• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu Cumartesi Düğünü Varmiş

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ne mutluluğu yaf, 4 yaşındaki çocuk boşanmayaı bile anlayamaz bir de babasının başka kadını koluna takıp evlenmesini seyredecek? Ben mi acaipim, bu aklı veren pedagog mu kafasız, çocuğa hayatboyu yaşayacağı travma vereceksiniz hep birlikte.

O kadın belki pedagoga doğruyu söylemedi, kim ben metresim orspuyum der zaten, ikimiz de bekarız evleniyoruz demiştir pedagog da böle akıl vermiştir.

Kaldı ki burda öyle adam medenice boşandı gitti sonra evlendi gibi bir durum yok. Ortada büyük bir rezillik var. Çocuk büyük olsa da, 2 çocuğun, 2 eşin aldatma mağduru olduğu bir kutlamaya falan gidemez. Ortada toplum ahlakına, vicdana aykırı bir durum var. Ne mutluluğu, ne mürüvveeti, ne hakkı Allah aşkına? Toplumda kahpeliği, aldatmayı, evli karılarla/adamlarla oynaşmayı normalleştiremem üstüne bir de buna mürüvvet falan diyemem, olmaz. Siz çocuğunuza bu ahlaki normu normal olarak sunacak mısınız?

Çocuk oraya babasının mutlulupuna gitmiyor ki, babasının şerefsizliğine gidiyor. Bu çocuk büyüyünce benim orda yuvanı yıkan orspu kadının düğününde ne işim vardı demez mi? Der. Siz ne cevap verirsiniz bilinmez.

Afedersiniz ama orda pedagog da dahil aklı başında tek yetişkin yok. Sizin çocuk bile 4nüzden de akıllıdır eminim. Ex koca da o kadın da zaten rezil, ama siz 4 yaşındaki çocuğu bu iki rezilin düğününe göndermeyi ciddi ciddi düşünüyor musunuz?

Bu konudan gidiyorum Allah hepinize akıl fikir versin. Bu 2 çocuğa da hayatta bol şans diliyorum.

kız sakin ol ne diye sinirlendin bu kadar?
işte çocuk zihni farklı çalışıyor, babam beni düğünümde istemedi diye düşünüyormuş çocuklar
bize göre mantıksız belki ama...
ayrıca çocuğa da sorulabilir bence.
bu duruma shellden çok sinirlendin

shell valla seni seviyorum aslında
o kadar mesaja hiç sinirlenmiyorsun :KK200:
biz de sorduk canım ve genelde çocuğun düğüne gelmesinin iyi olacağını öneriyorlar doktorlar da.
Senin ve çocuğun için hayırlısı neyse o olsun
Kimseyi kırmayaya incitmemeyeve yargilamamaya özen gösteriyorum aslında sinirlenip çok üzülsem de üslup hep önemli benim için 🥰
Evet bazı üyeler cocugu kullandığımı düşünmüş ama o çocuğun ötekileştirme yabancilama hissi ne olacak birde ne olursa olsun düşman değil ya babası benim yüreğim kaldırmaz elin çocukları eğlenirken yavrumun hakkı olan yerde bulunmaması 😔
Cok teşekkür ederim 🌸

Ben çocuğa ne diyeyim ? Bu çocuk yarın onlarla kalmayacak mi ? E hiç gorusmeyecek madem onların ahlaksızlığının faturasını çocuğa mı keseyim ? Sizin fikrinizi göre kesinlikle gondermemem gerek ama bana yapamadığı kişiliksiz kocalık başka babalık başka yani essek gibi de yapacak babaligini ve bu anlarını paylaşacak. Onların yediği haltı cocugu otekilestirilmis hissettirerek mi cezalandirayim sizce ? Bugün umrunda değil yarın kuzenleri anlattığında fotoğraf video gördüğünde beni dahil etmemiş diyecek öbürü de çıkıp anan yollamadım diyecek bunu bizzat kendi babamda yaşadım brn evlendim gel tanış dedi şok oldum ve kırıldım beni dahil etme tenezulunde bulunmadığı için.
Görüşmekle düğüne gitmek aynı şey mi sizce? Evlendiğini söylesinler birlikte abartmadan ama düğün bence çok fazla ve hiçbir mantığı da yok kusura bakmayın. 4 yaşındaki çocuk düğün olayını idrak edemez zaten. Orada eminim sizin de yokluğunuzda bi sürü dedikoduya maruz kalacaktır. Covid var yahu en mantıklı bahane millet kardeşinin düğününe gitmedi yani kaldı ki bu süreçte aldatan adamın düğününe çocuk yollamak. Yanlış yaparsınız yine de siz bilirsiniz elbette.

