Bu çocuk beni delirtecek delirtecek

Konuşmaları buraya atıyorum. Ve kafam çok karışık ara mı versem ayrılsam mı tamamen
Ayyy okurken bunaldım. Evveliyatını bilmiyoruz ama içine şüphe düşüren bir durum olduysa düşünmeye gerek yok.
Hep derim, anan babasının olduramadığını biz olduramayız kızlar.

Ayyy okurken bunaldım. Evveliyatını bilmiyoruz ama içine şüphe düşüren bir durum olduysa düşünmeye gerek yok.
Hep derim, anan babasının olduramadığını biz olduramayız kızlar.
Bitirdik zaten canım. Daha doğrusu ben bitirdim onun umrunda bile olmadı

Kusura bakma da senin kendine saygın yok. Sürekli erkeklerin peşinde koşuyorsun. Önceden de Arap olanın peşinden koşuyordun. Bir akrep kadını olarak ne zaman umursamaz olmayı öğreneceksin.
Konunun akrep olmakla ılgısı ne? Dıcektım ki eski sevgililerim aklıma geldi haklısın

Bunları yazdı bugün

Eklentiler

• 444BB84E-DDA2-4750-A557-498A41298D1D.webp
    38,3 KB · Görüntüleme: 85
  • 36250E20-AD28-4CE1-B79C-66646FF899B3.webp
    41,2 KB · Görüntüleme: 88
Sevmemiş ki işte tek sen sevmişsin tek sen değer vermişsin mesaj bile atmadan terk et. Genelde böyle tipleri terk edince çok ilgili erkekler çıkıyor insanın karşısına
Ayrıldık sildim her yerden bugün bunları yazdı

Eklentiler

• C7B09FB7-10B2-4FCF-B2DE-D87B1DCDA148.webp
    43,2 KB · Görüntüleme: 86
  • 2D4F5AC2-D912-46D9-ADA2-C84ADA5D3D2C.webp
    38,3 KB · Görüntüleme: 82
  • A9A3DF3B-9F6E-46C7-BA87-1ACD7520E213.webp
    41,2 KB · Görüntüleme: 78
Şu ağzı bozuk adam bile senden akıllı. Bak nasıl çözmüş seni de elinde oynatıyor.
Açık açık diyor valla, "Ben böyle gelip gidicem, sen de paşa paşa kabulleneceksin. Ben Allah bilir nerde kimin bilmem nirelerinin peşinde koşarken sen mesaj atsa da akıversem yine diye bekleyeceksin. İstersen yapma yani çok da dertti bana. ". Yok seviyorum canım cicim yapsa, kapılarda yatsa bacalardan girse de düşse Merve buna, kızın zaafı var her seferinde kanıyor diyeceğim, ama adam delikanlı gibi ben buyum işine gelirse diyor kılını da kıpırdatmıyor. Bile bile gidiyor sonra vay efendim niye böyle oldu. Adam klasik sevgililik aramadığını söylüyor zaten ya takılmalık adamım ben takılır geçerim diyor ahahah delireceğim.

Zaten adamda sıfır problem var. Sadece itici ve boş biri. Onun dışında ne yalanı var ne dolanı. Merveyi iyi bile çekiyor hatta. Normalde böyle ıssız adam tribinde olanlar şu kadar nazı saçmalığı asla çekmez. Neredeydin kaçta yattın kaçta kalktın diye soran olsa kapıya koyar. Neden çeksin yani tahammül edilecek gibi değil. Mervenin bir an önce bir kendine gelip terapi alması lazım. Ziyan olur başkalarının elinde, herkes bu çocuk gibi alttan almaz yani.

Ee yalan mı, adam doğru söylemiş.. Siz ayrıldınız, neden hala iletişim kuruyorsunuz ki? Ayrıldınız madem engelleyin, iletişimi kesin gitsin. Siz hem adamdan şikayet ediyorsunuz hem de vazgeçemiyorsunuz. Adamda bunun farkında ve diyor ki brn değişmiyorum, kabul edeceksen böyle kabul etmiyorsan sen bilirsin. Neyi oldurmaya zorluyorsunuz ki artık?

Ayrıldık sildim her yerden bugün bunları yazdı
benimkide bunun gibi. kendimi gördüm. senin ilgini seviyor seni sevmiyor. cepte görüyor cepte gördüğü sürecede seni sevemez. onu şok etmen lazım. bir anda ortadan kaybol sana ulaşamasın ama uzun süre. ortak çevreniz varsa onlarlada onun hakkında konuşma onun girdiği ortamdan çık. bir süre böyle yap bak. belki o zaman değerini anlayıp senle olmak isteyebilir. yoksa da hiçbir zaman değer vermicek. sen istiyorsun diye seninleyim diyo açık açık zavallı gibi görüyor

İyi de bunları zaten adam yapıyor Merve'nin yerine. Yani gayet bildiği uyguladığı bir yöntem. Kimin yöntemini kime satıyon diyecek, gidip cidden sevgili yapacak gözünün önünde, sonra zabağnan zor uyanırız burda.

bence başka çaresi yok gibi zaten ayrılamıyor da çocuktan. en azından denemeye değer gibi. merve bunu yapabilse gerçekten uzak dursa sizce çocuk ne oluyo diye afallamaz mı? çocuk o kadar eminki merveden asla ondan gidemeyeceğinden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…