Bu Cumartesi Düğünü Varmiş

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu ne yüzsüzlük be, zaten yemediğin halt kalmamış millete mi sergiliyorsun düğünle.. Oda mı yapacakmış bir de çocuğuna utanmadan.. Kendimi düşünüyorum yooğğ kesinlikle düşman yetiştiririm karşı tarafa karşı hamur benim elimde nasılsa

Bende eskiden olsa öyle derdim de minnak ne bilsin çocuğa kini nefreti asilamamak gerek zaten kendini bildiği vakit doğruyu yanlışı ayıracak sen o zaman gör showu beni melek ilan edecek yavrucum karşılıklı kahve hopurdetecegimiz günleri iple çekiyorum

Kızınızı düğüne yollayın. Baba tarafından bir akrabaya hala, amca.. teslim edin. İlerde kendini dışlanmış hissedebilir.

çocuğa sorun tabi fikri önemli ama böyle şeylere keşke kendimiz karar vermeyip bir bilene sorsak
düğüne katılmaması çocukta babam artık beni istemiyor başka hayatı var psikolojisi yaratır
o hayatın parçası olduğunu görmeli ha istemezse gitmez

Onu rahatsız etmek için çocuğu gönderme bence eski eş haklı psikolojisi kaldırmaz yazık gunah

Ben ex eş ile evlenirken ne nikaha ne düğüne oğlunu getirmedi hatta haberleri bile olmadi bunlar olacağında..çocuk evlendigimizi bir süre idrak edemedi, sevgilisi sanıyordu beni..
Psikolojisi filan bozulmadı ama..
Çocuğun orada olmasının çocuğa olumlu bir katkısı olacağını düşünmüyorum,karşısında başka kadınla dans etmesini mi izleyecek gerek yok

Bence göndermeyin hiç işi yok yavrunuzun orada. Kendimden pay biçiyorum beni babannemler büyütmüş olmasına ve annemle babamın seneler evvel boşanmış olmasına ragmen nikahına gittigimde (14 yaşındaydım) nikah bittikten sonra sanki babamın çocuğu degilmişim gibi tin tin babannemlere gittiğimde kendimi dışlanmış hissetmiştim. Şimdi seneler geçti 9 yıllık evliyim çocuğum var, hala da hissedemiyorum oraya ait oldugumu ve babamın sevgisini.
Her ne yaşandıysa yaşandı. Önemli olan kızınız ve siz. Siz bir bütünsünüz ve kızınızın mutluluğu için önce kendinizi iyi etmelisiniz.

Sürekli bir "babasının mutlu gününe şahitlik etsin" ponçikliği ile konuya yaklaşıyorsunuz sevgili konu sahibi, kendini dışlanmış hissetmesin diyorsunuz. Peki bu çocuğa aldatmanın "kötü" olduğunu nasıl öğreteceksiniz? Süsleyip püsleyip ahlaksız babasının ahlaksız kadınla evlendiği düğüne göndererek mi?
Ahlaksızlık yasada suç olmasa da toplumsal yaptırımla cezalandırılır. Öyle olması gerekir en azından. Yapılmadığında toplumda yayılır.

Büyük bir ahlaksızlık var ortada ve orada bulunan herkes bu yokmuş gibi davranacak. Siz bile öyle davranıyorsunuz. Çocuk dışlanmış hissetmesin diye iyi-kötü, doğru- yanlış ayırdını ortadan kaldırıyorsunuz.
Normal bir şekilde boşansanız eyvallah ama bu durum farklı.
Bunun sizin fikrinizi değiştirmeyeceğinin farkındayım ama aldatmanın normallestirilmesine tahammül edemiyorum.

4 yasında ki bir çocuğu nasıl yollarsınız o iğrenç yere? Asıl o şekilde dışlanmış hisseder. 4 yasında ki çocuğun yeri annesinin yanıdır. İlerde de kimseyi suçlamaz düğüne gitmedi diye. Zavallı çocuk travma yaşayacak ne kötü durum.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…