Hanımlar ben dugun dedim yanlış anlaşılıyor nikah ve 1 saatlik eğlence imis hepinizden özür dilerim hoş sizin için farketmeyecek yine ben kötü anayım ama kısa bir şey yani 😇

Hanımlar merhaba eski es kişisi beni aldattığı kadınla bu ctesi evleniyormuş. Kızımızı dahil etmek istemiyormuş psikolojisi bozulurmus . Dedim ki hadi yaaa şimdi mi aklına geldi copsuz üzüm değilsin sen usulüne uygun çocuğunu da dahil et yoksa karışmam ilerde seni suçlar hayatının merkezinde olduğunu söyleyip düğüne getirmeyecekmis... sonradan mj attı sen haklısın diye . Karısı da oğlunu atmış eski eşine oh ne güzel bekar ilk kez dugun yapıyor gibi yapıyorlar. Bende oryantal kursuna başladım yarında terapim var bende toparlarım heralde ya 🥺
Allah yardımcıniz olsun inşallah, boşanmış biri olarak sizi çok iyi anlıyorum, zor ama sabırlı olunması gereken bir konu inşallah sizde çok mutlu olursunuz , onlarda muhakkak size yaptığını çekicekler bir taraf ağlarken diğerinin güldüğü pek gorulmemistir ,uzun surmucek mutluluklari , kızınız gitmek istiyor mu ? Gitmemesi daha iyi değil mi sizce çünkü babalar kız çocuklarinin ilk aşkıdır , anneden bile kıskanabilirken başka bir kadınla görmek onu daha fazla kötü etkiyebilir.

Hanımlar ben dugun dedim yanlış anlaşılıyor nikah ve 1 saatlik eğlence imis hepinizden özür dilerim hoş sizin için farketmeyecek yine ben kötü anayım ama kısa bir şey yani 😇
Asla kötü bir anne değilsiniz aksine bu kadar kendinizden geçip çocuğunuzu düşünmeniz beni cok duygulandırdı ama yine de nikah fikrinin iyi bir fikir olmadığını düşünüyorum. Kısa bir eğlence ve sadece nikahsa kuzenlerin çocuğa pek bir şey anlatacağını sanmam. Kaldi ki öyle oldu diyelim anlamayacağı yaşlarda kalmayacak hep. Büyüdükçe anlayacak.
Ben olsam boyle durumda babamın nikahına gitmek istemezdim.

Ciciş ayları çabuk geçer merak etme evlilik sevgililiğe benzemez adamı ters düz eder😂

Ciciş ayları çabuk geçer merak etme evlilik sevgililiğe benzemez adamı ters düz eder😂
Adam kumar alkol bağımlısı öfke kontrol problemi ve sifonu basmama (su faturası çok gelmesinmis birkaç defa üst üste yapmalıymisiz) huyu var bunları en fazla 1 yıl saklayabilir neyse hayrını görsün güle güle kullansın şimdi adımız çıkar diye ikisi de bosanamayacak artık ömür boyu saadet dilerim 😀

Göndermeyin. Yarn öbür gün ben neden yoktum derse hastaydın Ogün. Yada tatile gitmsitik onlar o ara evlenmiş falan dersin. Ben babasının başkası ile nikahına şahit olma fikrini asla anlayamıyorum. Cocgun yerine kendini köy lütfen.

Göndermeyin. Yarn öbür gün ben neden yoktum derse hastaydın Ogün. Yada tatile gitmsitik onlar o ara evlenmiş falan dersin. Ben babasının başkası ile nikahına şahit olma fikrini asla anlayamıyorum. Cocgun yerine kendini köy lütfen.
Zaten koyuyorum ki aynısını yaşadım kendi babamda ve kendimi kötü ait hissetmemiştim bizi bosvermis demistim .

Adam kumar alkol bağımlısı öfke kontrol problemi ve sifonu basmama (su faturası çok gelmesinmis birkaç defa üst üste yapmalıymisiz) huyu var bunları en fazla 1 yıl saklayabilir neyse hayrını görsün güle güle kullansın şimdi adımız çıkar diye ikisi de bosanamayacak artık ömür boyu saadet dilerim 😀
Saydıkların hepsi boşanma sebebi. Hiç biri olmasa bile sadece sifon a basmama bile boşanma sebebi bence🤣🤣. Klozeto acicam. Adamdan kalma canlılara selam vercem bide. Oldu🧟🧟🧟

cocugu olmayan evli bile olmayan bir insan olarak hadsizce konuya yorum yapicam . eger doktor onayladiysa gönderin diyorsa ve siz bir mahsur görmüyorsanız gönderin gitsin .cocuklari cam fanuslarda da buyutmenin bir anlami yok . gitsin cocuk babayla vakit gecirsin eminim o kadininda kanina dokunur benim cocugum yanimda yok kocaminkiyle ilgilenicem diye. sadece 1 2 saat surecek bisey . onunla ilgilenecek hala teyze babaannne gibi biri varsa gonderin . arada yanindaki yetiskini arayip cicugu sorun hatta cicuklada konusun ordayken telde canin sıkılirsa ben seni gelip alirim diyin ve akisa birakin

cocugu olmayan evli bile olmayan bir insan olarak hadsizce konuya yorum yapicam . eger doktor onayladiysa gönderin diyorsa ve siz bir mahsur görmüyorsanız gönderin gitsin .cocuklari cam fanuslarda da buyutmenin bir anlami yok . gitsin cocuk babayla vakit gecirsin eminim o kadininda kanina dokunur benim cocugum yanimda yok kocaminkiyle ilgilenicem diye. sadece 1 2 saat surecek bisey . onunla ilgilenecek hala teyze babaannne gibi biri varsa gonderin . arada yanindaki yetiskini arayip cicugu sorun hatta cicuklada konusun ordayken telde canin sıkılirsa ben seni gelip alirim diyin ve akisa birakin
Yani bencede çok dramatize etmeye gerek yok biz ebeveynlerinin özel gününü paylaşması kadar normal bir durum yok cocuk ne bilsin yılan hikayesini eglenmesine bakacak babayla bir iki poz bitti ki benim kiz pek kiskancta değildir umursamaz yani babam baska kadinla diye

