- 29 Mayıs 2021
- 14.951
- 97.454
- 548
- 37
Estetik yaptıracağı burnuna eşi tarafından özellikle darbe alacağına da eminim.buraya yazmazsan evde kendi kendini yiyorsun değil mi?yaz okurum ben .ama saçmasapan şeyler de yazma gözünü seveyim.burun ameliyatı vs gibi.daha geçen eşin elinden biriktirdiğin paraları almadı mı?ne estetiği?senin şu an yapman gereken psikolojini düzgün tutmaya çalışıp çocuklarını yetiştirmen.yapacak bir şeyin yok şu an başka.bazı şeylerid e görmemezlikten gel evde.herşeyi gözlemleme her olaya karışma.hatan bu senin.
Eline ne geçti bunu buraya yazınca?insan hatalar yapar önemli olan hatalardan ders çıkarması,tutmuşsun bir konuyu buraya çeviriyorsun oraya çeviriyorsun insanı kötülemeye çalışıyorsun ya yeter vallahi yoruldum artık senden insan suya düştüğü için değil ordan çıkamadığı için ölüyorKonu sahibi şiddet görüyor ama kendinden gucsuze de şiddet gösteriyor. Aynı evde yaşadığı, Hakaret ettiği küçük eltisi 'sensin o' dedi diye kızı dövmüştü mesela. KK'ca mimlenmesinin en sebebi bu.
Aynı zamanda 'gelin,ev kızı' diye eziliyor ama kendi gelinini de ezmek istiyor. 'abimin eşini nasıl seveyim, o el kızı' diyor. Lohusa yengesinin yaşadığı yer için 'babamin evi orası,gider istediğim kadar kalırım hele bana bir şey desin' diye tehdit eden, yengesi ona laf ederse abisini babasını yengesinin üstüne saldırmak isteyen birisi.
Ataerkilligi besleyen kendisi yani.
Bir de konuşuyoruz konuşuyoruz boşa gidiyro. "Ailem harika insanlar,ailemin maddi durumu iyi, abime söylesem beni hemen götürür,ben ailemin bir kızıyım,kiymetlisiyim" diyor. "Söyle" diyoruz, "söyleyemem benim için hasta olur sonra" diyor, yaşamaya devam ediyor.
'Bari adamın suyuna git' diyoruz, şiddet göreceğini bildiği halde kocasını kışkırtıyor, sonra eziyet görüyor
Daha gözünün yeşili mora donmemisken kocası yanasinca 'simdi ipler benim elimde' diye konu açıyor . Ha bir de minicik tek katlı evde 2 oğul,2 gelin, 2 çocuk, 1 anne baba yaşıyorlar. Çocuklarıyla aynı odada yaşıyor ve bütün cinsi münasebetler de çocukların yanında gerçekleşiyor, 'anlamaz' diyor.
Gibi gibi gibi...
Boşa geçen bir hayat anlayacağın .
Neyse ki evi yapılıyormuş. Eğer doğruysa birkaç seneye kendi evine çıkacak.
Belki şansı yaver gider, bir dahaki sıkıyonetimde kocasını askere çağırırlar,kaynanası kayinbabasi da öte aleme gitmek için çok beklemez tez vakitte uğurlar. O zaman işte yeni bir hayata başlayabilir.
Gerçi öyle biri ki, bu sefer de kendi kaynana olur gelinine eziyet eder
Çok sinir bozucu bir üye ama ben kıyamıyorum nilu'ya ya. Umarım bir cesatet o adamdan kurtulur
Babanın yanına çocuklarınla birlikte gidebiliyorsan git dönme. hatta şimdiden inanacaklari bi bahane bul git.Herkes biliyor babam bilmiyor kalp ameliyatından sonra dediler ona hiç bir şey söylemeyeyim.hatta kendi ameliyatını benden gizlemelerini söylemiş ve bildiğimi bilmiyor .defalarca bana bakıp ağladığı olmuştur yaşadıklarımı anlatınca.yaz gelsin inşaAllah gider herşeyi söylerim
Evet mutlu etmek istiyorum kendimi en azından bir tek şeyleEstetik yaptıracağı burnuna eşi tarafından özellikle darbe alacağına da eminim.
Belki kendini iyi hissetmek için yaptırmak istiyor ama şu hayatında cidden saçmalık.
