- 10 Nisan 2014
- 43.713
- 116.229
- 798
buraya yazmazsan evde kendi kendini yiyorsun değil mi?yaz okurum ben .ama saçmasapan şeyler de yazma gözünü seveyim.burun ameliyatı vs gibi.daha geçen eşin elinden biriktirdiğin paraları almadı mı?ne estetiği?senin şu an yapman gereken psikolojini düzgün tutmaya çalışıp çocuklarını yetiştirmen.yapacak bir şeyin yok şu an başka.bazı şeylerid e görmemezlikten gel evde.herşeyi gözlemleme her olaya karışma.hatan bu senin.Dost sadece Allah!doğru diyorsunuz
Burun ameliyatını o yapmayacaktı babam yapacaktı.eş denilen adamdan dişlerimin parasını biriktiriyordum .hem benim içimde şöyle bir şey var ki ne kadar 20 Li yaşlardayım çabucak bitireyim şu işleri dişmiş burunmuş ne.çünkü 30 fan sonra artık eskisi gibi genç koz olamam düşncelerimdeyim .aralıkta 27 olacağımburaya yazmazsan evde kendi kendini yiyorsun değil mi?yaz okurum ben .ama saçmasapan şeyler de yazma gözünü seveyim.burun ameliyatı vs gibi.daha geçen eşin elinden biriktirdiğin paraları almadı mı?ne estetiği?senin şu an yapman gereken psikolojini düzgün tutmaya çalışıp çocuklarını yetiştirmen.yapacak bir şeyin yok şu an başka.bazı şeylerid e görmemezlikten gel evde.herşeyi gözlemleme her olaya karışma.hatan bu senin.
Ne güzel hayat maşAllahBende bugün işte kahvaltıda yulafımı yedim, kedileri besledim. Komşu aradı gel oturalım diye onla biraz sohbet ettik. Acıktım eve geldim yemek yaptım öyle benim günümde işte asdfgh
bizlerle aynı durumda değil kadın.küçük bir evde kayınvalide kaynana eşi 2 çocuğu eltisi ve onun çocuğuyla yaşıyor.parası yok işi yok.rusya gibi kolayca çıkıp gidilemeyecek bir ülkede.aile desteği yok.herkese kızgın.arada saçmalıyor burada farkındayım.ama özüne inersek çaresiz psikolojisi bozuk genç bir kadın var karşımızda.o evden çocuklarını alıp çıkıp gidemez.keşke gidebilse.Bende bugün işte kahvaltıda yulafımı yedim, kedileri besledim. Komşu aradı gel oturalım diye onla biraz sohbet ettik. Acıktım eve geldim yemek yaptım öyle benim günümde işte asdfgh
baban burun ameliyatı parası verene dek seni o evden kurtarsın.Burun ameliyatını o yapmayacaktı babam yapacaktı.eş denilen adamdan dişlerimin parasını biriktiriyordum .hem benim içimde şöyle bir şey var ki ne kadar 20 Li yaşlardayım çabucak bitireyim şu işleri dişmiş burunmuş ne.çünkü 30 fan sonra artık eskisi gibi genç koz olamam düşncelerimdeyim .aralıkta 27 olacağım
bizlerle aynı durumda değil kadın.küçük bir evde kayınvalide kaynana eşi 2 çocuğu eltisi ve onun çocuğuyla yaşıyor.parası yok işi yok.rusya gibi kolayca çıkıp gidilemeyecek bir ülkede.aile desteği yok.herkese kızgın.arada saçmalıyor burada farkındayım.ama özüne inersek çaresiz psikolojisi bozuk genç bir kadın var karşımızda.o evden çocuklarını alıp çıkıp gidemez.keşke gidebilse.
O bilmiyor söylemiyorum öyle zannediyor ki kocam bir melekbaban burun ameliyatı parası verene dek seni o evden kurtarsın.
