- 30 Nisan 2014
- 5.475
- 17.104
- 248
Çok tatlısınİzin verilmeyen ben değilim.Sizin adınıza yazdım.
Tatlım eşin ana baba dolduruşu ile de olsa sana şiddet uyguluyor. Ayrı eve geçince değişeceğini düşünme lütfen ya. Dolduran nerde olursan ol doldurur.Doluruşa gelmeye niyeti olana da bir bakışın bahane.Bu evden göçünce yaparım inşaAllah.kendi evimde bana karışamaz beni kimese dövdüremez
Benim planlarımda yeni evime göçmem,orda istediğim gibi yaşamak iş bulmak ben hiç evde oturan biri değildim üniversiteye hoca yanına giderdim okul üniversite çok özlüyorum o günlerimiBenim merak ettiğim sen ne düşünüyorsun Nilüfer?Mesela ne bileyim 10sene sonra kendini nerde görüyorsun,geleceğe dair planların varsa neler?Bu nereye kadar böyle gidecek,düşüncen ne?
Kızdım sana önceki konunda ama içten içe üzülüyorum da. Kendine gel. Artık yetmez mi yaTeşekkürler.siz de bu gün benim derdimle uğraşmaktan yoruldunuz yalnız olmadığımı hissetmek iyi
Yalnız olduğumda ben o zaman yapacağımı bilirimTatlım eşin ana baba dolduruşu ile de olsa sana şiddet uyguluyor. Ayrı eve geçince değişeceğini düşünme lütfen ya. Dolduran nerde olursan ol doldurur.Doluruşa gelmeye niyeti olana da bir bakışın bahane.
Eşin diyorum eşinnn?Değişecek mi sence?Benim planlarımda yeni evime göçmem,orda istediğim gibi yaşamak iş bulmak ben hiç evde oturan biri değildim üniversiteye hoca yanına giderdim okul üniversite çok özlüyorum o günlerimi
Çok teşekkürler canım ablacımKızdım sana önceki konunda ama içten içe üzülüyorum da. Kendine gel. Artık yetmez mi ya
O çabuk dolduruşa geliyor.mesela biri oma diyor ki Nilüfer şöyle şöyle.o gelip beni dinlemez direk dayak atar böyle bir adam inanmıyorum değişsinEşin diyorum eşinnn?Değişecek mi sence?
Yapma kendine bunu. Yabana atma bak kaç saattir insanlar sürüyle tavsiyede bulundu. Boşuna açmadın değil mi bu konuları?Dikkate al. Burdan bizlerden çok daha tecrübeli kadınlar var. Yabana atmaÇok teşekkürler canım ablacımAllah büyük Allah açsın kapalı kapılarımızı
O çabuk dolduruşa geliyor.mesela biri oma diyor ki Nilüfer şöyle şöyle.o gelip beni dinlemez direk dayak atar böyle bir adam inanmıyorum değişsin
Sadece bu ev elimi kolumu bağlıyor bir de o adam babamların yanında kendini öyle biri gibi gösterir ki onlar “sen kötüsün”diyorlarYapma kendine bunu. Yabana atma bak kaç saattir insanlar sürüyle tavsiyede bulundu. Boşuna açmadın değil mi bu konuları?Dikkate al. Burdan bizlerden çok daha tecrübeli kadınlar var. Yabana atma
Peki bir gün yalnız olabilecek misiniz? Kadının ölmesi mi lazım özgür olmanız için? Gerçi kocanız da ayrı dert ama.Yalnız olduğumda ben o zaman yapacağımı bilirim
Kendi kendime diyorum Allahım niye bu adamı benim kısmetime yazdın niye bu?neyin imtihanı buAy bende onu diyorum işte. Değişmezzzzzzz ayrı ev çözüm değil. Ayrıl kurtul şu adamdan. Başlarım izinlerine kurallarına. Ay daraldım. Al çocuklarını çık sokağa bağır gerekirse ama kurtul
Benim derdim sadece çaresizlik Allah yardımcım olsunPeki bir gün yalnız olabilecek misiniz? Kadının ölmesi mi lazım özgür olmanız için? Gerçi kocanız da ayrı dert ama.
Sizin durum değişik. Ne denirse kabul etmiyorsunuz. Yasal yollara başvurup kaçmak mı lazım ne etmek lazım bilmem ama bu şekil zor.
İmtihan kader kısmet diye kabullenme. Kişi kaderini kendi yazıyor bir yerde. Bu benim kaderim deyip dayak mı yiyeceksin.Kendi kendime diyorum Allahım niye bu adamı benim kısmetime yazdın niye bu?neyin imtihanı bu
Onca insan arasında niye bu oldu ki onu hep sorguluyorum..annesi de o erkek o herşey yapar benim kocam yapmıyor mu?dedim o zaman size el kaldırdığında hoşunuza gidiyorİmtihan kader kısmet diye kabullenme. Kişi kaderini kendi yazıyor bir yerde. Bu benim kaderim deyip dayak mı yiyeceksin.
Nilüfer kelimeler kifayetsiz sana. Ne desek olmuyor benden bu kadar.Onca insan arasında niye bu oldu ki onu hep sorguluyorum..annesi de o erkek o herşey yapar benim kocam yapmıyor mu?dedim o zaman size el kaldırdığında hoşunuza gidiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?