Bu çocuk ne yapmaya çalışıyor:/

teşekkür ederi tatlım :54: sen sadece şuana kadar nasıl olduysan o şekilde davran.. kendin ol.. ne kendini tamamen geri çek, ne de kendini olduğu gibi kaptır. sadece tek sorun utangaç yapılı insanların açılması için bir ele ihtiyaçları vardır. :34:

Peki çok teşekkürler öneriniz için.Umarım herşey sorunsuz bi şekilde ilerler.:) Birde arkadaşlar hiç tahmin edemez aramızda birşey olacağını çevrenin tepkisi de biraz merak uyandırıyor aslında.Duyunca şok olacaklar muhtemelen :40: O adım attığı sürece ellerim ona uzanacak :)

Canım yaşlarımız hemen hemen birbirine yakın :)) Böyle içinin kıpır kıpır olduğunu tahmin ediyorum. Eğer beni bir arkadaşın gibi görürsen bence zamana bırak herşeyii , konuşmaya çalış sende hep ondan bekleme tabiki usulüyle bazen ilk mesajı sen at onu tanımaya çalış o sırada o da seni tanımış olur . Okulların açılmasına az kaldı o zaman ki tavırlarını incele . Baktın ki herşey kafana yatıyorr bıraak aşka kollarını :1: İnşallah güzel bir birliktelik olur ama aceleye gerek yoook . En güzel de o ilk bakışmalardır zatennn :31::2:

Tabiki seni de arkadaşım gibi görürüm :) Haklısın bakışmaların tadı bi ayrıdır.Ama nedense ona karşı ayrı bir güven var içimde.Sanki gelecek vaad eden bi ilişki gibi.Bilinçli sorumluluk sahibi bi insan :) Herşeyin hayırlısı :) Umarım kendimi aşka bırakabilirim ::31:

Kaptırma da kendini tatlım bırak :)) inşallah senin için hayırlısı oluur çok ta düşünme akışına bırak bakalım neler olck :34:

Haklısınız.Yavaş yavaş ve sağlam olur bu da umarım.Herşeyi toz pembe görebilcek bi dönemdeyiz malesef :) Ama dediğiniz gbi kendime sahip çıkıyorum herkesle aramda olması gerktiği gibi mesafeli veya yakın tavırlarla yaklaşıyorum.Sonuçta kızız.Tavrımız ortaya koyuyor bizi :)[/QUO

çok mutlu oldum aklı başında bir genç kızsın
gerisi boş güzeel şeyler olur umarım:34:

``Bir derdim var : (

Aşağıda "Kadınlar Kulübü, Kadın Sosyal Ağı" kategorisinde "Bir derdim var : (" forumundaki konuların listesini görebilirsiniz.
Bugün canınız mı sıkkın ? Belki sebep var belki yok. Yazıp rahatlamak istiyorsunuz belkide yorumlar istiyorsunuz. Buyrun bu alan sizin için.``

dert begenmeyen arkadaslar okusun...:34:

Size daha once benim yorumlarima yorum yapma demistim bu sefer alinti yapmamissinz ama bu da benim fikrimdi illa ignelemen gerekmiyor. Sen kendi yorumuna bak gruplasmaya hic gerek yok.Mesela ne yapabilirsin ? Her yerden benim yazdigim yorumlara illa atif yapmaktan kendini alikoyabilirsin. Ben daha once rahatsizligimi belli etmistim senle ilgili gene acmiyalim o konuyu lutfen.

Son düzenleme:
iyi de siz konuyla alakalı bir yorum yapmamışsınız ki?! siz sadece açılan konunun gereksiz olduğunu yazmışsınız. madem öyle açın bir topik aşk meşk olaylarının burada yazılmasından memnun olmadığınızı yazın destek verenlerle fikir paylaşın çoğalın vs. anafikri de "tweety_yteewt arkadaş yazmış zaten...:34:

teşekkür ederi tatlım :54: sen sadece şuana kadar nasıl olduysan o şekilde davran.. kendin ol.. ne kendini tamamen geri çek, ne de kendini olduğu gibi kaptır. sadece tek sorun utangaç yapılı insanların açılması için bir ele ihtiyaçları vardır. :34:

NOKTA "." :1::1::46::46::46::46::46:

Ben yorumumu yaptim, bu da benim yorumum bir dert olmadigi yonunde.Ayrica bir bolum var zaten ask, erkekler vs... Buraya uymadigini yazdim. Gruplasma yapmaniz X kisi de su yorumu yapti demeniz beni ilgilendirmiyor.

Son düzenleme:
Ben yorumumu yaptim, bu da benim yorumum bir dert olmadigi yonunde.Ayrica bir bolum var zaten ask, erkekler vs... Buraya uymadigini yazdim. Gruplasma yapmaniz X kisi de su yorumu yapti demeniz beni ilgilendirmiyor.

Sorun da orada zaten. bu bölüme dert bulduklarımız ve onlara yanıtlar yazılıyor.Siz neden bu dert, bu dert değil değerlendirmesi yapıp kendinizi yoruyorsunuz ki? Ayrıca buraya uyuyor başlıkta canınız mı sıkkın bir sebebi var yada yok yazın diyor.Onu okuduğum için bende burayı uygun görerek açtım konuyu.
Haksızsınız bu konuda ve yenilgiyi göze alamıyorsunuz.
Kusura bakmayın da dert olması için illa cinayetlik birşey mi olmalı?

Arkadaşlar lütfen konuya yorum yapalım:45: Konu kirliliği deniyor ama gereksiz yorumlarla konu kirleniyor :31: bu nasıl bir çelişkidir.
Ayrıca konunun gerekli veya gereksiz olduğuna bence biz karar veremeyiz. Bize göre dert bile değildir belki ama konu sahibine göre kocaman bir derttir.
Ben de yorum yapıyorum şu anda konu dışı olarak ama özür dilerim görünce yazmadan edemedim. :26:

Neyse konumuza gelelim.Canım o zamanlarda hep böyle kaçma kovalamaca tarzında yürür ilişkiler.Sen nasılsan öyle devam et , üstüne fazla düşme.Şimdi sen hep adım atarsan o kaçabilir felan hiç gerek yok böyle şeylere :40:

Size daha once benim yorumlarima yorum yapma demistim bu sefer alinti yapmamissinz ama bu da benim fikrimdi illa ignelemen gerekmiyor. Sen kendi yorumuna bak gruplasmaya hic gerek yok.Mesela ne yapabilirsin ? Her yerden benim yazdigim yorumlara illa atif yapmaktan kendini alikoyabilirsin. Ben daha once rahatsizligimi belli etmistim senle ilgili gene acmiyalim o konuyu lutfen.

sizinle laf yaristiracak degilim...dogru olani soylemek ignelemekmi oluyor,dert sana kucukse konu sahiibine gore buyuktur...
bakiyorum kendi yorumuma gayet normal dogrulari yazmisim ayni fikirde olmak gruplasmakmi oluyor ? ne yapacagimi sizden ögrenecek degilim,sizin yorumlariniza atif yaptigimida dusunmuyorum dogru olan neyse onu yazdim,daha onceki konuda mevzu yine ayniydi siz yine dert begenmemisstiniz sorun sadece konunun yanlis yerde acilmis olmasiysa siz merak etmeyin tasinir,yok derdi kucumsuyorsaniz okumak,yorum yapmak zorunda degilsiniz:3::3:

Back
X