Bu çocuk beni delirtecek delirtecek

Ayrıldık ve stadlarda maçlarda hikaye paylaşıyor çocuğun gram umurunda değil ben burda boşu boşuna ağlayıp, üzülüyorum

Ayrıldık ve stadlarda maçlarda hikaye paylaşıyor çocuğun gram umurunda değil ben burda boşu boşuna ağlayıp, üzülüyorum
Sevmemiş ki işte tek sen sevmişsin tek sen değer vermişsin mesaj bile atmadan terk et. Genelde böyle tipleri terk edince çok ilgili erkekler çıkıyor insanın karşısına

Yanlış anlama ama, sen bu çocuğu sevmiyorsunki. Belliki onlayken zaman geçirmek sana iyi geliyordu bu yüzden birlikteydin. Bu adamla yaşadığon sevgililik, gerçek bir ilişki, sevgililik değil.

Aklı başında insan, böyle yanlış giden, kendisine zararı olan ilişki bitince üzülmüyor, hele ayrıl barış ilişkilerinde bitince insana bir ferahlık "en sonunda doğru olanı yaptım" hissi geliyor. Üstelik ayrıl barışlarda, kırıldıkça karşı tarafa sevgi azalıyor gittikçe.

Alışkanlık belki de benimki çünkü en uzun ilişkim bu çocukla oldu benim

Bu adamı çekme sebebiniz nedir adam sizden çoktan gitmiş emin olun birini bulsa size tekmeyi basacak

Ne diyosun ya sen hayatımı nerden biliyosun konuşuyosun aynen ondan başka gelen giden yok senin hayatında olduğu gibi
Yavrucum benim kocam var gelen giden lazım değil bana. Yalan mı, bi başkası daha çok ilgi gösterse anında satarsın bu elemanı.

Yavrucum benim kocam var gelen giden lazım değil bana. Yalan mı, bi başkası daha çok ilgi gösterse anında satarsın bu elemanı.
Emin ol çevremde çok ilgi gösteren var. Buradakilerin kafasında bi önyargı. Evet sevince birine bağlı kalıyorum ben taparcasına o yüzden başka hiç kimseye de şans vermiyorum. Evet belki bunu yapmamam lazım belki de gerçekten değer verecek insanları kaçırıyorum

Ne yani, gerçekten biri gelse, çiçeğe böceğe boğsa, mıç mıç dibinden gitmese sen yine bu salatalığın mesajını mı bekleyip duracaksın? İlgi gösterenleri de gördün Merve, libido düşünce gözleri görmüyor. Öyle bir ilgiden bahsetmiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…