- 5 Ağustos 2014
- 430
- 104
- 48
- Konu Sahibi uzak_ulkekiyilari
-
Banyolarımız aynı :) biz desenlilerden de kullandık, dekor yaptık :) Güle güle oturun çok güzelbie ev olmuş, zamanla aksesuarları alırsınız.. Hele mutfak renk r için çok uygun :)
teşekkürler bizde 1. halini bıraktık şuan öyle kullanıyoruz. dünden beri gören böyle çok daha iyi olmuş ferah olmuş dedi. bizim de çok içimize sindi:)1.denemeyi daha çok beğendim. Göz yormuyor. Diğerleri ortada bir kalabalık gibi duruyor. :)
peki bu duzende kapı girisindeki üçlüler ile teklilerin yerlleri degişebiliyor mu? eger degisiyorsa birde öyle baksan cunku o zaman tekliler arasına bir sehpa ile daha iyi durabilir
Tesekkur ederim:) fonum file seklinde mutfak oldugu icin file fon agir durmadi o yzden yaptrdm. Markasini bilmiyorum gorumcem perdeci o yapti.yarin kartelasinin fotosunu senin icin cekip yollarim:)eviniz çok güzel olmuş..iyi günlerde oturun.mutfak perdenizi sormak istiyorum.benim mutfak camımda 4 metre..böyle bişey olabilir diyorum.fon ve tülünüzün markasını öğrenebilirmiyim.fonun dokusu file gibimi..
Tesekkur ederim:) fonum file seklinde mutfak oldugu icin file fon agir durmadi o yzden yaptrdm. Markasini bilmiyorum gorumcem perdeci o yapti.yarin kartelasinin fotosunu senin icin cekip yollarim:)
Cok tesekkur ederim. Haklisiniz salon klasik oldu. Eger ayrica bir oturma odam olmasaydi salonu asla klasik yapmazdim modern yemek odasi ve koltuk alirdm
Normalde klasik asla tarzim degildr ama bu sene avangard mobilya furyasina bende kapildim sanirim:)
arkadaşım evine bayıldım mutlu mutlu oturun inşallah aksesuar olmasa da olurdiğer odalarımız açık renklerde olduğu için eşim oturma odasını biraz daha koyu ve loş istedi bende pek karışmadım. salonumuz klasik oturma odası da salaş olsun istedik.
oturma odamın eski ve yeni hali;
Eki Görüntüle 1272287 Eki Görüntüle 1272289 Eki Görüntüle 1272292 Eki Görüntüle 1272293 Eki Görüntüle 1272294
Cok tesekkur ederim:) bende cok fazla incik cincik aksessuar sevmiirum temizlemesi zor oluyo ve karmasa beni daraltiyo. Ozlellikle almak istediklerim oturma odasi icin koseye lambader, tv sehpasina eski tip 1-2 obje, yatak odasi icin abajur ve avize, salon icinse resim cercevesi ve vazoda cicek. Bunlar olsa yter de artar bile benim icn:)arkadaşım evine bayıldım mutlu mutlu oturun inşallah aksesuar olmasa da olur
benim evim de de toplasan 5 ya da 6 tane aksesuar var o bile bazen beni rahatsız ediyor kaldırmak istiyorum. sadelik rahatlatıyor beni
Cok tesekkur ederim. Halimin markasi rixos home modeli bueno. Ben rastgele bi halicidan aldim. İnternette satis yapan subelere ulasabilirsiniz belki.bu desenin farkli rekleri de var ayrica.eviniz çok güzel olmuş huzurla mutlulukla oturun inşallah mutfak halınız nerden merak ettim benimde böyle bi halıa ihtiyacım var
merhaba arkadaşlar henüz 1 aylık evliyim.Evimiz eski bir evdi baya bir tadilat yaptırdık anca bu kadar olabildi. umarım beğenirsiniz. Evimde aksessuar olarak birşey yok. her türlü eleştiri ve öneriye açığım:)
mutfağımın eski ve yeni hali;
Eki Görüntüle 1272274 Eki Görüntüle 1272277 Eki Görüntüle 1272278 Eki Görüntüle 1272253 Eki Görüntüle 1272254 Eki Görüntüle 1272255 Eki Görüntüle 1272256
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?