Bu da benim gelin evim

eviniz çok güzel olmuş..iyi günlerde oturun.mutfak perdenizi sormak istiyorum.benim mutfak camımda 4 metre..böyle bişey olabilir diyorum.fon ve tülünüzün markasını öğrenebilirmiyim.fonun dokusu file gibimi..

Tesekkur ederim:) fonum file seklinde mutfak oldugu icin file fon agir durmadi o yzden yaptrdm. Markasini bilmiyorum gorumcem perdeci o yapti.yarin kartelasinin fotosunu senin icin cekip yollarim:)

Eviniz çok güzel olmuş gerçekten.. yapanların da eline sağlık.. : ) Sağlıkla, huzurla, mutlulukla oturun..
Benim naçizane tavsiyem, salon ve oturma odası duvarlarına birkaç obje veya 1-2 güzel tablo olabilir.. Biraz boş kalmış gibi..
Çok güzel kanvas tablolar var mesela.. Uygun ölçülerde bulabilirsiniz salon için.. Oturma odasına da farklı objeler ve resimler olabilir..

Mesela Oturma Odası için şu tarz raflar olabilir, hem kitaplık gibi de kullanılabilir;

Salon duvarına da melekler ve tablo ya da dekoratif saatli tablolardan konabilir;

Hehhh avangard deniyor dimi :)) Klasik derken kötü demek istemedim, evet evet mantıklı da olmuş..Yani aynı tarz olduktan sonra ayrı bir salon açmanın bir anlamı yok..Ki güzel de olmuş..Ben sadece biraz daha canlı renkler seviyorum..Benim de oturma grubum vizon, turkuazla renklendirmişim iyi ki diyorum..Bazen canlı renkli koltuklara gidiyorum gözüm :))) O yüzden böyle cıvıl cıvıl göresim geliyor her yeri :))

eviniz çok güzel olmuş huzurla mutlulukla oturun inşallah mutfak halınız nerden merak ettim benimde böyle bi halıa ihtiyacım var

arkadaşım evine bayıldım mutlu mutlu oturun inşallah aksesuar olmasa da olur
benim evim de de toplasan 5 ya da 6 tane aksesuar var o bile bazen beni rahatsız ediyor kaldırmak istiyorum. sadelik rahatlatıyor beni

arkadaşım evine bayıldım mutlu mutlu oturun inşallah aksesuar olmasa da olur
benim evim de de toplasan 5 ya da 6 tane aksesuar var o bile bazen beni rahatsız ediyor kaldırmak istiyorum. sadelik rahatlatıyor beni
Cok tesekkur ederim:) bende cok fazla incik cincik aksessuar sevmiirum temizlemesi zor oluyo ve karmasa beni daraltiyo. Ozlellikle almak istediklerim oturma odasi icin koseye lambader, tv sehpasina eski tip 1-2 obje, yatak odasi icin abajur ve avize, salon icinse resim cercevesi ve vazoda cicek. Bunlar olsa yter de artar bile benim icn:)

eviniz çok güzel olmuş huzurla mutlulukla oturun inşallah mutfak halınız nerden merak ettim benimde böyle bi halıa ihtiyacım var
Cok tesekkur ederim. Halimin markasi rixos home modeli bueno. Ben rastgele bi halicidan aldim. İnternette satis yapan subelere ulasabilirsiniz belki.bu desenin farkli rekleri de var ayrica.

Gerçkten süper bir değişim olmuş,açıkçası fazla aksesuar olmaması benim çok hoşuma gitti. zekliymişsiniz. güle güle oturun. ileride daha da iyileri olsun umarım.

Bakarsan Bağ, bakmazsan dağ olur diye boşuna dememişler.
Bakınca biraz kendi evim gözümün önüne geldi, bu kadar eski değildi fakat baştan aşağı yenilendi.
Şahane olmuş eviniz, zevkinize de bayıldım.
Çamaşır makinasının etrafına yaptırdığınız şey bana fikir oldu, bende yaptıracağım :)
Mutlu günlerde oturun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…