Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bu tür sesler iyi deil dinletmeyin diyor uzmanlarElektirikli süpürge sesi dinletin:)))
Ay bilmiyodum, bekarım. Etrafta herkes uygulayınca bende doğru sandım.Bu tür sesler iyi deil dinletmeyin diyor uzmanlar
Aynı şeyleri doktorumuza anlatınca ee uyumak istemiyor demekki demişti :))) Şu an 10 yaşında hala uykuyu sevmez vala geçiyor işte bi şekilde ama o yaşanılan zorluk hiç unutulmuyorYa ben gerçekten deliricem benim çocuğum nasıl bir çocuk artık nesi var diye düşünmekten beynim uyuştu. Gündüz uyumuyorsun hadi bütün gün,mızmızlanmaktan ağlamaktan şiştiği yetmiyor gibi gece uykusuna zar zor geçiriyorum yarım saat sonra uyanıyor. Tam olarak 1 saattie kucakta gezdiriyorum yerine koydum yine uyandıya delirmemek elde değil Allah aşkına 5 dk bana vakit bırakmıyor. Tuvalete bile gidiyö ağlamaya başlıyor. Napıcam ben böyle ya sinir krizi geçiricem artık.
Uyku eğitimlerini bir araştırın kucağınızda uyuduğu için beşiğine yatırdığınızda uyanıyor.Ya ben gerçekten deliricem benim çocuğum nasıl bir çocuk artık nesi var diye düşünmekten beynim uyuştu. Gündüz uyumuyorsun hadi bütün gün,mızmızlanmaktan ağlamaktan şiştiği yetmiyor gibi gece uykusuna zar zor geçiriyorum yarım saat sonra uyanıyor. Tam olarak 1 saattie kucakta gezdiriyorum yerine koydum yine uyandıya delirmemek elde değil Allah aşkına 5 dk bana vakit bırakmıyor. Tuvalete bile gidiyö ağlamaya başlıyor. Napıcam ben böyle ya sinir krizi geçiricem artık.
Aynen..ben de geçen yıl,bebeğim bir yaşında değilken “büyüse de az rahatlasam” diyordum ama büyüdükçe daha da büyük zorluklar söz konusu oluyor..mesela geçen yıl,yaz-kış sırtıma takar bütün gün dışarda gezerdim, o sırtımdayken kitap okurdum..şimdi en basitinden dışarı çıkmak için,gönlünün olmasını beklemek durumundayım..Bebekler böyle büyüyor, büyüyünce başka huyları çıkıyor sanmayın ki ayy büyüyünce rahatlarım
Kendime vakit ayırırım yok yokk . En iyi zamanlarınız vallahi. Büyükler böyle dedilermi gıcık olurdum meğer haklılarmış.
Her dönemleri zor , benimkiler yürüteçe koydugumda çekmeceleri dökerlerdi her deliğe girerler ne var ne yok boşaltırlar. Mutfakta heryer bağlıydı. Sonra yürüdüler giremedikleri balka bölgeleri keşfettiler. Ayyy her dönem yorucu bizim işimiz.Aynen..ben de geçen yıl,bebeğim bir yaşında değilken “büyüse de az rahatlasam” diyordum ama büyüdükçe daha da büyük zorluklar söz konusu oluyor..mesela geçen yıl,yaz-kış sırtıma takar bütün gün dışarda gezerdim, o sırtımdayken kitap okurdum..şimdi en basitinden dışarı çıkmak için,gönlünün olmasını beklemek durumundayım..
Aynı benim ilk kızım gibi desene ne çektim bir ben birde Allah bilir 3 yaşina kadar gece gündüz ağladı ve hiç uyumadı ne yemek ne duş ne bişey Allahim al canımı dediğimi bilirim çocuğa tövbe etmiştim timarhanelik hale geliyor insan şükür artık büyüdü bu günlerde geçecek uyku düzenin uzun süre duzelmiycek vs vs ama sonuçta geçiyor he birde sabaha kadar arabayla gezdirirdik sussun azıcık diye eşim sabah işe zor yetiştirdi servis kaçtı kaçacak ne günlerdi yawYapmadığım şey kalmadı ya. Uyku eğitimi verdim 3 ay sonra dişi atağı bilmem ne hastalığı mahfoldu düzeni. Şimdi atak geçiriyor eyvallah 8 de uyudu ağlaya ağlaya yarım saat sonra kalktı 1 bucuk saat uğraştım bi ayakta salladım bi emzirdim bi gezdirdim bi koşturdum. Ya delirtecek yemin ederim artık uykusuyla uğraşmaktan bıktım.
Ne bi duşa girebiliyorum uyanacak diye ne doğru dürüst yemek yiyebiliyorum. İyice kafayı yicem artık.
Kötü bi yorum olacak ama benim ki 3 yaşında hala böyle devam ediyoYapmadığım şey kalmadı ya. Uyku eğitimi verdim 3 ay sonra dişi atağı bilmem ne hastalığı mahfoldu düzeni. Şimdi atak geçiriyor eyvallah 8 de uyudu ağlaya ağlaya yarım saat sonra kalktı 1 bucuk saat uğraştım bi ayakta salladım bi emzirdim bi gezdirdim bi koşturdum. Ya delirtecek yemin ederim artık uykusuyla uğraşmaktan bıktım.
Ne bi duşa girebiliyorum uyanacak diye ne doğru dürüst yemek yiyebiliyorum. İyice kafayı yicem artık.
En sevdiğim :)Elektirikli süpürge sesi dinletin:)))
Söyledim doktora bu dönem normal demişti. Dün gece 12 de uyuyup sabah 7 de uyandı ğBırde bugun sızın bebek hıc uyumamıs 40 dk altı uykular uyku sayılmıyor, dongude uyanıyor muhtemelen derın uykuya gecemıyor. Dr gorus uyuyamadıgınu bunun onun ıcın ıyı olmadıgını vs vs anlat bahsettıgım ılacıda soyle bakalum ne onerecek.
Dun gece uykusunda hep ağladı , 9 gıbı uykuya gecmıstı dun bıraz aıle ıcı bısıler yapmıştık. Gec kalmıştı hemen donuşu soyluyorum butun gece uyandı , uyurken ağladı o uyudu ama ben uyudum mu bılmıyorum . Sabah gec kalktım, servıse son dk yetıstımSöyledim doktora bu dönem normal demişti. Dün gece 12 de uyuyup sabah 7 de uyandı ğ