Bu çocuğun derdi ne yahu?

Doğduğundan beri benimki ben yalnızca bebek değilim bebek canavarım haberiniz olsun modunda. Annane hariç kimse yalnız kalmak istemiyor. Çileden çıktığında tam çıkar çünkü. Bu ara yeni huyu gece ağlayarak uyanıyor ve 12 den 2ye kadar yarı uyanık vaziyette kamyona bindirilmek ve çekilmek istiyor. Kucağında şirin baba da masal anlatacak tabi bir yandan. 15 aylık...
Doktoru pes etti dün nan.. veya day.. ilaçlarından birini alın dedi. Bugün ilk denememiz...
Benimki de çığlık çığlığa uyanıp iç çeke çeke ağlıyor. Artık neyi var diye düşünmekten gerçekten beynim uyuştu ve her kontrolu normal çıkıyor. :( day&night mı bahsettiğiniz? O bitkisel diye biliyorum

Sizi okudukça ilk çocuğumun bebekliğini hatırlıyorum.Ha birde bebeğimin şu anki halini görüyorum.....:anne::deli:

2 diş çıkarttı şuan azılar var çıkacak ama onu da üst üste çıkarmaz diye düşünüyorum.
Amin :KK43:
Belli olmuyor 4 diş birden patladı benim oğlumun sen düşün halimi
Benim yapmaya çalıştığım tek şey onun canının daha çok acıdığını düşünmekti onlara da yazık
Bulduğunuz her fırsatta uyuyun

Eşim geldiğinde onu uyutmaya uğraşıyorum genelde. Ona bıraktığım zaman bütün olan uykusu iyice dağılıyo çünkü uyutamıyor anca konuşup uykusunu dağıtıyo. Bu sefer daha da uğraşıyorum
Valla her böyle konuya yazıyorum, bitkisel şurup verdik çocuğa.
Genelde şiddetle karşı çıkılıyor ama ben yine olsa yine kullanırım.
Mucizevi olmasa da etkisi oldu.
Günü ağlak ağlak tamamlamaktan iyi.

Eşim geldiğinde onu uyutmaya uğraşıyorum genelde. Ona bıraktığım zaman bütün olan uykusu iyice dağılıyo çünkü uyutamıyor anca konuşup uykusunu dağıtıyo. Bu sefer daha da uğraşıyorum
Yok işte böyle yapmayın bende aynı hatayı yapıyordum sonradan farkettim diş ataklarında uyku rutunini değiştirin yani babada sakinse onla konuşarak uyusun uykusu varsa illa ki uyuyacak baba sohbetini rutin haline getirirsen rahat edersin dinlenme fırsatın olur
Ben karanlıkta uyutuyordum yanına yatıp diş döneminde bunu beni kabul etmedi ve bizde babayla Işık’ta uyumakta bulduk çareyi

Huysuz bebek zor duzeliyor kuzum ya Allah yardimcin olsun buyuk oglumda oyleydi inanir misin 2.5 yasinda birakti gece uyanmalarini. Neler yapmadik neler denemedik ama olmazsa olmuyor bi dra goturup muayene ettirsen bi yerinde bisey var mi yoksa huyu bu deyip cekeceksin arkadasim

Aaa yoksa bu beybi benim ogulummu konuyu benmi actim acaba:))
Hemide ikitane buyuttum aynisindan
6 yasina kadar babasi birini ayaginda salladi.
Isin kotu tarafi büyüğü 13 yasinda gecelerj hala uyaniyor gelip bizi kaldiriyor tekrar uyutalim diye
Kucugudd akebinde kalkiyor
Yas oldu 40 gece hala ortaliktayiz zavalli adamla.
Gunduzde burbirlerini yiyorlar
Anlıyacağın isimiz buyuduler hala zooorrrr

Huysuz bebek zor duzeliyor kuzum ya Allah yardimcin olsun buyuk oglumda oyleydi inanir misin 2.5 yasinda birakti gece uyanmalarini. Neler yapmadik neler denemedik ama olmazsa olmuyor bi dra goturup muayene ettirsen bi yerinde bisey var mi yoksa huyu bu deyip cekeceksin arkadasim
Benimki 13 hala uyaniyor :((

