- 26 Ağustos 2016
- 3.616
- 3.867
- 133
- Konu Sahibi ShellShock
-
Valla ne halleri varsa görsünler çok büyük hayal kırıklığım olsa da bana hayatımın en güzel dersini verdiği için teşekkür bile ediyorum herkes layığını buldu her ikiside eşlerini aldattı. Rabbım in nasil zoruna gittiyse bana yaptıkları beni çekip aldı al bu da layığın dedi buna inanıyorumYuva yıkıp da şu ana kadar mutlu olan hiç kimseyi görmedim ben. Er ya da geç çatırdamalar başlıyor.
Ama benim babamda bizden habersiz evlenmişti ve dahil etmediği için ilerde çok çok kırılmıştım. Her şeyi kenara bırakalım ben evlensem kızım yanımda olmalı değil mi çünkü o benim göz bebeğimBen olsam gondermezdim çocuğumu ilerde keske anne gondermeseydin de diyebilir
Ama sizinle yasiyor sanirim birde yaş onemli babasini baska bi kadinla gormek mutlu mesut ona iyi gelecekmi bunlarda onemli benceValla ne halleri varsa görsünler çok büyük hayal kırıklığım olsa da bana hayatımın en güzel dersini verdiği için teşekkür bile ediyorum herkes layığını buldu her ikiside eşlerini aldattı. Rabbım in nasil zoruna gittiyse bana yaptıkları beni çekip aldı al bu da layığın dedi buna inanıyorum
Ama benim babamda bizden habersiz evlenmişti ve dahil etmediği için ilerde çok çok kırılmıştım. Her şeyi kenara bırakalım ben evlensem kızım yanımda olmalı değil mi çünkü o benim göz bebeğim
4 yaşında zaten tanıştırdı anlattı ben konu hakkında hiçbir şey söylemiyorum kendisi anlatıyor sevindin mi diyorum evet diyor oda yapacakmista babası ona seviniyorAma sizinle yasiyor sanirim birde yaş onemli babasini baska bi kadinla gormek mutlu mesut ona iyi gelecekmi bunlarda onemli bence
Öyle mi dersiniz bilemedim yaUmrunuzda olmasın ne yaptığı, kızınızı o ortama sokmayın, orada yalnız kalabilir
Lafı gediğine oturtmak dediğimiz türden bir yorum harikasinizKocasını aldatıp, oğlunu çiğneyip zıplaya zıplaya düğün yapacak olan fikirsizle, karısını ve kızını silkeleyip şey peşinde koşan, evli kadınlara kadar düşen bir dam budalası ne kadar mutlu olabilirse o kadar olurlar. Hayat bugünden ibaret değil. Karma bunları tepetaklak edene kadar bekleyin ve görün.
Çelenk yollayın diye haber verdi herhalde
Orada kendisini koruyabileceği, akrabaların imalarından etkilenmeyeceğinş düşünüyorsanız gönderin. Ben olsam bunu bir kaç kere düşünürdüm4 yaşında zaten tanıştırdı anlattı ben konu hakkında hiçbir şey söylemiyorum kendisi anlatıyor sevindin mi diyorum evet diyor oda yapacakmista babası ona seviniyor
Öyle mi dersiniz bilemedim ya
Cok sevdiğim bir akrabası var hala görüşüyoruz ona yazdım canim sen göz kulak ol diyeOrada kendisini koruyabileceği, akrabaların imalarından etkilenmeyeceğinş düşünüyorsanız gönderin. Ben olsam bunu bir kaç kere düşünürdüm
Valla çok da mutlu olurlar. Birbirlerini buldular.Kocasını aldatıp, oğlunu çiğneyip zıplaya zıplaya düğün yapacak olan fikirsizle, karısını ve kızını silkeleyip şey peşinde koşan, evli kadınlara kadar düşen bir dam budalası ne kadar mutlu olabilirse o kadar olurlar. Hayat bugünden ibaret değil. Karma bunları tepetaklak edene kadar bekleyin ve görün.
