merhaba arkadaşlar,sabahtan beri pc başındayım bu bir sorunmudur yazsam mı yazmasam mı karar veremedim.4 yıllık ciddi bir ilişkim var ve okulum bittiğinde evlenmeyi düşünüyoruz.herşey iyi güzel ama 3 yıldır bi konuda bir türlü uzlaşamıyoruz sevgilimle.birlikteliğimizin ilk yılında farklı şehirlerdeydik.o ve 2 arkadaşı aynı evde kalıyorlardı.ben ondan uzakta bin bir türlü problem yaşarken bu bana hiç anlatmadan ''sadece arkadaşım'' dediği kızı evine almış,onunla sarmaş dolaş resimleri var,kız hatta onlarda kaldığı gece giysisi yok diye bunun eşofmanlarını giymiş.neymiş kızın peşine eski sevgilisi takılmış da zor durumdaymış,bunun kapısına gelmiş bu da kabul etmiş onu eve.kız o kadar kötüymüş ki o gece fotoğrafında 32 dişi görünüyor arkadaşlar,kahkaha atıyor resmen.ben sevgilime güveniyorum,son derece iyi niyetli olduğuna da inanıyorum.ama neden benim bu durumdan rastlantı sonucu o gece çekilmiş resimlerini gördüğümde haberim oluyor?ben gidip zor durumdayım diye 3 erkeğin bulunduğu evde kalsaydım kabul edermiydin diyorum hayır asla diyor.ben ne yapayım şimdi bana yapılan saygısızlık değildir de nedir?o kıza ne demeliyim onu da bilmiyorum sevgilisi olduğunu bile bile ne işin var o adamın evinde?hadi diyelim çoook zor durumdasın 3 erkeğin yaşadığı o evde kaldın,o gülücüklü sarmaş dolaş fotoğraflar ne öyle?3 yıldır bu konu bir türlü kapanmadı.bana de ki diyorum''evet benim yaptığım yanlıştı.sana anlatmam gerekirdi''hayır asla kabul etmiyor.her tartışmada olduğu gibi kendini hatasız görüyor.biliyorum abartılacak bir konu değil ama inanın ben çok rahatsız oluyorum bu durumdan.ben yapsam terkedilirmişim ama o yapınca ben susup unutmak zorunda kalıyorum.bu çifte standart niye?bir de kız hala inatla buna ulaşmaya çalışıyor facebook tan bilmem ne.ben mi abartıyorum arkadaşlar,bir de siz söyleyin ne yapayım:çok üzgünüm: