Bu cocuk arkadasimi kullaniyor mu?

Chop ahmetin annesi oldukca tuhaf bir kadin, konusmanin bir yerinde de oglunun cocuk yasta cinsellige doydugunu bu sebeple ayseyi aldatmayacagini soyluyor. Doymamis erkek tehlikeli falan diyor. Ahmetin annesi bastan sona hata da aysenin takildigi nokta kendisinin ahmete parayi kesecegini soyledigi halde ahmetin ben seni seviyorum para icin beraber degilim parami biriktirip gelecegim demesi. Acaba cocugun niyeti kotu degil de annesi mi ortalik karistiriyor diyor.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Anneyi akil hastasi kabul edelim...
Ahmetin ekmek elden su golden durumu ne olacak?
Ayse akişi kesti diyelim, aile olup kese ayni oldugunda nolacak? "Ayse x yeri de hallet " diye talimat verir ahmet bu kafayla.
Madem su an para biriktiriyor, para icin beraber degilim diyor vs. neden bunlari okul doneminde de dusunmemis?

Ayse cooook seviyorsa bir denesin bakalim, ahmet gelince tavri degisiyor mu calisiyor mu ve hep kendine mi harciyor vs.
Ama bu adamdan ne koy ne kasaba olur, guvenmesin derim.

Ayşe maddi yardımı kessin çocuktaki nasıl bi yuzsuzluk ya hic mi gururu kirilmiyo ayseye hic mi dememiş ben bunun altında kalamam artik yardımların gururumu kiriyo diye ailesinin durumu da iyiumis üstelik. Merak ediyrm bakalım para biriktirip gelecek mi. Anne de çok fena ya nasıl konuşmuş öyle o annenin yanında çocuğun boyle olması normal yani

Birebir katiliyorum! Agziniza saglik...

Konu sahibi,
Aklima gelen her seyi yazmis arkadas.
Yine de tekrarlayayim, "anne terbiyesiz, ahmet hazirci ve yuzsuz, ayse kac! "

Ben de harfiyen katiliyorum ama iste ayse ahmetin para gelmeyecegini bildigi halde hala beraber olmasina takildi. Ayse soylemis boyle boyle artik bende de yok diye. Belki de ahmet para yeme derdinde degil ama annesi kotu niyetli diyor. Nasil anlayabiliriz ki :/

canım size mantıklı geliyor mu yetişkin bir erkeğin sevgilisinden maddi yardım alması?bi erkek bu kadar yüzsüz olmamalı.erkek olsam sevgilimden para alacağıma gider sokakta peçete satarım onurum gururum olur.bu adam alışmış ayşeyi sömürmeye.maddi yardımı keseceğini söylediğinde aaa tamam o zaman bitsin mi diyecekti?o zaman para için birlikte olduğu ortaya çıkardı.

Offf haklisin canim... ben de ayni fikirdeyim de iste ayse cok uzuldugu için her ihtimali dusunuyorum. Durum ortada sanirimm

annenin zihniyeti çok çirkin canım, cahilce konuşmalar yapıp saçmalamış. ve de çok terbiyesiz.

ahmet burdan yazdığın kadarıyla anne kuzusu, ve özür dileyerek söylüyorum biraz arsız. hangi erkek kız arkadaşının parasıyla geçinir; bir işe girmez ki?

ben ne insanlar tanıdım, çift anadal yapıp markette çalışıp hem ailesine hem nişanlısına koşan...

erkek güçlü olacak. olmalı. daha fazla kesinlikle para falan vermesin arkadaşın. hiç hoş değil.

yinede canım, ahmeti en iyi ayşe bilir...

Offf haklisin canim... ben de ayni fikirdeyim de iste ayse cok uzuldugu için her ihtimali dusunuyorum. Durum ortada sanirimm

canım daha fazla hem maddi hem manevi zarara uğramadan kurtulsun bu durumdan.inşallah hakkında hayırlısı olur

Cidden cok tuhaf ? Yani hersey yolunda gitse cocuk dogru soyluyor bile olsa ayse bu anne ile yapamaz.. bu gun bu laflari eden kadin yarin obur gun neler yapmaz. . Kullanmaya gelince bu kullanmayi gecmis aleni somuruyor bence..

Dogru haklisiniz... Gerci aysenin de zaafi var bu ahmete, iliskileri de uzun iki sene oldu cok asik. Cok da iyi niyetli bir kiz. Somurduler cidden...

Canim ahmet 24 yasinda ayse 20 yasinda. Cok haklisin cidden ne diyeyim. Ama ayrilmadilar daha. Yani ben ayril dedim ama ayse ya ahmetin niyeti o degil de annesi boyle diyorsa diyince bi sey diyemedim. Acikcasi ben sizin gibi dusunuyorum. Ama o cok sevdigi icin olsa gerek her ihtimali dusunuyor. Bi de cocuk artik para gelmiycegini bildigi halde iliskiye devam etmek isteyince... niyeti nedir sence ?

ahmetin şu an ne düşünüyor?

a) ben ayşeyi seviyorum ihtiyacım vardı aldım artık almam seviyorum onu..
b) şimdilik para mevzusunu kapayayım kiramı ödeyemediğimi görünce kendisi yalvaracak al al bu parayı diye..
c) ne güzel tezgahım vardı annem bozdu işi.. neyse kopardıklarım kardır..
d) hem seviyordum hem bakıyordu bana.. napalım artık sadece severim.. annemleri yiyeyim para diye napim çalışayım da yorulayım mı?..

sen seç canım..

bi de "anne" gerçeği var ki ahmetten beter.. yarın öbürgün evlilik düşünmüyor mu ayşe? napacakmış o zaman.. düşünmüş mü? BDVdan konular aç okut ayşeye.. kk varken geleceği görmek artık mümkün..

Anneyi akil hastasi kabul edelim...
Ahmetin ekmek elden su golden durumu ne olacak?
Ayse akişi kesti diyelim, aile olup kese ayni oldugunda nolacak? "Ayse x yeri de hallet " diye talimat verir ahmet bu kafayla.
Madem su an para biriktiriyor, para icin beraber degilim diyor vs. neden bunlari okul doneminde de dusunmemis?

Ayse cooook seviyorsa bir denesin bakalim, ahmet gelince tavri degisiyor mu calisiyor mu ve hep kendine mi harciyor vs.
Ama bu adamdan ne koy ne kasaba olur, guvenmesin derim.

Bana da guvenilir gelmiyor. Ama tanistigimda ayseyi cidden sevdigini dusundurmustu bana. Ayse ne dese he diyordu. Ama bunun sebebi para da olabilir elbette

annenin zihniyeti çok çirkin canım, cahilce konuşmalar yapıp saçmalamış. ve de çok terbiyesiz.

ahmet burdan yazdığın kadarıyla anne kuzusu, ve özür dileyerek söylüyorum biraz arsız. hangi erkek kız arkadaşının parasıyla geçinir; bir işe girmez ki?

ben ne insanlar tanıdım, çift anadal yapıp markette çalışıp hem ailesine hem nişanlısına koşan...

erkek güçlü olacak. olmalı. daha fazla kesinlikle para falan vermesin arkadaşın. hiç hoş değil.

yinede canım, ahmeti en iyi ayşe bilir...

Canim isin kotu yani ayse de bilmiyor. Hicbir sekilde guvenemiyor. Bu cocuk ayseyle cikarken gecen sene kizi tam 3 ay hic aramadi kiz yataklara dustu. Bir de bu sure zarfinda baska kizlar da olmus. Ayseden kendi kendine ayrilmis bi bakima. Sonra bir sekilde baristilar. Artik aldatma durumlari falan yok sanirim ama guvenilecek biri mi tartisilir

Ben de harfiyen katiliyorum ama iste ayse ahmetin para gelmeyecegini bildigi halde hala beraber olmasina takildi. Ayse soylemis boyle boyle artik bende de yok diye. Belki de ahmet para yeme derdinde degil ama annesi kotu niyetli diyor. Nasil anlayabiliriz ki :/

Ahmet her ne yapti ise benim anladigim kadariyla ailesi ona ders vermeye calisiyor.

Belki aysenin yanina gitti diye ayseden oc almaya calisti veya ahmetin tipis tipis ozur dilemesine engel olan o diye onu aradan cikarmak istedi vs.

