bu da benim hikayem :)

aZHa

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
15 Eylül 2009
149
0
0
Diğer
Arkadaşlar uzun zamandır buraya yazılan aşk hikayelerini okuyorum ve her zaman bende anlatmaya niyetleniyorum...kısmet bu güneymiş:1rolleyes:

Annem öğrencileri çok sever onlaraa kendi evladıymış gibi sahip çıkar ailelerinden uzak diyee hep çok acır ve annelik yapmaya çalışır. Kardeşimin sınava hazırlandığı bir dönemdi dersaneye başlamıştı ama onun haricinde öğrenci evlerine gidip onlarla da ders çalışıyordu annemde bu vesileyle öğrencileri sık sık yemeğe alıyordu. İçlerinden bi tanesi kardeşimi o kadar çok sahiplenmişti kii kardeşim sürekli onun yanında kalıyor çok sıkı sınava hazırlanıyorlardı. Zamanlaa kardeşimle olan bu yakınlığı nedeniyle de annem onu diğer öğrencilerden daha bir ayrı seviyordu dilinden düşürmüyordu. Bende çok kıskancımdır hep kıskanıyordum onu annemle sürekli kavga ediyordum elalemin çocuğunu bu kadar benimseyip seviyorsun diye. Onun bize her gelip gitmesinde etraftakilerde onu bana yakıştırıyorlar kızz kaçırma bu çocuğu falan diyorlardı ama ben nasıl kızıyor nasıl sinirleniyordum o bize geldi mi odamdan dışarı çıkmıyordum.Neyse bu şekilde 3yıl geçti tabi bu 3yılda bize gidip gelmeye devam ediyordu. Bende ilk yıl öss yi kazanamamıştım 2.yıl hazırlanmaya karar verdim ve tekrar dersaneye başladım ama dersane de geometriyi bir türlü halledemiyordum. Annem de yine kazanamayacaksın diye çok üzülüyor bu konuyu benden çok kafasına takıyordu. Neyse bi gün dersanede denemeden çıktım eve geldim annemle birlikte netlerime bakıyoruz geometri bi felaketti annem biraz daha üzülmüştüü. Bu böyle olmayacak ben rica edicem sana gelsin geometri anlatsın kardeşinde söylüyordu abimin geometrisi çok iyi diyee sanada anlatsın dedi. Ben tabi olmazz istemem onun yüzünü görmeye tahammül edemem falan diye bağırıp çağırdım annemde sen bilirsin dedi bu konuyu kapattı. Neyse aradan 2hafta falan geçti bi denemeye daha girdim baktım olacak gibi değil geldim anneme tamam söyle bana anlatsın geometri dedim. Annem de hemen arayıp rica etti oda hemen kabul etti. Ders bahanesiyle birbirimize telefon numaralarımızı vermiştik ve ders günlerini saatlerini ayarlamak için mesajlaşıyrduk. O sırada benim bir ilişkim vardı ama berbattı bir gün mutluysam 3gün mutsuzdum ama seviyorum diye öylee geçiştiriyor ve devam ediyordum. Neyse derslere başlamıştık ilk konumuzda açıortaylardı:roflol: bir kaç ay devam ettikten sonra derslere artık mesajlaşmalarımızda sıklaşmıştı daha bi samimi olmaya başlamıştık. Bana kız bul evlenecem falan diyordu bende ona kız arkadaşlarımın fotograflarını falan gösteriyordum ciddi ciddi kız ayarlamaya uğraşıyordum:roflol: o da bana sürekli bu olmaz beğenmedim şu olmaz burası böyle diye bahaneler buluyor kimseyi begenmiyordu. Bu arada benim ilişkimde iyice kötüye gidiyorduu sevgilim git gide benden soğuyorduu derkenn 2.5 yıllık ilişkim bitti. Onun boşluğuyla birlikte onunla daha çok mesajlaşmaya başladım. Böylece koca bir yılı devirmiştik ve sınav zamanı gelmiştii. Sınava girdim ve geometriyi fulledim :) iyi bir puan bekliyordum. Sınavdan çıktım hemen aradı nasıl geçti falan dedii bende iyiydi bu yıl olacak inşallah dedim telefonu kapattım arkasından hemen mesaj geldi. mesaj aynen şöyleydi ' uzun zamandır aklımdasın kalbimdesin... seni ilk gördüğüm gün sevdim beğendim ama hep açılıp reddedilmekten yanlış anlaşılmaktan korktum ama artık dayanamıyorum ne olursa olsun SENİ ÇOK SEVİYORUM' yazmıştı. Çok şaşırdım şok olmuştum o an ne yapacağımı bilemedim ama sonra kabul ettim. Kısa zaman sonra aileler de öğrendi.