Yengeç bunları kötü niyetle yazmıyor bence size, bazen acı söylemek gerekir ki sonu tatlı olsun, gayet de kırmadan dökmeden özet geçmiş. Psikolojik olarak zor zamanlardan geçiyorsunuz belli, yine de buraya yazıp çizerek daha çok yıpranırsınız, kendinize çekidüzen verin, aşama aşama ilerleyin.Eline ne geçti bunu buraya yazınca?insan hatalar yapar önemli olan hatalardan ders çıkarması,tutmuşsun bir konuyu buraya çeviriyorsun oraya çeviriyorsun insanı kötülemeye çalışıyorsun ya yeter vallahi yoruldum artık senden insan suya düştüğü için değil ordan çıkamadığı için ölüyor
o gelinlerine söyledikleri konusunda gelinin çocuğuna söyledikleri konusunda ben de çok kızdım linçledim.ama sonra düşündüm konu sahibi normal psikoloji de bir kadın değil ki.kendi mutsuz olunca evdeki gelin de olsun istiyor.çocuğu sevilmesin istiyor.evdeki eltiyle dalaşıyor itişiyor.çünkü eşden kayınvalideden ödü kopuyor.onlara bir şey dese dayak yiyor.kafa gitmiş yengenç bu kadın da.Konu sahibi şiddet görüyor ama kendinden gucsuze de şiddet gösteriyor. Aynı evde yaşadığı, Hakaret ettiği küçük eltisi 'sensin o' dedi diye kızı dövmüştü mesela. KK'ca mimlenmesinin en sebebi bu.
Aynı zamanda 'gelin,ev kızı' diye eziliyor ama kendi gelinini de ezmek istiyor. 'abimin eşini nasıl seveyim, o el kızı' diyor. Lohusa yengesinin yaşadığı yer için 'babamin evi orası,gider istediğim kadar kalırım hele bana bir şey desin' diye tehdit eden, yengesi ona laf ederse abisini babasını yengesinin üstüne saldırmak isteyen birisi.
Ataerkilligi besleyen kendisi yani.
Bir de konuşuyoruz konuşuyoruz boşa gidiyro. "Ailem harika insanlar,ailemin maddi durumu iyi, abime söylesem beni hemen götürür,ben ailemin bir kızıyım,kiymetlisiyim" diyor. "Söyle" diyoruz, "söyleyemem benim için hasta olur sonra" diyor, yaşamaya devam ediyor.
'Bari adamın suyuna git' diyoruz, şiddet göreceğini bildiği halde kocasını kışkırtıyor, sonra eziyet görüyor
Daha gözünün yeşili mora donmemisken kocası yanasinca 'simdi ipler benim elimde' diye konu açıyor . Ha bir de minicik tek katlı evde 2 oğul,2 gelin, 2 çocuk, 1 anne baba yaşıyorlar. Çocuklarıyla aynı odada yaşıyor ve bütün cinsi münasebetler de çocukların yanında gerçekleşiyor, 'anlamaz' diyor.
Gibi gibi gibi...
Boşa geçen bir hayat anlayacağın .
Neyse ki evi yapılıyormuş. Eğer doğruysa birkaç seneye kendi evine çıkacak.
Belki şansı yaver gider, bir dahaki sıkıyonetimde kocasını askere çağırırlar,kaynanası kayinbabasi da öte aleme gitmek için çok beklemez tez vakitte uğurlar. O zaman işte yeni bir hayata başlayabilir.