Benimki de çığlık çığlığa uyanıp iç çeke çeke ağlıyor. Artık neyi var diye düşünmekten gerçekten beynim uyuştu ve her kontrolu normal çıkıyor. :KK43: day&night mı bahsettiğiniz? O bitkisel diye biliyorum
Evet henüz ilk denememiz. Ama 10 aylıkmış bebeğiniz. Biraz daha sabretmeye çalışın. Bazı bebeklerin mizacı böyle. Bu huylarının aksine inanılmaz sosyal ve eğlenceli davranışları oluyor. Kısa süre gören birine anlatsam inanmaz bana. Dişleri geç çıktı benimkinin. 5 dişi var. Doktoru yeni diş ya da azı gelmiyor şu an için. Azı geliyor olsaydı vermene gerek yok derdim dedi. Siz dişlere bir bakın yine de.

21 ay boyunca gündüz sıfır uykuyla gezdi kızım. Gece zaten saat başı uyanıyordu.3.gittiğim doktorun tavsiye ettiği ilacı bazı geceler vermek zorunda kaldık. Hala da huysuz bir çocuktur.
Şuan bebek falan görünce tüylerim diken diken oluyor. Mal mal bakıyorum,agucuk yapmak bile gelmiyor içimden :KK53:
Allah sabır versin size de.

Evet aynısını yaşadım ama benimki saat başından da fazla uyanıyordu.Yürüyen bir ölü gibi dolandım iki yıl.Kendime ayırdığım tek an hatırlamam.Her dışarı çıktığımda ağlayarak eve dönerdim.Hala da huysuz ve takıntılı bir çocuktur.

yorumlara bakamadim uyku egitimi denedinizmi
azi disleri geliyor olabilirmi
yada reflusu ?

Bütün kontrolleri iyi çıkıyor. Hiçbir sorunu yok.
1 aydır 2 yan kesici çıkarmaya uğraştı onlar geçti bitti diye düşündüm şuan azılar kaldı ama hepsi de üst üste gelmez diye düşünüyorum bilemedim. Diş belirtisi yok yani bu başka birşey diye düşünüyorum. Uyku eğitimi 4 aylıkken tamamlamıştım uyuyordu kendi kendime ama bozuldu düzeni diş,atak,hastalandı hepsi üst üste gelince bozuldu. Şimdi atak döneminde ama atak bu kadar mı zorlar bilemiyorum.
Atağı geçsin yeniden vericem uyku eğitimi.

Evet aynısını yaşadım ama benimki saat başından da fazla uyanıyordu.Yürüyen bir ölü gibi dolandım iki yıl.Kendime ayırdığım tek an hatırlamam.Her dışarı çıktığımda ağlayarak eve dönerdim.Hala da huysuz ve takıntılı bir çocuktur.
Ben bazen 15 dk da bir uyanıyorum ağlamasından. Saat başı olunca şükrediyorum.

21 ay boyunca gündüz sıfır uykuyla gezdi kızım. Gece zaten saat başı uyanıyordu.3.gittiğim doktorun tavsiye ettiği ilacı bazı geceler vermek zorunda kaldık. Hala da huysuz bir çocuktur.
Şuan bebek falan görünce tüylerim diken diken oluyor. Mal mal bakıyorum,agucuk yapmak bile gelmiyor içimden :KK53:
Ya yemin ederim bazen sinir anımda gidip atarax alasım geliyor o kadar geriliyorum ki.

Ya yemin ederim bazen sinir anımda gidip atarax alasım geliyor o kadar geriliyorum ki.
Onu bende almak istedim ama yan etkisi uyku yapiyormus bi sure sonra ise yaramaz veyahut hic ise yaramaz bos yere cocuga ilac verdiginle kalirsin uyku caylari var ama denedim bi ise yaramadi zombie gibi gezmeye devam maalesef biseyi yoksa

Ben bazen 15 dk da bir uyanıyorum ağlamasından. Saat başı olunca şükrediyorum.
Size tavsiyem ilkinde çok çektin ikincisi kuzu gibi olur diyenlere ölümcül bakış atın.Seviye atlayarak beter olabilir haliniz.Millet kucağında veya koltukta oturtmuş sohbetteyken siz saç baş yolarak dolanırsınız yine.

:KK19: yalniz degilmisim kader arkadasimi buldum kkda ben pek bi yere gitmemeye calisiyorum park haric ev gezmeleri bitti yani ben degilde oglum apartmana cigliklarla giriyor cunku

Back
X