Bu çocuğun derdi ne yahu?

Bebekler böyle büyüyor, büyüyünce başka huyları çıkıyor sanmayın ki ayy büyüyünce rahatlarım
Kendime vakit ayırırım yok yokk . En iyi zamanlarınız vallahi. Büyükler böyle dedilermi gıcık olurdum meğer haklılarmış.

Papatya çayı falan içirin uyku yapar benim ikiz bebeklerim vardı bir müddet ben atarax ilaç verdim bi dr danışa bilirsiniz

Ya ben gerçekten deliricem benim çocuğum nasıl bir çocuk artık nesi var diye düşünmekten beynim uyuştu. Gündüz uyumuyorsun hadi bütün gün,mızmızlanmaktan ağlamaktan şiştiği yetmiyor gibi gece uykusuna zar zor geçiriyorum yarım saat sonra uyanıyor. Tam olarak 1 saattie kucakta gezdiriyorum yerine koydum yine uyandı :KK57: ya delirmemek elde değil Allah aşkına 5 dk bana vakit bırakmıyor. Tuvalete bile gidiyö ağlamaya başlıyor. Napıcam ben böyle ya sinir krizi geçiricem artık.
Aynı şeyleri doktorumuza anlatınca ee uyumak istemiyor demekki demişti :))) Şu an 10 yaşında hala uykuyu sevmez vala geçiyor işte bi şekilde ama o yaşanılan zorluk hiç unutulmuyor

Jameya, bi yardımcı abla falan tut sen. Genç kız, oyun ablası olur. Bebek arabasıyla dışarı çıkarıp gezdirsin 1 saat,oynasın azcık senin üzerinden alsın yükü. Çok acil yapmalısın bunu bence.

Ya ben gerçekten deliricem benim çocuğum nasıl bir çocuk artık nesi var diye düşünmekten beynim uyuştu. Gündüz uyumuyorsun hadi bütün gün,mızmızlanmaktan ağlamaktan şiştiği yetmiyor gibi gece uykusuna zar zor geçiriyorum yarım saat sonra uyanıyor. Tam olarak 1 saattie kucakta gezdiriyorum yerine koydum yine uyandı :KK57: ya delirmemek elde değil Allah aşkına 5 dk bana vakit bırakmıyor. Tuvalete bile gidiyö ağlamaya başlıyor. Napıcam ben böyle ya sinir krizi geçiricem artık.
Uyku eğitimlerini bir araştırın kucağınızda uyuduğu için beşiğine yatırdığınızda uyanıyor.
Kızımda aynıydı yarım saat bile uyumazdı yerinde. İlk uyku eğitimine başladığımda 1 saate yakın uğraşmıştım beşiğinde uyuyabilmek için (hiç ağlatmadım bu süreçte ağladıkça kucağıma alıp sakinleştirip tekrar beşiğine koydum) 1 saat sonra uykuya daldı ve kesintisiz 2 saat uyudu şoka girmiştim mucize gibi birşeydi :) yalnız dikkat edilmesi gereken ince ayrıntıları var bir uyku eğitimi kitabı okuyup o şekilde başlamanızı öneririm.

Bu bebisler bizi bizden aliyor yemek sorun uyku sorun hepsi ayri dert benim de oyle sagolsun kucagimda yemek yapmaya calisiyorum evimi temizlemek istiyorum olmuyor
Bu ara hipp iyi geceler cayi iciriyorum biraz rahatlatiyor tavsiye ederim

Bebekler böyle büyüyor, büyüyünce başka huyları çıkıyor sanmayın ki ayy büyüyünce rahatlarım
Kendime vakit ayırırım yok yokk . En iyi zamanlarınız vallahi. Büyükler böyle dedilermi gıcık olurdum meğer haklılarmış.
Aynen..ben de geçen yıl,bebeğim bir yaşında değilken “büyüse de az rahatlasam” diyordum ama büyüdükçe daha da büyük zorluklar söz konusu oluyor..mesela geçen yıl,yaz-kış sırtıma takar bütün gün dışarda gezerdim, o sırtımdayken kitap okurdum..şimdi en basitinden dışarı çıkmak için,gönlünün olmasını beklemek durumundayım..

Benimki de 8 aylik memeye çok duskun gece yarim saatte bir,sansliysam saat başı kalkıyor.yalancı emzik gibi ağzında duracak meme. Uykusuzluktan göz altlarım simsiyah resmen . Dilerim bu günler çabuk geçer sevgili Jameya..

