- Konu Sahibi asi_melekk
-
kardeşimin ilişklilerine benziyo :) Kaç yaşındasınız acaba
17 yaşındayım :).Yorumunuz nedir :/
herkes istediği konuyu yazmakta özgürdür! kimse buna karışamaz.. illa dert olması için şiddet görmesi, aldatılması, taciz edilmesi falan mı lazım yani! oturun kriter yazın o zaman.... 17 yaşındaki biri demek ki bunu dert edinmiş... ne olabilirdi? taş çatlasa aşk hikayelerimiz/dertlerimiz bölümüne açılabilirdi...
yorumuma gelince sevgili kardeşim, evet o çocuk senden hoşlanıyor. ve uzun mesajlaşamama sebebiniz de utangaçlığı zaten. kaldı ki sırf merhaba yazabilmesi için okulların kapanmasını beklemiş.. biraz daha iyi tanıdıkça, yüz yüze görüşmeler yapılmaya başlandıkça emin ol konuşmalarınız daha ilerleyecek.. yapısal yani sorun etme
herkes istediği konuyu yazmakta özgürdür! kimse buna karışamaz.. illa dert olması için şiddet görmesi, aldatılması, taciz edilmesi falan mı lazım yani! oturun kriter yazın o zaman.... 17 yaşındaki biri demek ki bunu dert edinmiş... ne olabilirdi? taş çatlasa aşk hikayelerimiz/dertlerimiz bölümüne açılabilirdi...
yorumuma gelince sevgili kardeşim, evet o çocuk senden hoşlanıyor. ve uzun mesajlaşamama sebebiniz de utangaçlığı zaten. kaldı ki sırf merhaba yazabilmesi için okulların kapanmasını beklemiş.. biraz daha iyi tanıdıkça, yüz yüze görüşmeler yapılmaya başlandıkça emin ol konuşmalarınız daha ilerleyecek.. yapısal yani sorun etme
Çok teşekkür ederim.:) Nasıl davranmalıyım çok kararsızım?Desteğiniz içinde çok teşekkürler:)
Diğer ters yorum yapanlardan da özür dilerim ama bende sevdicegime katılıyorum.Özgürdür herkes.
yahu herkesin derdi kendine ne var yani
kk'da kimseye dert beğendiremiyoruz, kafamız kopmalı illa dert olabilmesi için. :44:
tatlı kardeşim senden hoşlandığı çok açık bence konuşmaya yorum yapmaya bile hacet yok.
sen kendine dikkat et duygularını doğru tanımla yeter
O degilde baslikta lutfen okuyun diyerek atmis,gercekten burasi dert kosesi ask sevgili erkek arkadas kosesi mi ne var oraya yazabilirdi. Forum kirliligi denen birseyde var ben herkesin konu acarken sahsen duyarli davranmasini ve nereye konu actigina dikkat etmesini isterim.Sonucta hepimiz vakit ayirip okuyoruz ama biraz insanlarin ayirdigi vakite degmeli. Konuyu gerektigi yere acabilirdi umarim konusu ait oldugu yere tasinir.Kusura bakmayin ama madem konu acmakta ozgur bende yorum yapmakta ozgurum.Benim yorumumda bu yonde.
Bu köşe zaten aşktan erkek arkadaştan çekilenle dolup taşıyor sizin konuya önem vermeniz için arkadaşın evli olması ? yaşının büyük olması ? yada etik olmayan şeyler yaşamasımı gerekiyor pek anlayamadım. Tabi buda benim yorumum :):)
Tatlım daha bazı şeyler yeni yeni başlamak üzere olduğu için böyledir biraz daha zaman geçsin daha iyi duruma gelirsiniz die düşünüyorum .. =)
``Bir derdim var : (
Aşağıda "Kadınlar Kulübü, Kadın Sosyal Ağı" kategorisinde "Bir derdim var : (" forumundaki konuların listesini görebilirsiniz.
Bugün canınız mı sıkkın ? Belki sebep var belki yok. Yazıp rahatlamak istiyorsunuz belkide yorumlar istiyorsunuz. Buyrun bu alan sizin için.``
dert begenmeyen arkadaslar okusun...
Çok teşekkür ederim çok şekersiniz
Bende hoşlanıyorum ondan.Önceleri gizliyordum arkadaşlarımdan ama onunla mutlu olabileceğimi düşünüyorum.Arkadaşları da onu övüp duruyor.İyi güvenilir birisi diyolar.Kızlar da çok yakıştığımızı da söylüyorlar:) Önemli olan görünüş değiltabiki ama her yönden onu beğeniyorum.
Sadece mesajlaşmaların kısa sürmesi pek mesaj atmaması şüpheye düşmeme neden oldu.
Okul açılınca nasıl davranıcam hiç bilmiyorum.Ay ben heyecan yaparım ki görünce :26:
O degilde baslikta lutfen okuyun diyerek atmis,gercekten burasi dert kosesi ask sevgili erkek arkadas kosesi mi ne var oraya yazabilirdi. Forum kirliligi denen birseyde var ben herkesin konu acarken sahsen duyarli davranmasini ve nereye konu actigina dikkat etmesini isterim.Sonucta hepimiz vakit ayirip okuyoruz ama biraz insanlarin ayirdigi vakite degmeli. Konuyu gerektigi yere acabilirdi umarim konusu ait oldugu yere tasinir.Kusura bakmayin ama madem konu acmakta ozgur bende yorum yapmakta ozgurum.Benim yorumumda bu yonde.
Çok teşekkür ederim.:) Nasıl davranmalıyım çok kararsızım?Desteğiniz içinde çok teşekkürler:)
Diğer ters yorum yapanlardan da özür dilerim ama bende sevdicegime katılıyorum.Özgürdür herkes.
``Bir derdim var : (
Aşağıda "Kadınlar Kulübü, Kadın Sosyal Ağı" kategorisinde "Bir derdim var : (" forumundaki konuların listesini görebilirsiniz.
Bugün canınız mı sıkkın ? Belki sebep var belki yok. Yazıp rahatlamak istiyorsunuz belkide yorumlar istiyorsunuz. Buyrun bu alan sizin için.``
dert begenmeyen arkadaslar okusun...
teşekkürler
17 yaş çok güzel bir yaş. herşeyin en saf halini düşünür insan o yaşlarda
mesaj atar atamaz artık o kişinin kendi iç dünyasıyla ve karakteriyle alakalı, zamanla anlar tanırsın zaten huylarını filan
hem hızlıca olup çarçabuk tükeneceğine yavaş yavaş olsun sağlam olsun dert etme
okul açılınca da o'nun tepkilerine göre ayarlarsın kendini
bir genç kız olarak kendine sahip çık, kendini yıpratma yeter
o beden o kafa daha uzun yıllar lazım olacak sana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?