bu da benim ikizlerimin günlüğü olsun

sağol canım...aklınıa gelirse dualarınıza beni de ekleyin nolur...

el muallim sağol canım benim...

senacığım önce normal doğum için rahim açılmasını beklettiler iğrenç muayenelerle sonra bir bebek tam doğum yoluna girmişken acil sezeryana aldılar bebekleri normal doğum stresine sokmadılar önce spinal anestezi yaptılar uyuşmayınca genel anesteziyle uyuttular uyandığımda yoğun bakımdaydım
2 oğlan bebek geldi ben baştan beri birini kız biliyordum ve herşey pembe mavi hazırlanmıştı
şimdi onları değiştirmeye uğraşıyorum yatak yorgan tamam ama kıyafetler malesef kaldı yeni alışverişler yapacağım süpriz oğluma yeterki iyileşip bana gelsinler koklayım dokunayım bebeklerime
1050 gr utku karan bebek doğdu solunum cihazına bağlı kalbindeki delik kapanmadı antibiyotik alıyor 1 er damla anne sütü almaya başladı damardan besleniyor durumu krtik diyor drları çağan arsal bebek 1150gr doğdu oksijen desteğiyle kendi soluyor sarılık tedavisi alıyor 16 gün oldu daha kg almaya başlamadılar ama şükür 1000gr altında değiller

inşallah günüm inşallah...kızıyosun biliyorum ama napim:1no2:

oy birtanem ben sana hic kizarmiyim heleki yasadiklarini bilirken seninle ogunler beraber aglamisken....kesinlikle kizmakla uzaktan yakindan ilgisi yok sen uzulunce kiyamiyorum ondan telkin etmek icin oyle seyler yaziyorum uc cansiniz siz gonlum elvermiyor endiseli haline sakin kizmak gb dusunme bir de ben biliyorum sen cok guclusun Masallah, yapabilirsin olumlu da dusunebilirsin ondan icindeki cevheri cikartmaya calisiyorum
bir de ne kadar anlamaya calissam da seni ikiz anneleri cok daha iyi anlar ondan diyorum arkadaslara siz soyleyin diye.

bircem allah yardımcınız olsun...inşallah tez zamanda toparlanırlar canım benim....ara ara yaz olur mu...

günüm....canımsın sen benim...

biliyo musun doktorum bna benim güçlü olduğumu genelde hastaların daha çok sıkıntı yaptıklarını bile söledi...bundan fazlası da nasılsa....

senacım bu sefer çok güzel olucak herşey inan allaha güven kendini çok bunaltma tatlım kaderimizde ne varsa o inşallah bu sefer çok güzel olucak herşey buna inan canım benim korkma çokda insanın korktuğu başına geliyo sonra sen hamileliğinin tadını çıkarmaya bak
zümrem bu günleri çoooook özliceksin ve kendine çok kızacaksın bebişlerin doğunca inşallahhhh:))

inşallah....sen de çok sıkıntı yapmıştın ama şimdi mutlu son çok garip dimi?ama benm durumum daha farklı işte inşallah sonumuz aynı olur...

glecek hafta kontrole gidecektik ama bu gece kötü rüyalar görünce tekrar doktora gittik...şimdilik bi sorun gözükmüyo inşallah da hiç olmaz...

senacığım sağol canım düşündüğün için
bugün gördüm oğullarımı
utku karan solunum cihazına bağlı resmen yaşam savaşı veriyor dua ettim küvezine üfledim,konuştum onunla iyi olacaksın dedim sanki anlarmış gibi gözlerini açmaya çalıştı biraz açtıda
minicik bebeğime anne sütünü vermiyorlarmış ciğerleri iyi değilmiş kalbinin deliği kapanmadığı için toparlanamıyor inşallah dualarla kurtulacak yavrum bugün daha 1040 gr Allahım bana bağışlar inşallah
çağan arsal daha iyi oksijen desteği alıyor büyümeye çalışıyor 1190 gr olmuş atlatacak inşallah onunlada konuştum gülümsedi değişmiş oğluşum tanıyamadım kolundaki ismine bakıp emin oldum okadar masumlarki okadar muhtaçlarki rabbim ikisinide bana bağışlasın
tüm anne ve anne adayları Allah bebeklerinize sağlık uzun ömür versin kimseyi dermansız derlere sokmasın hasta ve küçük bebeklere acil şifalar versin

bircem canım benim ben iyiyim çok şükür...yatıyorum işte...asıl ben seni merak ediyorum...
ben de korkuyla bekliyorum işte...allah nasip ederse 10 gün sonra ciğer geliştirici iğne yaptırmayı düşünüyorum...

sen haber ver bebişler nasıl bakim...inşallah herşey yolundadır...kucağına alabildin mi?

kucağıma vermiyorlar dokunamıyorum bile
haftada 2 gün birkaç dakika görebiliyorum ancak,utku karan bebeğin kalp deliği kapanmıyor ameliyat diyorlar üniversite hastanelerinde boş yer arıyorlar daha minicik dayanıyor yavrum ALLAHIN izniyle
diğeri daha iyi ama kg alamıyor anne sütüde alıyor ama doğumdan bu yana daha 50gr alabildi kuzum
bekleyip sabrediyorum dua ediyorum inşallah Allah bana verecek yavrularımı

bircecim maşallah düzelecek gibi duruyolar allahın izni ile...şükret dua et...inşallah evlerine gelecek miniklerin annesi...

büyük şehirde bile hastane sıkıntısı varsa artık allah bana yardım etsin ...allah korusun burda hastane bile yok devletten başka..bingöldeyiz biz görev nedeniyle....öle durumda sevk ediyolarmış ama zaman kaybı...allah hepimizin yardımcısı olsun...

Sena'cım inşallah Allah'ın izniyle herşey çok güzel olacak hepimiz için. İçini ferah tut hep olumlu düşün bak bu zamana kadar sorunsuz geldin inşallah bundan sonrada haftasında sağlıklı sıhhatli bebeklerin olacak.

cerencim nerelerdesin yaaaaa.......hiç haber vermiyosun maşallah 28 olmuşsunuz ben de olsaydım bi ya daha 4 hafta var(((
inşallah cerencim ya inşallah sorunsuz devam eder....şu rahim boyunda kısalma olayı olmasaydı ben de hamileliğimin tadını çıkarırdım ama evde yatakta geçirmek çok zor ....

Canım benim az kaldı seninde biraz daha sıkalım dişimizi benim her doktora gittiğimizde rahim ağzı boyu düşüyor ama ben olumlu düşünmeye çalışıyorum. Banada dinlen dedi ayaklarım hep yüksekte araba kullanmak yasak dışarıya zorunlu olmadıkça çıkmıyorum zaten burası sıcaktan kavruluyor. Senin yine rahim ağzında dikiş var bende o da yok. Ciğer geliştirici iğneyi sordum şu anda gerek yok dedi. Allah hepimizin hakkında hayırlısını versin.

dr gerek yok dese bile sen ısrar et ve vurdur iğneyi hiç olmazsa 2 doz
banada herşey yolunda ona gerek yok buna gerek yok dedi 28 haftalık erken doğum yaptım şimdi ciğer geliştirici iğne olmadığım için yavrularımdan biri ameliyat olma tehlikesinde cihazsız nefes almıyor yaşama savaşı veriyor kuzum
dr ların her dediğini dinlemeyin kızlar ben dinledim başıma neler geldi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…