- 21 Ağustos 2022
- 1.903
- 6.454
- 88
- 33
Ben benımleKonuşmaları buraya atıyorum. Ve kafam çok karışık ara mı versem ayrılsam mı tamamen
Zaten ayrılmıştık 3 ay sonra kendisi yazdı tekrar denemek için şimdi yine kendisi gitmek istiyorBitmiş zaten karşı tarafın sabrını sınama bence ayrılması yakındır
SeviyorumBen benımle
Amk
Olum
Lan seklınde konusan arkadaslarla bıle ıkıncı kez gorusmuyorum
Siz size saygı duymayan biriyle nasıl ılerlıyorsunuz, seks ıcın mı?
O yüzden beni umursamıyorlar zatenKusura bakma da senin kendine saygın yok. Sürekli erkeklerin peşinde koşuyorsun. Önceden de Arap olanın peşinden koşuyordun. Bir akrep kadını olarak ne zaman umursamaz olmayı öğreneceksin.
Aynı bunları diyo zatne bana beni manipüle ediyosun, trip atıyosun vs takıntılı da dediBu adam sizden ayrılmadan önce siz ayrılın bence. Çünkü adamın umursamazlığı ve size şeffaf olmaması sizin güveninizi bitirmiş. İlişki öyle bir hal almış ki adam en sonunda sizi takıntılı ve ruh hastası diye lanse edip ayrılacak. Sürekli bir şeyleri didik didik eden, soran, trip atan biri olarak gösterecek sizi ve sizi manipüle edecek.
Adam saygısız, size kullandığı kelimeler ortada. Size tartışmanın ortasında bile saatler sonra yazabiliyor. Bu durumu çözmeye çalışmak, kendine çeki düzen vermek yerine ben böyleyim kabul edersen diyor. Sizde bu durumu kabullenemiyorsunuz madem bitirin gitsin. Kendinizi harap etmenin anlamı yok. Adam hem sorumsuz hem saygısız. Çekilecek dert değil.
Zaten ayrılmıştık 3 ay sonra kendisi yazdı tekrar denemek için şimdi yine kendisi gitmek istiyor
Doğru haklısınKendisi yazdı evet ama "seni çok özledim, affet beni, seni çok mutlu edeceğim" şeklinde geri dönmedi ki sana.
"Sen hala beni seviyorsun değil mi? Niye seviyorsun? Ben ciddi bir şey düşünmüyorum buna kabulsen tekrar başlayalım" şeklinde mesaj atti sana Merve.
O 3 ay sonra döndü diye kendini kandırma lütfen.
Ayrılma mesajıma cevap bile vermediValla bacım seni anliyorum sen istiyorsun ki sevdigin kisi mesajina cevap versin. Ilgisini hissettirsin falan seni şuan dusunduren sey eminim ki mesaji tek tık gordukten sonra ne yaptigi kafanda kurdugun seneryolari az buz tahmin edebiliyorum. Valka sal gitsin. Zaten seni istemiyorsa ayrilma konusuna gayet olumlu bakacaktir.
Silmedim. Ama o instgramda bana hikayelerini gizlemiş. Paylaşım yapıyor ve bana gizliyor. Bu yüzden çıkartmak istiyorumSilme ve çıkarma, bunları düşünüp hesaplama bile artık git şimdi arkadaşlarınla plan yap işine gücüne okuluna bak. Dünyada milyarlarca adam var sevmeyeniyle kafa yoracağına seveni bul
O bahane ariyormus zaten be şükret bosverAyrılma mesajıma cevap bile vermedi
Biliyorum çok zor ama kendinize bu saygısızlığı yaptırmayınSilmedim. Ama o instgramda bana hikayelerini gizlemiş. Paylaşım yapıyor ve bana gizliyor. Bu yüzden çıkartmak istiyorum
Ayrılın o zaman. Ya da olduğu gibi kabul edin. Hem şikayet hem beraberlik olmaz.Öfke problemi ve saygısızlığı çokk var
Sildim evet numarasına kadarSil her yerden bence de. Biten bitmiş hala niye kalsın ki? Niye onun hayatına bakmak isteyesiniz ki?
AyrıldıkAyrılın o zaman. Ya da olduğu gibi kabul edin. Hem şikayet hem beraberlik olmaz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?