- 30 Mayıs 2014
- 1.908
- 1.523
- 133
- Konu Sahibi burcubahar0635
-
Ne biliyim napalım.Benim yazdığım şeylerin bu söylediklerinizle bi ilgisi yok ki zaten.Konuyu niye buraya getirdiiniz çözemedim.
Siz hiç kimseye koşulsuz guvediniz mi ? Yada sevdinizmi gözünüz kör olacak kadar yada ailem olmadı bende bir aile olayım mutlu olayım hayali kurdunuz mu
Yani parası olmayanlar cahil olmuyormus işte. Benimde var bir evladım imkanimda gayet iyi ama herseyin en iyisini almıyorum çünkü ileride baş edemem ve hayat bana neler hazırladı bilemem. Belki şimdiki hayatım ilerde iyi olmayacak benim lukse alışan çocuğum yoktan anlar mi Hayır. O yüzden ne az ne çok tam ortası. . Yok dediğinde anlayacak çocuk. . Devlet okulu özel okul bilmem ne çocuk yetenekliyse her okulda başarılı olur. Çocuğa parayla zeka enjekte edemeyecegimize göre. Herşey para değil yani ben böyle düşünüyorum bazılarına saçma yada yanlış gelebilir
Öyle bişey yazmadım benim şartlarım bu olduğu halde ben yüz kere düşünüyorum dedim hee diyelim ki evet ne kadar akıllıyım demiş olsam nolucak yani nedir bu laf sokma çabası.Herkes kendine akıllıca geleni yapmıyo mu zaten bu hayatta?
Saydığınız örnekler istisna olmaktan öteye geçemeyip kaideyi bozamazlar malesef.
Çok şükür yetiyor hiç bir şey eksik değil oğlumun en büyük zenginliği ise mutlu bir bebek etrafına gülücük sacar ben param var param olduğu için çok mutluyum diyen görmedim bazı istisnalar hariçBunlar parayla olacak şeyler paran yoksa öl
Ozaman evlenen kişi de burda kocasından dert yanmasın...
Çok şükür yetiyor hiç bir şey eksik değil oğlumun en büyük zenginliği ise mutlu bir bebek etrafına gülücük sacar ben param var param olduğu için çok mutluyum diyen görmedim bazı istisnalar hariç
Yazık daha doğması çocuğa para biciliyor
İnsanların bu para yarışları yüzünden çocuklar okulda eğitim almak yerine sidik yaristiyorlarBende sabahtan beri bunu anlatmaya çalışıyorum da işte olmuyo.
Bi laf vardır "ne insanlar gördüm üstünde elbise yok, ne elbiseler gördüm içinde insan yok " doğru telafuz ettim mi bilmiyorum ama
İnsanların bu para yarışları yüzünden çocuklar okulda eğitim almak yerine sidik yaristiyorlar
Aa anne onun adidas montu var benim neden yok
Ali sen neden aynı ayakkabıyi giyorsun ? Gibi
Biz kırmızı Kurdela yi ilk kim takacak yarısı yapardık
Ama artık çocuklarımız eğitim için yarismiyorlar ne yazikki
Biz çok zengindik ama annem beslenmeye asla muz koymazdi fakir akrabalara bir şeyler aldığımızda ben sorardim neden ona da aldın diyeVe bu gorgusuzlukten başka bişey değil
Görgü de aileden gelir
Bende çok lüks yasamadim ama durumu benden kötü olan birini de yermedim
Para verince babam iyiydi vermeyince kötü olmadı
Çok verdiğinde simarmadik az verdiginde cildirmadik yani
Bende evlat yetistiriryorum en iyisini de almıyorum varida bilsin yoguda
kaçımız bal kaymakla dana döşlerle büyüdük. durumu olmayan insanlar anne baba olamasın mı. ha 5 10 çocuk yapanlar değil zaten kastımız.hala çocuk büyütmeyi kıyafete dayandıranlar var
hadi giydirdin eşofmanı
bu çocuk et yemeyecek mi meyve yemeyecek mi bal yemeyecek mi
ülkede etin kaç lira olduğundan haberiniz yok mu
bunun sağlığı yok mu
eğitimi yok mu
düğünü askerliği yok mu
bunlar hep bebek mi kalıyor
orta halli bir ailede büyüdüm hiç bir zaman marka takıntım olmadı. arkadaşlarıma özenmedim çünkü ailem beni böyle yetiştirdi. bana elimdekiyle mutlu olmayı öğrettiler. devlet okulunda okuyup hiç özel okul yüzü görmeden mühendis oldum hemde iyi bir okuldan. kardesim de aynı şekilde şu an üniversitede mühendislik okuyor.
maddi durumum şu an çok iyi değil eşimle borçlarımız var. o çok güvendiğiniz doğum kontrol haplarını kullanırken hamile kaldım. hemde günü gününe saati saatine hiç atlamadan kullandım. demekki bebeğimin doğması gerekiyor. yaşayacak ömrü var demekki.
borcum olsa da en iyi hastaneye gidebiliyorum. bir sürü kıyafet aldım şimdiden toplasan 100 lira etmezler. 15 liraya 5 yaşındaki bir çocuğun bile kullanabileceği yumuşacık battaniye aldım.
annemden kalma beşiğim var benimde yattığım. bebeğim onda yatacak. evet borcum var belki elimde hiç param yok kirada oturuyorum ama çocuğuma verecek sevgim ve şimdi doğsa giyecek bir sürü kıyafeti yatacak yatağı var.
eşimle sorunlarım tabi ki var her evlilikte olur. bebek için düşünmeye fırsatım olsaydı emin olun bi kaç sene daha hazır değilim derdim. ilk hamile olduğumu duyunca ağladım ben. istemiyorum bakamam hazır değilim diye ama o kalp atışını duydum 6. haftada dünyam değişti. daha görmeden büyük bir aşk duyuyorum. eşime daha farklı bakıyorum. hayatıma daha farklı yön veriyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?