Bu Cumartesi Düğünü Varmiş

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
pedagoglar çocuğun gitmesinden yanaymış. o yüzden ben çok sorun görmedim gitmesini açıkçası. pedagog onaylamasa düşünürdüm ama. bundan sonra illa ki babasıyla ve o kadınla görüşecek. 4 yaşında bir çocuk nikahın nikah olduğunu zaten bilmez bu etapta. yani travma yaşayacağı bir durum olacağını sanmıyorum. kuzenim 4 buçuk yaşında, babasını bir kadınla yan yana görse bu onda travma yaratmaz diye düşünüyorum, pedagoglar da bunu onaylamış.. 4 buçuk yaşında olan kuzenimin bir üvey ablası var eniştemin ilk eşinden. ablasını herkesten çok seviyor, onunla annelerinin farklı olduğunu biliyor fakat neden farklı olduğunu algılayamıyor ve bu onda travma yaratmadı. tabi farklı şeyler olabilir ama ben bağdaştırdım.
evet size iyi bir koca olmamış, sadık olmamış. ama iyi bir babaysa, "baba" sıfatında çocuğa kötülüğü göstermenin de doğru olduğunu düşünmüyorum. çocuğum olmadığı içinde böyle düşünüyor olabilirim. uzaktan hoş gelir diyenlere saygı duyarım kocalığı konusunda da söylenecek çok şey var fakat susma hakkımı kullanıyorum...

Çocuğunuza fikrini sorun bu konuda. Belki o gitmek istemiyor.

Çocugu kendini yerine koyuyorsunuz. Siz kaç yaşındaydınız ki babanız evlendiğinde. 4 çok küçük bir yaş. Babasını siz zorlamışsınız zaten neden annen göndermedi desin ki sizin bu baskını olmasa.
4 yaşında çocuk ne söylesen inanır. Sen düğün günü hasta oldun kızım der geçersin. Sonra baban ve x ablan sana özel kutlama yapacaklar dersiniz. Çocuk onlarda kaldığı bir gün bol bol foto çeker kutlama günü gibi davranırlar. Çocuğa özel, onunla ilgilenilen ve pozitif hatıraları olan bir gün olur. Öbür türlü ne bileceksiniz düğünde kim nasıl hissettirecek çocuga. Ben asla çocugumu bensiz böyle duygusal riskli bir ortama göndermem.

Bir de siz zaten bu adamla kadının boşanacağını düşünmüyor musunuz, neden önemli olsun 4 yaşındaki çocuk için babasının bir ara evli olduğu kadınla düğünlernde bulunmak.

Çocuğun babası ile kişisel sorunumdan niye pay alması gerek ? Babasının yediği haltı faturasını çocuğa mı keseyim ? Iletisimlerini aradaki bağlarını mi zedeleyeyim? Babalık ayrı yediği haltı ayrı ponciklik demeyelim de sapla samanı ayırt etmek diyelim

Anlatamıyorum bunu vallahi anlatamıyorum olayı yaprak dokumune çevirdik

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…