Bir daha hepinize Selamlar hayırlı akşamlar,demin ben tamamen ayrı mevzu paylaşmıştım mevzu tamamen eski konulara yöneldi.beni sevmediğinizi biliyorum beni boşuna suçluyorsunuz son kez bu konuda konuşuyorum.Arkadaşlar ben Azerbaycan’ın bir ilçesinin köyünde yaşayan biriydim ,bizim taraflarda o işler biraZ zor boşanmak falan.halam 43 yaşında evlendi eşi narkotik işlerle meşgul olduğu için Babam onu boşatdırdı o tür hayattansa gelir bizlerle Yaşar.adam evdeki herşeye el koymuştu satıyordu.babama abime de azdan çoktan başıma gelenleri anlatırdım onlar Orda ben burda.bir şey yapamıyorlardı kocam olacak adam hamilelik zamanında telefonumu benden aldı,annesi ana babama küfür ,bana el kaldırmalar falan.stresli bir hamileliğim oldu.eşim olacak adam telefon için nasıl üzüldüğümü görüp bana telefon almıyordu (ana babası istemediği için).annesi de “erkek adam yapar her şey yapar kadın yapamaz,erkekler kadınlara izin vermezler gidip çalışmaya,para kazanmaya “diye düşünen bir tiplerden.”burası benim evim ben ne dersem o olur”modunda hep.hafta önce eltimle büyük kavgaları oldu.eltimi markete gönderecekti,eltim kocasının arkasıyca “salak” dediği için kv delirdi “sen nasıl ona salak dersin benim yanımda”kız :”siz karışlamazsınız”dedi,kv da “salak senin neslin”neyse kavga oldu koz markete gitmedi .yarın kız kendi isteyince düşmek istedi markete,kv ızın vermedi.kız da “ben sizle evlenmedim sizden izin istemiyorum” dedi.kv “benim evim burası benim söZlerim geçiyor bu evde” dediardıyca da küfür etti.kız da ona “bir doktora görün” dedi neyse.bunun kocası geldi kızın kafasına vurdu kavga etti anama nasıl bunu yaparsın diye.ama kız kocasıyla şu am konuşuyor.anne babasıyla konuşmuyor niye onu yalnız bıraktılar diye.aramızda bir fark yok gördüğünüz gibi
e söylemiyorsan ailene neden suç buluyorsun?anlatsana ekonomik şiddet görüyorum dayak yiyorum çok mutsuzum yardım edin diye.O bilmiyor söylemiyorum öyle zannediyor ki kocam bir melek
Herkes biliyor babam bilmiyor kalp ameliyatından sonra dediler ona hiç bir şey söylemeyeyim.hatta kendi ameliyatını benden gizlemelerini söylemiş ve bildiğimi bilmiyor .defalarca bana bakıp ağladığı olmuştur yaşadıklarımı anlatınca.yaz gelsin inşaAllah gider herşeyi söylerime söylemiyorsan ailene neden suç buluyorsun?anlatsana ekonomik şiddet görüyorum dayak yiyorum çok mutsuzum yardım edin diye.
Onun farkındayım ama insanlar kendi kaderini de kendi yaratıyor '' şans, talihsizlik '' olarak düşündükleri olayı kendileri belirliyor. Uzak bir yere çalışmayan bir kadın olarak gitmeyi de büyük bir risk alarak tercih etmiş oldu. Çalışıyor olsaydı şuan boşanmakta da çocuklarını geçindirmekte de sıkıntı yaşamıyor olacaktı. Bu sayfa da sende çok okuyorsundur çoğu kadın eşi ve ailesinin verdiği paradan dolayı yüzüne vurulmasından şikayetçi. Kimi ailesine geri dönemiyor kimi çocuğa tek bakamam diye kalıyor. Hep en başta düşünmeden her şey toz pembeymiş gibi hayal ettikleri dünyalarından kaynaklı ilerliyor. Mutsuz olacağım diye evlenmemiştir elbet ama başka bi ülkeye doğru düzgün karakterinden emin olamadığı bir adamla hatta ailesiyle evleniyor.bizlerle aynı durumda değil kadın.küçük bir evde kayınvalide kaynana eşi 2 çocuğu eltisi ve onun çocuğuyla yaşıyor.parası yok işi yok.rusya gibi kolayca çıkıp gidilemeyecek bir ülkede.aile desteği yok.herkese kızgın.arada saçmalıyor burada farkındayım.ama özüne inersek çaresiz psikolojisi bozuk genç bir kadın var karşımızda.o evden çocuklarını alıp çıkıp gidemez.keşke gidebilse.