Aynen..ben de geçen yıl,bebeğim bir yaşında değilken “büyüse de az rahatlasam” diyordum ama büyüdükçe daha da büyük zorluklar söz konusu oluyor..mesela geçen yıl,yaz-kış sırtıma takar bütün gün dışarda gezerdim, o sırtımdayken kitap okurdum..şimdi en basitinden dışarı çıkmak için,gönlünün olmasını beklemek durumundayım..
Her dönemleri zor , benimkiler yürüteçe koydugumda çekmeceleri dökerlerdi her deliğe girerler ne var ne yok boşaltırlar. Mutfakta heryer bağlıydı. Sonra yürüdüler giremedikleri balka bölgeleri keşfettiler. Ayyy her dönem yorucu bizim işimiz.

İkizlerimde bir dk bile nefes almadan çocuk baktım artık onlarla beraber bende hüngür hüngür ağlamaya başkıyordum komşular sesime geliyordu 6 ay böyle sürdü
9sene sonra bi oğlum daha oldu
İlk 6 ay sabah ezanında uyudu ve sabahlara kadar ağladı hiç susmadı ağlamaktan yorulup sabah ezanında uyurdu
Gece gündüz kavramı olmuyor bazı bebeklerde bu çok zor oturuyor
Annelik sabır işi inşallah sen stres oldukça daha beter oluyorlar birde
Geçecek bu günler sabret dua et

Yapmadığım şey kalmadı ya. Uyku eğitimi verdim 3 ay sonra dişi atağı bilmem ne hastalığı mahfoldu düzeni. Şimdi atak geçiriyor eyvallah 8 de uyudu ağlaya ağlaya yarım saat sonra kalktı 1 bucuk saat uğraştım bi ayakta salladım bi emzirdim bi gezdirdim bi koşturdum. Ya delirtecek yemin ederim artık uykusuyla uğraşmaktan bıktım.
Ne bi duşa girebiliyorum uyanacak diye ne doğru dürüst yemek yiyebiliyorum. İyice kafayı yicem artık.
Aynı benim ilk kızım gibi desene ne çektim bir ben birde Allah bilir 3 yaşina kadar gece gündüz ağladı ve hiç uyumadı ne yemek ne duş ne bişey Allahim al canımı dediğimi bilirim çocuğa tövbe etmiştim timarhanelik hale geliyor insan şükür artık büyüdü bu günlerde geçecek uyku düzenin uzun süre duzelmiycek vs vs ama sonuçta geçiyor he birde sabaha kadar arabayla gezdirirdik sussun azıcık diye eşim sabah işe zor yetiştirdi servis kaçtı kaçacak ne günlerdi yaw

karartma perde takin, odada hic isik olmasin, elektroniklerden gelen minik isiklar bile. kapi altindan vs.
zifiri karanlik olsun kisacasi.
yine de uyuma problemi varsa doktora goturup uygun dozda melatonin deneyebilirsiniz.

Yapmadığım şey kalmadı ya. Uyku eğitimi verdim 3 ay sonra dişi atağı bilmem ne hastalığı mahfoldu düzeni. Şimdi atak geçiriyor eyvallah 8 de uyudu ağlaya ağlaya yarım saat sonra kalktı 1 bucuk saat uğraştım bi ayakta salladım bi emzirdim bi gezdirdim bi koşturdum. Ya delirtecek yemin ederim artık uykusuyla uğraşmaktan bıktım.
Ne bi duşa girebiliyorum uyanacak diye ne doğru dürüst yemek yiyebiliyorum. İyice kafayı yicem artık.
Kötü bi yorum olacak ama benim ki 3 yaşında hala böyle devam ediyo

Bir arkadaşım eczaneden “goodnight” adlı bitkisel birşey alıyordu. İçinde melisa, anason gibi bitki yağları varmış. Tam olarak bilemediğim için açıklayamıyorum. Bir araştırın isterseniz.

Bırde bugun sızın bebek hıc uyumamıs 40 dk altı uykular uyku sayılmıyor, dongude uyanıyor muhtemelen derın uykuya gecemıyor. Dr gorus uyuyamadıgınu bunun onun ıcın ıyı olmadıgını vs vs anlat bahsettıgım ılacıda soyle bakalum ne onerecek.
Söyledim doktora bu dönem normal demişti. Dün gece 12 de uyuyup sabah 7 de uyandı ğ

Söyledim doktora bu dönem normal demişti. Dün gece 12 de uyuyup sabah 7 de uyandı ğ
Dun gece uykusunda hep ağladı , 9 gıbı uykuya gecmıstı dun bıraz aıle ıcı bısıler yapmıştık. Gec kalmıştı hemen donuşu soyluyorum butun gece uyandı , uyurken ağladı o uyudu ama ben uyudum mu bılmıyorum . Sabah gec kalktım, servıse son dk yetıstım :KK53:

Back
X