Çelenk yollayın diye haber verdi herhalde
Kıyamam. O söz tutulmayacak. Karısı kendi çocuğunu postalamış babasına, seninkine bakmak için mi? Sanmıyorum.4 yaşında zaten tanıştırdı anlattı ben konu hakkında hiçbir şey söylemiyorum kendisi anlatıyor sevindin mi diyorum evet diyor oda yapacakmista babası ona seviniyor
Öyle mi dersiniz bilemedim ya
Neyse layiklari onu yaşasınlar beddua etmeye bile tenezzül etmiyorumDaha bir tarafı perişan edip öteki tarafla ömür boyu mutlu mesut yaşayan hiç gormedim,Allah yanlarına bırakmaz bunu,yüreğinizi ferah tutun
Ah sorma katip birde diyor ki çok iyi abla olacak kendi evladına anne olamamış tobe tobe ya birde bana diyor ki sende ins çok iyi abi bulursun konya ovası mübarekKıyamam. O söz tutulmayacak. Karısı kendi çocuğunu postalamış babasına, seninkine bakmak için mi? Sanmıyorum.
Neden çocuğu deli Bayramı gibi bir ortama sokup travma yaratıyorsunuz? Şimdi birbirini öpecekler dans edecekler. Çocuğa ömür boyu çok gereksiz bir travma yükü yüklersiniz.Lafı gediğine oturtmak dediğimiz türden bir yorum harikasinizbirde bana demesin mi gelinlik gibi bir şey alır misin parasını yollayayım altında aliyim istersen zahmet olacak ama sen alıver dedim
Ben de evlendim, cocuklarim bu mutlu gunumde yanimdaydi. Esimin oglu da oyle keza.Hanımlar merhaba eski es kişisi beni aldattığı kadınla bu ctesi evleniyormuş. Kızımızı dahil etmek istemiyormuş psikolojisi bozulurmus . Dedim ki hadi yaaa şimdi mi aklına geldi copsuz üzüm değilsin sen usulüne uygun çocuğunu da dahil et yoksa karışmam ilerde seni suçlar hayatının merkezinde olduğunu söyleyip düğüne getirmeyecekmis... sonradan mj attı sen haklısın diye . Karısı da oğlunu atmış eski eşine oh ne güzel bekar ilk kez dugun yapıyor gibi yapıyorlar. Bende oryantal kursuna başladım yarında terapim var bende toparlarım heralde ya
Neyse layiklari onu yaşasınlar beddua etmeye bile tenezzül etmiyorum
Beddua etseniz ucu yine kızınıza dokunacak malesef. Babası ne de olsa
E oyle diyecek tabi. Adam gonlunde ve beyninde bitirmis herseyi, sogutmus. O , sana artik eski eş olarak degil cocugunun annesi,bir yabanci olarak bakıyor. Bir zamanlar cinsellik yasadigim,ozel gunlerimizin oldugu,mutlu anilarimiz oldugu,bana hakkı gecmis olan 'eşim' olarak bakmiyor ki.Neyse layiklari onu yaşasınlar beddua etmeye bile tenezzül etmiyorum
Ah sorma katip birde diyor ki çok iyi abla olacak kendi evladına anne olamamış tobe tobe ya birde bana diyor ki sende ins çok iyi abi bulursun konya ovası mübarek
Ay konudan bağımsız ama siz nasılsınız mutlusunuzdur inşallahE oyle diyecek tabi. Adam gonlunde ve beyninde bitirmis herseyi, sogutmus. O , sana artik eski eş olarak degil cocugunun annesi,bir yabanci olarak bakar.
Evlensin de dussun yakamdan, bize rahatsizlik vermesin diyordur.
Ben de eski esimin benden once evlenmesini istemistim, evlendigime laf etmesin cocuklar ustunden diye.. keza evleniosan ver cocuklari dedi. E sende evlisin,sen evliyken cocuklara bisey olmuo da ben evlenirken mi sorun oluyor anlamadim dedim.
Oyle deyince o da sustu. 1 ay arayla evlendik ikimizde:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?