Bu da benim hayatım

Estetik yaptıracağı burnuna eşi tarafından özellikle darbe alacağına da eminim.
Belki kendini iyi hissetmek için yaptırmak istiyor ama şu hayatında cidden saçmalık.

Eline ne geçti bunu buraya yazınca?insan hatalar yapar önemli olan hatalardan ders çıkarması,tutmuşsun bir konuyu buraya çeviriyorsun oraya çeviriyorsun insanı kötülemeye çalışıyorsun ya yeter vallahi yoruldum artık senden insan suya düştüğü için değil ordan çıkamadığı için ölüyor

Babanın yanına çocuklarınla birlikte gidebiliyorsan git dönme. hatta şimdiden inanacaklari bi bahane bul git.

Estetik yaptıracağı burnuna eşi tarafından özellikle darbe alacağına da eminim.
Belki kendini iyi hissetmek için yaptırmak istiyor ama şu hayatında cidden saçmalık.
Evet mutlu etmek istiyorum kendimi en azından bir tek şeyle

Yengeç bunları kötü niyetle yazmıyor bence size, bazen acı söylemek gerekir ki sonu tatlı olsun, gayet de kırmadan dökmeden özet geçmiş. Psikolojik olarak zor zamanlardan geçiyorsunuz belli, yine de buraya yazıp çizerek daha çok yıpranırsınız, kendinize çekidüzen verin, aşama aşama ilerleyin.

o gelinlerine söyledikleri konusunda gelinin çocuğuna söyledikleri konusunda ben de çok kızdım linçledim.ama sonra düşündüm konu sahibi normal psikoloji de bir kadın değil ki.kendi mutsuz olunca evdeki gelin de olsun istiyor.çocuğu sevilmesin istiyor.evdeki eltiyle dalaşıyor itişiyor.çünkü eşden kayınvalideden ödü kopuyor.onlara bir şey dese dayak yiyor.kafa gitmiş yengenç bu kadın da.

Bu sitenin kadınları düsene vurmaya bayılıyor daha çok.Bende acıdım yazık Türkçeside iyi değil
Çocuklarının gözü önünde tüm eş ailesinden şiddet gören bir kadına yüzlerce öneri sunuldu bu öneriler ilk değil,son da olmayacak ve ayrıca her ne kadar herkes kızsa da,hemcinsinin vaziyetine üzüldüğü(özellikle çocuklarına)kendini ezdirdiği için sinirleniyor. Binimizden birimizi dinler de hayatının geri kalanını bari hiç etmez derdindeyiz.Acımak en kolayı,buyrun dilediğiniz gibi acıyın belki acımanızla kendine gelir.

Benim merak ettiğim sen ne düşünüyorsun Nilüfer?Mesela ne bileyim 10sene sonra kendini nerde görüyorsun,geleceğe dair planların varsa neler?Bu nereye kadar böyle gidecek,düşüncen ne?

Çalışıyor musunuz? Sürekli aynı insanlarla evde oturuyorsanız psikolojiniz bozulabilir, alınganlışmışsınız ama belki normalde vermeyeceğiniz tepkileri veriyorsunuz. Acaba bir süre ortam değiştirseniz, çalışsanız. Para ihtiyacı olmasa da çalışmak özgürlük sağlar, nefes aldırır size, bir kaç arkadaş farklı insan görürsünüz

izin asla vermiyorlar diyor.

Eşi ve kv izin vermiyormuş.

Yani babanı da gereksiz kafanda büyütüp üzme. Alt tarafı eşinden ayrılmış olacaksın. Bu hayatın sonu değil ki. Yazık adama. Sen ben böyle daha mutluyum, ayaklarım sağlam basıyor, çcouklarım ben sağlıklıyız çok şükür diye düşünmen ve öyle babana çevrene yansıtman lazım.

İnanıyor musunuz hayattaki en büyük arzularımdan birisi çalışmak .kreşte çalışmak istedim kv çalışamazsın çalışmak istiyorsan çocuklarınla kocanla çalış diyor aynı evde yaşıyoruz

Büyük baskı görüyor,sindirilmiş anladığım kadarıyla.Şikayet et dedim,eşim döver demeye getirdi.

Valla bir gün çıkacaksın gidip iş bulacaksın. Senin ki kısır döngü. Dayak mı yersin? Neyden korkuyorsun? Yazdıklarından bence sen kendi cüssenden haberin yok. Devirirsin istersen adamı. Git iş bul, ben çalışıyorum bu kadar. Adamdan boşanmayı düşünüyorsun dediği, neyi isteyip istemediği önemli değil ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…