Bu da benim diyet günlüğüm,desteklerinizi bekliyorum...

bugün yazamadım günlük,cezalıydım çünkü

neyse kahvaltıyla başlayalım:

1 dilim kepek ekmeği
1 ince dilim peynir
çay şekersiz

öğle:
2 haşlanmış yumurta
1 domates

akşam:
1 kutu(100gr)probiyotik yoğurt. marka yazmıyorum,ondanda ceza alırız neme lazım

sabah:
2 dilim kepek ekmeği
biraz beyaz peynir
bi kaç çatal yumurta
6 zeytin

öğlen:
6 kaşık bulgur pilavı

ara:
1 nar

bu akşamki menüm biraz torpilli oldu ama olsun

akşam:
1 dilim pizza(ev yapımı,hamuru inceydi)
2 kaşık sütlü dondurma

bi motivasyon eksikliği görüyorum kendimde.heralde bayramda görenlerin ne kadar kilo verdin demesi gevşeklik yaptı.

ama toparlanıcam söz günlük.daha 11 kilo var gidicek.

canım günlügünü bir çırpıda okudum tebrik ederim sseni ben hiç boylee kararlı olamadım çükü ama sızleri görünceee motıve oluyorum kurrrtulucaz inşallah hain kilolardan

canım günlügünü bir çırpıda okudum tebrik ederim sseni ben hiç boylee kararlı olamadım çükü ama sızleri görünceee motıve oluyorum kurrrtulucaz inşallah hain kilolardan

çok teşekkürler,evet kararlıyım bu sfer.eskiden o kadar çok başlayıp bozdumki bu sefer sonuca ulaşmadan bırakmicam inşallah.

inşallah kurtulucaz canım.birbirimizi uyarınca falan daha iyi oluyo,insan hatalarını görüyo.burası olmasa veremezdim belki bu kadar

hakikaten bende bu günlüğün sayesinde pes etmedim çok yavaş kilo veren bir insanım rahatsızlarımdan dolayı...çok şükür hep böyle devam etsin..hayatım boyu böyle dikkat etmeyi planlıyorum...inşallah

kesinlikle günlük çok iyi oldu.ben eskiden hemen vermek istiyodum kilolarımı,o yüzden çabuk sıkılıp bırakıyodum.ama şimdi yavaş olsun kalıcı olsun diyorum.maşallah iyi gidiyoruz

teşekkürler desteğin için,ihtiyacım var bu aralar çünkü biraz gevşedim sanki.

ama pes etmicem etmemeliyim:18::18::18:

arada öyle oluyo canım ama çabuk topla kendini ben en son şubat ayında gitdiğim ve birdaha içine giremedğim kotumun içine girdim bugün çook mutluyum yav

ben bugün yediklerimi yazmayı unuttum yaw

sabah:
1 dilim kepek ekmeği
3 kaşık menemen(annemin yaptığı domates konservesinden yaptım,eline sağlık annecim)
biraz peynir
4 zeytin
çay(şekersiz)

öğlen:

3 kaşık yoğurt
2 kepçe ezogelin çorbası

inşallah bende sizler gibi kararlı bir şekilde ilerleim

canım ben lesileyi herzaman açamıyorum bilgisayardan indire medimde sen indirdinmi nasıl

canım ben lesileyi herzaman açamıyorum bilgisayardan indire medimde sen indirdinmi nasıl

ben youtube'tan indirdim canım.indirme programı var bilgisayarda onla indirdim.usb'ye aktardım televizyona takıp yapıyorum.
şu video indirdiğim:
[video=youtube;oBgB_cqDiXs]http://www.youtube.com/watch?v=oBgB_cqDiXs[/video]

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…