Ne olmuş kız, çalışıyorum ya, gün içinde bakamıyorum gayri :KK70:
Gırgırdan geri kalıyorum hep öfffff :KK53:

shell oryantale gidiyormuş
bugünkü konular çok ağırdı bee girmemen iyi olmuş
eşime bile güvenemiycem artık, adamı tokatlamazsam iyi :D
biz de diyoruz oryantale mi gitsek... Kafayı dağıtsak mı...

shell oryantale gidiyormuş
bugünkü konular çok ağırdı bee girmemen iyi olmuş
eşime bile güvenemiycem artık, adamı tokatlamazsam iyi :KK70:
biz de diyoruz oryantale mi gitsek... Kafayı dağıtsak mı...
Gidin valla hem kadınsı yönünüzü keşfedip isveli cilveli oluyorsunuz duruşum otururum bile değişti eskiden erkek Fatma gibi yürür otururdum şimdi kadınların bile dikkatini çekiyorum hem popisler yukarı kalkıp bel inceliyor aşırı güzel şekillendi vücudum şuan 🥰

Yani bencede çok dramatize etmeye gerek yok biz ebeveynlerinin özel gününü paylaşması kadar normal bir durum yok cocuk ne bilsin yılan hikayesini eglenmesine bakacak babayla bir iki poz bitti ki benim kiz pek kiskancta değildir umursamaz yani babam baska kadinla diye

aslında saklamak gizlemek yanlış işte
mesela çocukların küçükken boşanması büyükken boşanmaktan daha az etkiliyormuş
ben buna da şaşırmıştım mesela
bazı şeyler çocuk beyinleri için farklı işliyor.
biraz da nabza göre şerbet vermek lazım, deneye deneye... Baktınız kötü etkileniyor yollamayacaksınız baktınız morali güzel babasıyla da vakit geçirecek siz de kendinize zaman ayıracaksınız. Böyle böyle bir orta yol bulunacak illa ki.

Hanımlar merhaba eski es kişisi beni aldattığı kadınla bu ctesi evleniyormuş. Kızımızı dahil etmek istemiyormuş psikolojisi bozulurmus . Dedim ki hadi yaaa şimdi mi aklına geldi copsuz üzüm değilsin sen usulüne uygun çocuğunu da dahil et yoksa karışmam ilerde seni suçlar hayatının merkezinde olduğunu söyleyip düğüne getirmeyecekmis... sonradan mj attı sen haklısın diye . Karısı da oğlunu atmış eski eşine oh ne güzel bekar ilk kez dugun yapıyor gibi yapıyorlar. Bende oryantal kursuna başladım yarında terapim var bende toparlarım heralde ya 🥺
canim bence de cocugu gonderme. yasi biraz buyuk olsa, ve kendisi istese belki gonder derdim ama 4 yasindaki cocuk anlamaz bence. keske once godnerip gondermeyeceginize esinizle karar verip sonra cocuga dugun olacagini soyleseydiniz. sonucta soylenmeyince ve foto da gormezse cocuk ne kadar algilayacak. ayrica akrabamiza emanet ederim diyorsun ama emanet cocugu ne kadar korurlar, babannesi halasi falan yok mu gondersen goz kulak olacak? ayrica ben de diger uyeler gibi biraz kiskanclik mevzunun araya karistigini dusunuyorum, cocugu gondereyim de rahatlari bozulsun gibi. insani duygular bunlar ama o pisliklere degmez, kiyma cocuga. benim tavsiyem eger yapabiliyorsaniz 2 gunlugune bir yerlere gezemeye gidin, kafa dagitin. ben cocugun uzulecegi ve gidemeyecegi bir durum oldugunda, ya da bir yere gondermek istemedigimde alternatif cok pariltili bir plan yapiyorum, mesela hayvanat bahcesi, lunapark gibi cocugun gozunu boyuyacak bir sey. gununu guzel gecirince kafasi da dagiliyor cocugun.

Gidin valla hem kadınsı yönünüzü keşfedip isveli cilveli oluyorsunuz duruşum otururum bile değişti eskiden erkek Fatma gibi yürür otururdum şimdi kadınların bile dikkatini çekiyorum hem popisler yukarı kalkıp bel inceliyor aşırı güzel şekillendi vücudum şuan 🥰

inan gitmek isterim vaktim olsa
belim kambur oldu oturarak çalışmaktan...

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X