Fakat neden ne olursa olsun ahmet ayseye her seyi anlatmaliydi...
Parayi kescem denmesi bile agir, insan alinganlik yapar ayse o nasil soz diye... veya dert etme bu yil ben calisip ikimize de bakarim vs der gaz verir...
Ahmette hicbiri yok, "sorun degil yaaa seviyorum yine de " kafasinda. Sanki aysenin bi kusuru varmis gibi hem de.

Anneyi zaten sildim de, ahmet de saglam papuc degil.

Bu arada test istiyor ayse (bence cok gereksiz bir hamle ama yine de yazayim) ahmete paraya sıkıstigni soylesin bakalim cocuknayseye gondermek icin ugrascak mi...
Ama gonderirse ayse o kadar harcamasina karsilik 10da1i bile olmayan bir meblag yuzunden bi de borclu hissedecek... hic geregi yok o yuzden.

b) şimdilik para mevzusunu kapayayım kiramı ödeyemediğimi görünce kendisi yalvaracak al al bu parayı diye..
d) hem seviyordum hem bakıyordu bana.. napalım artık sadece severim.. annemleri yiyeyim para diye napim çalışayım da yorulayım mı?..

sen seç canım..

bi de "anne" gerçeği var ki ahmetten beter.. yarın öbürgün evlilik düşünmüyor mu ayşe? napacakmış o zaman.. düşünmüş mü? BDVdan konular aç okut ayşeye.. kk varken geleceği görmek artık mümkün..

a şıkkı olur umarım

Ay bu ne ya midem bulandı :25: böyle yüzsüz adamı nereden bulmuş hele de anasının konuşmasını söylemiyorum bile :19:

sen seç canım..

Cok guzel ozetlemissin canim, ayse baya kotuydu uyudu, sabah uyaninca ilk is konudaki yorumlari okuyacak. Umuyorum mantikli bir karar verir, hayirlisi olur onun icin

Canim isin kotu yani ayse de bilmiyor. Hicbir sekilde guvenemiyor. Bu cocuk ayseyle cikarken gecen sene kizi tam 3 ay hic aramadi kiz yataklara dustu. Bir de bu sure zarfinda baska kizlar da olmus. Ayseden kendi kendine ayrilmis bi bakima. Sonra bir sekilde baristilar. Artik aldatma durumlari falan yok sanirim ama guvenilecek biri mi tartisilir

ahmet gözümde böyle durgun, düşünmeyen, önüne geleni yaşayan bir adam gibi göründü.

canım ayşe ahmeti çok seviyorsa söylenecek hiçbir şey olacakları değiştirmeyecek. yaşayıp görecek.

yani birde çocuk 4 yaş büyük. biraz daha korumacı, gururlu olması gerekmez mi? tamam olmayınca olmuyor para, ama bunlar hassas konular. annesinede mi sesi çıkmıyor?

umarım ayşemiz kendini el üstünde tutacak, iyi niyetli bir annenin iyi niyetli; onu aldatıp parasını kullanmayacak biriyle karşılaşır.

sevgiler 😊💜

Cok guzel ozetlemissin canim, ayse baya kotuydu uyudu, sabah uyaninca ilk is konudaki yorumlari okuyacak. Umuyorum mantikli bir karar verir, hayirlisi olur onun icin

şimdi değilse de yakında verecektir mantıklı kararını.. illa biraz daha görmek biraz daha üzülmek bazen iyi karar vermeye yarar çünkü..

seni de ayşeyi de öptüm.. akıllı fikirli kızlarsınız hep böyle kalın.. iyi geceler..

ahmet gözümde böyle durgun, düşünmeyen, önüne geleni yaşayan bir adam gibi göründü.

canım ayşe ahmeti çok seviyorsa söylenecek hiçbir şey olacakları değiştirmeyecek. yaşayıp görecek.

yani birde çocuk 4 yaş büyük. biraz daha korumacı, gururlu olması gerekmez mi? tamam olmayınca olmuyor para, ama bunlar hassas konular. annesinede mi sesi çıkmıyor?

umarım ayşemiz kendini el üstünde tutacak, iyi niyetli bir annenin iyi niyetli; onu aldatıp parasını kullanmayacak biriyle karşılaşır.

sevgiler 😊💜

Sagolunn, insallah :))

Back
X