyorum.Bunun adı aşağılamak değil olayları karıştırmayın birbirleriyle.Buyrun bakın bu senenin YGS sonuçlarındaki ülke ortalamasına:
Sınavda 40'ar sorudan oluyşan testlerin doğru sayısı ortalamaları da belli oldu. Türkçe testinde doğru ortalaması 15,8. Diğer derslerde doğru sayıları daha da düşüyor. Ssoyal testinde ortalama 10,7, matematikte 5,2, fende ise 3,9. ÖSYM'den yapılan açıklamada her cevap kağıdının optik okuyucularda iki kere okunduğu ve kontrol edildiği de vurgulandı. (alıntıdır)
EE o çok ilgili sefalet içinde çocuk büyüten ailelerin eserleri bunları işte
konu sahibinin üslubunu dogru buluyormusun merak ettim
Ben öyle yapıyorum şu anda..
Ama inanın kendimi bitirmedim kenara atmadım..
Ve biliyorsunuz tek başıma benim mücadelem..
Kamudayım ve normal memur maaşından yüksek maaşım..
Ve ben tüm paramı çocuklarımın eğitimine harcıyorum..
Çocuğum okul çıkışı etüde gidiyor.
İkisi de hafta sonu getap alıyorlar..
Yüzme, satranç..
Ve ben tek başıma ordan oraya koşturuyorum..
Tüm bunları yaparken de kendimi inanılmaz güçlü hissediyorum..
Çocuklarım hakkında söylenenleri duydukça hem çocuklarım adına hem de kendim adına gururlanıyorum..
Size katıldığım nokta bilinçsizce çocuk doğurup rızkını Allah verir diyerek çocuklarını ziyan edenlere olan tepkiniz..
Ama istenirse her koşulda çocuklara bakılır..
Benim maaşım daha az olsaydı belki etüde göndermezdim iki saat daha fazla yorulup kendim yaptırırdım ödevlerini çocuklarımın..
Ya da getapa göndermez elimden geldiğince evde uygulamaya çalışırdım..
Ben oyle bir şey demedim zaten.Devlet okullarında okuyanlar da illa suça bulaşacak diye bişey yok..
Okuduğunuz okuldan çok aile önemli çocuğun suça bulaşmasında..
çok kırıcısınız siz çocuk yapmayın bencedeBunu ben söylemiyorum hanfendi.Ülke ortalaması söylüyor.Ben var olan bişeyi dile getiriyorum.Bunun adı aşağılamak değil olayları karıştırmayın birbirleriyle.Buyrun bakın bu senenin YGS sonuçlarındaki ülke ortalamasına:
Sınavda 40'ar sorudan oluyşan testlerin doğru sayısı ortalamaları da belli oldu. Türkçe testinde doğru ortalaması 15,8. Diğer derslerde doğru sayıları daha da düşüyor. Ssoyal testinde ortalama 10,7, matematikte 5,2, fende ise 3,9. ÖSYM'den yapılan açıklamada her cevap kağıdının optik okuyucularda iki kere okunduğu ve kontrol edildiği de vurgulandı. (alıntıdır)
EE o çok ilgili sefalet içinde çocuk büyüten ailelerin eserleri bunları işte
Bende bunu diyorum, senin esinde memurdu sanırim, tek cocugun da olsa ozel okula gönderebilecekmisin, benim kizdığım özel okula gitmeyen gerizekalı gibi gösteriliyorArkadaş niye eğitime takıldınız bu kadar, Dante güzel bir örnek verdi çocuğu üstün zekalı ve bu durum bu memlekette çok zor, bu çocuğun uzman desteğine ihtiyacı varmış evcil hayvanı olsun denmiş, hadi eğitim çocuğun içinde olması ile de alakali diyelim de bu durumu napıcaz
Kimse konuya bütüncül yaklaşmıyo herkes tuttuğu yerden yapıştırıp gidiyor, çocuk bakmak birçok faktörü kapsayan birsey, asgari yeme içme gezme, sosyal imkanlar, eğitim sağlık vs,bunların hepsi evet para yahu, bunda karşı çıkılacak birsey var mı, bu şartları en fazla 3 çocuk için gerçekleştirebiliyosan 3te kalırsın 1 tanede gerçekleştirebiliyosan 1de kalırsın
Senin söylediklerinin çoğuna katılıyorum, her zaman dobrasın bir cok konuda görüyorum, eşim üçuncüyü istiyor ama ben maddiyattan ziyade manevi olarak asla düşünmüyorum, ruh halim normale dönerse ve eşimin maaşı artarsa belki:) çook uzak ihtimal ama:) konu sahibinin üslubunu dogru buluyormusun merak ettim
Siz neyi anlamiyorsunuz, tek cocukta olsa bir memur ozel okula gonderemez, hala neyin savunmasıni yapiyorsunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?