Az önceki konuyu gördüm,bu konuda aynı şekilde.Konu sahibinin çok üstüne gidilmiş.Kadın boşanamıyorum sahip çıkanım yok diyor.Neden üstüne gidildi ki bu kadar.Biriniz beni aydınlatsa ya kızlar,konu sahibinin önceki konularını bilmiyorum ben ilk kez gördüm.
İlk başlarda çok üstüme geliyorlardı bize “anne baba”diye hıtap et.etmeyince de bana karşı azgınlaştılar ama şu kv zaten insan değilKonu sahibinin ailesi.gel demis. Abim ve evdekiler izin vermedi diyor. Konu sahibi daha kurtulma niyetine girmemis bile. Pis bir kocaya ve aileye düsmüs. Bundan 200 konu daha acar. Cünkü o aile kötü
öyle maalesef.çok ithal gelin de gördüm almanya belçika hollanda vs ye giden.sadece 1 2 kez gördükleri adamlarla evlendiler.biraz fazla altın görünce euro görünce kimle neyle evleniyorum nasıl bir aile araştırmadan bilmeden evlenip gittiler yurtdışına.çoğu da hüsrana uğradı.bazı aileler kız çocuklarını okutma masrafı yerine iyi kötü liseyi bitirtip veriyorlar azıcık maddiyatı iyi ya da maaşı iyi erkeklere.çocuklar da oluyor.şiddet de olsa alkol tehdit de olsa geriye dönecek imkanları olmuyor çoğunun.görücü usulüne karşı değilim ama bu türlüsü değil.Onun farkındayım ama insanlar kendi kaderini de kendi yaratıyor '' şans, talihsizlik '' olarak düşündükleri olayı kendileri belirliyor. Uzak bir yere çalışmayan bir kadın olarak gitmeyi de büyük bir risk alarak tercih etmiş oldu. Çalışıyor olsaydı şuan boşanmakta da çocuklarını geçindirmekte de sıkıntı yaşamıyor olacaktı. Bu sayfa da sende çok okuyorsundur çoğu kadın eşi ve ailesinin verdiği paradan dolayı yüzüne vurulmasından şikayetçi. Kimi ailesine geri dönemiyor kimi çocuğa tek bakamam diye kalıyor. Hep en başta düşünmeden her şey toz pembeymiş gibi hayal ettikleri dünyalarından kaynaklı ilerliyor. Mutsuz olacağım diye evlenmemiştir elbet ama başka bi ülkeye doğru düzgün karakterinden emin olamadığı bir adamla hatta ailesiyle evleniyor.
Teşekkür ederim bilgilendirme içinKonu sahibinin ailesi.gel demis. Abim ve evdekiler izin vermedi diyor. Konu sahibi daha kurtulma niyetine girmemis bile. Pis bir kocaya ve aileye düsmüs. Bundan 200 konu daha acar. Cünkü o aile kötü
bulunduğu ülkeden çocuklarını alıp gidemez azerbaycana.eş ailesi hayat da izin vermez.kanunen de gidemez.çocukları olmasaydı alırdı bir bilet basar giderdi evden.elini ayağını çocukları bağlıyor aslında.Teşekkür ederim bilgilendirme içinKonu sahibi arkadaşlar haklı sanırım.Evet kolay değil belki aile yapınıza göre boşanmak ama kendini kurtarmak için mutlaka bir adım atmalısın.Hikayene üzüldüm fakat hepimiz burada günlerce üzülsekte sana faydası yok.Ölüm dışında herşeye çare vardır derler.Mutlaka kendin ve çocukların için kurtulmalısın o zihniyetteki bir aileden.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?