Başlığı dikkatçeksin diye yazdım elbette 7 yaşında bir çocuk sapıkolamazama bu olayda normaldeğil nerden nasıl yaklaşırım diye paylaştım cevabınız için teşekkürederimSapık diyemem ama bu cicuk yaptığı seyin "annelere söylenmemesi gereken bir sey" oldugunu biliyor. Ve nerelerine dokunmasi gerektigini de.
Benim korkacagim sey bunu bu cocuga kim öğretmis? Birisi de bu cocugun bazi yerlerine dokunup "sakın annene söyleme" demiş. Bu cocuk istiamara mı uğruyor? Diye endiselenirdim. Bence kardesinizi de uyarın bu konuda o da dikkat etsin.
Evet bende çok şaşıdım bazen evde benim bebeğim var babadı var babadı nerdedediğimde işe gitti der ama karı koca olmayı ilkkezduydum3 yaşındaki kızınız karı koca olalım mı dedi? Hönkkkk
Şaka gibi yahu? 6 yaşında ben müge benden önce okumayı sökmemeli diye duvarlara kafa atıyordum.Huylandırmak istemem. Ancak bir erkek arkadaşım çocukluk anılarından bahsederken, kendi daha 6 yaşındayken diğer kız çocuklarıyla ne yaptıklarını anlatırdı. Hatta 13-14 yaşında olup saat kullanmayı bilmeyen başka bir misafir çocuğu yüzünden yakalandığından bahsetmişti.
6 yaş belki küçük geliyor size ama inanın artık bir çoğunun her şeyden haberi var. Kızınızı yalnız bırakmayın.
Nasıl bu sonuca vardınız nasıl anlatırımKizkardesiniZin oğlu büyük ihtimalle tacize uğruyor kesinlikle kardesinize anlatmalisiniz araştırsın oğlunu takibe alsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?