İyi ki kabul etmişim o benim en değerlim en kıymetlimopuyorumnanaktan bayramdan sonra inşallah sözümüz olacak. Hani derler ya büyük aşklar nefretle başlar diye gerçekten öyle. Şu an düşünüyorum da onca yıl burnumun dibinde kii aşkı nasıl görememişim benopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

İşte benim hikayem de böyle biraz uzattım kusuruma bakmayın:kedi::kedi::kedi:

Allah tamamına erdirsin canım, hep böyle mutlu olursunuz inşallah a.s.:nazar: bu arada üniyi kazandın mı merak ettim o kadar çalıştırmış seni :roflol:

Allah tamamına erdirsin canım, hep böyle mutlu olursunuz inşallah a.s.:nazar: bu arada üniyi kazandın mı merak ettim o kadar çalıştırmış seni :roflol:

Amin :nazar:... Çok saolun Allah razı olsun. Evet kazandım Okul öncesi öğretmenlik okuyorum :)

a.s. tebrik ederim canım güzel bi bölüm kazanmışsın :lepi: ben de yazmıştım yapamayacağımı bile bile kafamçokkarıştı

a.s. tebrik ederim canım güzel bi bölüm kazanmışsın :lepi: ben de yazmıştım yapamayacağımı bile bile kafamçokkarıştı
Teşekkür ederima.s evet sabır gerektiren bi bölüm yanii şimdi zor değil ama göreve başlayıncaa çocuklarla uğraşmak biraz zor olacak sanırım ama sevdikten sonra problem yok:lepi:yerimseniben

katılıyorum sana a.s sevdikten sonra hiç sorun değil yerimseniben bendeki deli cesareti işte delikafadulden ama gelmedi şükür :1rolleyes: ama odamdaki arkadaşı gördükçe özeniyorum derslerinin eğlenceliliğine..biz sayılarla boğuşurken onlar kukla filan yapıyolar sınavları için kıskanıyorum valla :roflol:

alllah sonuna kadar daım eder sevgınızı ınsallah onunda heralde senın sınavının olmasındaydı gozu ıyı planlamıs sanada ıyı moral olmusdur ama

alllah sonuna kadar daım eder sevgınızı ınsallah onunda heralde senın sınavının olmasındaydı gozu ıyı planlamıs sanada ıyı moral olmusdur ama

Tşkr ederim canım saol Allah razı olsun. Rabbim tüm sevenlerin sevgisini daim etsin inşallah:Saruboceq:

ayy çok güsel canım yhaa:nazar: allah hayırlısıyla tamamına erdirsinn :Saruboceq:

oyy oyy oyy özendim vallaa alkisalkisalkis
maşallah maşalah canımm :nazar:
allah tamamına erdirsin bir ömür boyu mutluluklar şimdidenn a.s.

oyy oyy oyy özendim vallaa alkisalkisalkis
maşallah maşalah canımm :nazar:
allah tamamına erdirsin bir ömür boyu mutluluklar şimdidenn a.s.

Saol canım Allah razı olsun:kedi:

güzel Rabbim daha daha iyilerini güzellerini sana nasip etsin inşallah:Saruboceq:

Back
X