Gerçi öyle biri ki, bu sefer de kendi kaynana olur gelinine eziyet eder
Çok sinir bozucu bir üye ama ben kıyamıyorum nilu'ya ya. Umarım bir cesatet o adamdan kurtulur
Neden söylemiyorsunuz ki, kurtarın kendinizi. Biraz cesaretlenin biz de destekleyelim açın içinizi babanıza. Hatırladığım kadarıyla abiniz de destekti size..O bilmiyor söylemiyorum öyle zannediyor ki kocam bir melek
Çocuklarının gözü önünde tüm eş ailesinden şiddet gören bir kadına yüzlerce öneri sunuldu bu öneriler ilk değil,son da olmayacak ve ayrıca her ne kadar herkes kızsa da,hemcinsinin vaziyetine üzüldüğü(özellikle çocuklarına)kendini ezdirdiği için sinirleniyor. Binimizden birimizi dinler de hayatının geri kalanını bari hiç etmez derdindeyiz.Acımak en kolayı,buyrun dilediğiniz gibi acıyın belki acımanızla kendine gelir.Bu sitenin kadınları düsene vurmaya bayılıyor daha çok.Bende acıdım yazık Türkçeside iyi değil
Benim merak ettiğim sen ne düşünüyorsun Nilüfer?Mesela ne bileyim 10sene sonra kendini nerde görüyorsun,geleceğe dair planların varsa neler?Bu nereye kadar böyle gidecek,düşüncen ne?Eline ne geçti bunu buraya yazınca?insan hatalar yapar önemli olan hatalardan ders çıkarması,tutmuşsun bir konuyu buraya çeviriyorsun oraya çeviriyorsun insanı kötülemeye çalışıyorsun ya yeter vallahi yoruldum artık senden insan suya düştüğü için değil ordan çıkamadığı için ölüyor
izin asla vermiyorlar diyor.Çalışıyor musunuz? Sürekli aynı insanlarla evde oturuyorsanız psikolojiniz bozulabilir, alınganlışmışsınız ama belki normalde vermeyeceğiniz tepkileri veriyorsunuz. Acaba bir süre ortam değiştirseniz, çalışsanız. Para ihtiyacı olmasa da çalışmak özgürlük sağlar, nefes aldırır size, bir kaç arkadaş farklı insan görürsünüz
Eşi ve kv izin vermiyormuş.Çalışıyor musunuz? Sürekli aynı insanlarla evde oturuyorsanız psikolojiniz bozulabilir, alınganlışmışsınız ama belki normalde vermeyeceğiniz tepkileri veriyorsunuz. Acaba bir süre ortam değiştirseniz, çalışsanız. Para ihtiyacı olmasa da çalışmak özgürlük sağlar, nefes aldırır size, bir kaç arkadaş farklı insan görürsünüz
Herkes biliyor babam bilmiyor kalp ameliyatından sonra dediler ona hiç bir şey söylemeyeyim.hatta kendi ameliyatını benden gizlemelerini söylemiş ve bildiğimi bilmiyor .defalarca bana bakıp ağladığı olmuştur yaşadıklarımı anlatınca.yaz gelsin inşaAllah gider herşeyi söylerim
İnanıyor musunuz hayattaki en büyük arzularımdan birisi çalışmak .kreşte çalışmak istedim kv çalışamazsın çalışmak istiyorsan çocuklarınla kocanla çalış diyor aynı evde yaşıyoruzÇalışıyor musunuz? Sürekli aynı insanlarla evde oturuyorsanız psikolojiniz bozulabilir, alınganlışmışsınız ama belki normalde vermeyeceğiniz tepkileri veriyorsunuz. Acaba bir süre ortam değiştirseniz, çalışsanız. Para ihtiyacı olmasa da çalışmak özgürlük sağlar, nefes aldırır size, bir kaç arkadaş farklı insan görürsünüz
Büyük baskı görüyor,sindirilmiş anladığım kadarıyla.Şikayet et dedim,eşim döver demeye getirdi.Yani babanı da gereksiz kafanda büyütüp üzme. Alt tarafı eşinden ayrılmış olacaksın. Bu hayatın sonu değil ki. Yazık adama. Sen ben böyle daha mutluyum, ayaklarım sağlam basıyor, çcouklarım ben sağlıklıyız çok şükür diye düşünmen ve öyle babana çevrene yansıtman lazım.
Vermiyormuş değil vermiyorlarEşi ve kv izin vermiyormuş.
Valla bir gün çıkacaksın gidip iş bulacaksın. Senin ki kısır döngü. Dayak mı yersin? Neyden korkuyorsun? Yazdıklarından bence sen kendi cüssenden haberin yok. Devirirsin istersen adamı. Git iş bul, ben çalışıyorum bu kadar. Adamdan boşanmayı düşünüyorsun dediği, neyi isteyip istemediği önemli değil kiİnanıyor musunuz hayattaki en büyük arzularımdan birisi çalışmak .kreşte çalışmak istedim kv çalışamazsın çalışmak istiyorsan çocuklarınla kocanla çalış diyor aynı evde yaşıyoruz
İzin verilmeyen ben değilim.Sizin adınıza yazdım.Vermiyormuş değil vermiyorlar
Bu evden göçünce yaparım inşaAllah.kendi evimde bana karışamaz beni kimese dövdüremezizin asla vermiyorlar diyor.
Teşekkürler.siz de bu gün benim derdimle uğraşmaktan yoruldunuz yalnız olmadığımı hissetmek iyiİzin verilmeyen ben değilim.Sizin adınıza yazdım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?