akşam yemeği yok bugün,yediğim aburcuburların sonucuna katlanmam gerek.
yeşil çayımıda içtim,erisin yağlar
canım çok iyi gidiyorsunmaşalah canım devam
canım günlügünü bir çırpıda okudum tebrik ederim sseni ben hiç boylee kararlı olamadım çükü ama sızleri görünceee motıve oluyorum kurrrtulucaz inşallah hain kilolardan
çok teşekkürler,evet kararlıyım bu sfer.eskiden o kadar çok başlayıp bozdumki bu sefer sonuca ulaşmadan bırakmicam inşallah.
inşallah kurtulucaz canım.birbirimizi uyarınca falan daha iyi oluyo,insan hatalarını görüyo.burası olmasa veremezdim belki bu kadar
hakikaten bende bu günlüğün sayesinde pes etmedim çok yavaş kilo veren bir insanım rahatsızlarımdan dolayı...çok şükür hep böyle devam etsin..hayatım boyu böyle dikkat etmeyi planlıyorum...inşallah
teşekkürler desteğin için,ihtiyacım var bu aralar çünkü biraz gevşedim sanki.
ama pes etmicem etmemeliyim:18::18::18:
arada öyle oluyo canım ama çabuk topla kendiniben en son şubat ayında gitdiğim ve birdaha içine giremedğim kotumun içine girdim bugün çook mutluyum yav
çok teşekkürler,evet kararlıyım bu sfer.eskiden o kadar çok başlayıp bozdumki bu sefer sonuca ulaşmadan bırakmicam inşallah.
inşallah kurtulucaz canım.birbirimizi uyarınca falan daha iyi oluyo,insan hatalarını görüyo.burası olmasa veremezdim belki bu kadar
canım ben lesileyi herzaman açamıyorum bilgisayardan indire medimde sen indirdinmi nasıl
inşallah bende sizler gibi kararlı bir şekilde ilerleim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?