pedagoglar çocuğun gitmesinden yanaymış. o yüzden ben çok sorun görmedim gitmesini açıkçası. pedagog onaylamasa düşünürdüm ama. bundan sonra illa ki babasıyla ve o kadınla görüşecek. 4 yaşında bir çocuk nikahın nikah olduğunu zaten bilmez bu etapta. yani travma yaşayacağı bir durum olacağını sanmıyorum. kuzenim 4 buçuk yaşında, babasını bir kadınla yan yana görse bu onda travma yaratmaz diye düşünüyorum, pedagoglar da bunu onaylamış.. 4 buçuk yaşında olan kuzenimin bir üvey ablası var eniştemin ilk eşinden. ablasını herkesten çok seviyor, onunla annelerinin farklı olduğunu biliyor fakat neden farklı olduğunu algılayamıyor ve bu onda travma yaratmadı. tabi farklı şeyler olabilir ama ben bağdaştırdım.
evet size iyi bir koca olmamış, sadık olmamış. ama iyi bir babaysa, "baba" sıfatında çocuğa kötülüğü göstermenin de doğru olduğunu düşünmüyorum. çocuğum olmadığı içinde böyle düşünüyor olabilirim. uzaktan hoş gelir diyenlere saygı duyarım
kocalığı konusunda da söylenecek çok şey var fakat susma hakkımı kullanıyorum...