bu da benim ikizlerimin günlüğü olsun

tırtıl kurabiye sağol canım....allah razı olsun..

nilcim inşallah bu sfer olur sölediğin gibi...bir başka acıya nasıl dayanırım allah korusun..

cuma günü randevum var yine günler geçmek bilmiyo...miniklerim sağlıkla büyüyolardır inşallah...şükürler olsun rabbime bugüne kadar sorunsuz geldik...ilk defa bu sefer hamileliğimi doya doya yaşıyorum desem yeridir...allahım sen yardımcımız ol cümlemizin...cuma doktorumuz uygun görürse dikişim atılacak şu stresten de bir kurtulsak da yavrularımla başbaşa kalsak artık...:ecrin_bebek::ecrin_bebek:

bugünkü halimiz 13+6 yarın .........14 haftalık oluyoz rabbimin izniyle darısı tüm isteyenlere...

Eklentiler

• $SL371863.webp
    3,1 KB · Görüntüleme: 58
dün hastanedeydik doktor dikiş konusunda karar verecekti ve evet doktora gitmenin sevinci falan uçtu gitti çünkü muayene eder etmez evet dikiş gerekiyo kısalma var rahim boyunda dedi...rahim boyum 3cm idi....o an herşeyden öle bıkmış öle nefret etmiştim ki...neyse 28 mayıs 2010 saat 3:30 dikişim atıldı doktor odaya geldiğinde çok mu kötü durumdayız moralman çöktük dedim yok dedi ama bundan sonra mümkün olduğunca istirahat dedi...azcık rahatlasam da çok mutsuz ve endişeliyim 29. haftaya kadar en azından ...taşıyabilmem lazım onları...allah benim ve benim gibilerin yardımcısı olsun...cinsiyetleri için erken dedi...sölemedi zaten bende onu düşünecek moral de kalmamıştı...aslında haftaya kesin belli olur ama bakalım doktor 4 hafta sonra çapırdı tekrar...ben bekleyemem ama 3 hafta sonra giderim...tek güzel haber bebeklerimin biri 1 gün biri 2 gün öne geçmiş....ama bu sıkıntıyla nasıl geçer kaln bu tehlikeli 14 hafta bilmiyorum...14 hafta en az 14 hafta daha dayanın yavrularım...bu sefer de olmazsa inanın artık bebek biter benim için çok yorgun ve yıpranmış haldeyim....hastanede 1 gün kaldık..dikişim hala ağrıyo...ama yeter ki bişey olmasın ben çekerim..:))))))))

Son düzenleme:
artık hafta sayacam zor günlerin 14 haftası:çok üzgünüm:

14+4 kuzularım(allahım esirgesin

Eklentiler

• $14+4 kelebeklerim.webp
    1,7 KB · Görüntüleme: 60
canım benim su akar yolunu bulur
inan benim rahim ağzı boyum hiç ölçülmedi dr gerek görmüyor herşeyin hayırlısını versin Allahım
hepimizin bebeklerini korusun sağlıkla kucağımıza almak nasip olsun
korkarsan korktuğun başına gelir rahat ol rabbim sana emanet de
benim gebeliğimin başında dr eşime bu gebelikten ümüdüm yok demişti ilk 3 ayı atlatamam sanmıştı üçüz gebeydim onlarca kistim vardı sancılarım kanamalarım ama baka herşey bitti çok şükür şimdide dikkatli devam ediyorum hareketler kısıtlı ama 6 ayımıza giriyoruz uzatmayım demek istediğim Allah ne eylerse güzel eyler aklına kuşku sokma pozitif ol bak herşey nasol yoluna girecek

selam öncelikle gecmis olsun bence üzülecek bir durumun yok rahat ol benim rahim boyum 2,5 cm düsmüstü ve dikisde atilamiyordu 30 haftaya kadarda ücüzlerimi bu sekilde tasiyabildim sürekli yatmak dinlenmek kisalmayi engelliyo ben sadece lavaboya gidebiliyodum sadece dus almak 20 dakikaydi dikkat et yeter gerisini allaha birak saglikla alicaksan bebecikleri emin ol

periecem sağol canım içimi biraz rahatlattın...kaçıncı haftada 2,5 çıktı peki benim 14+4 de....3cm....ben de hep yatıcam artık ne yapayım allah bana da nasip eder inşallah senin gibi kucağıma almayı...

bircem sağol canım inşallah hayırlısıyla...allah senin bebişlerini de korusun(((((((

senacımm benim de 3 cm çıktı 19+3'te hem de benim dikiş de atılamıyor, bu tarihten sonra dikiş atılırsa doğumu tetikleyebilirmiş. gerçi benim rahim ağzı yetmezliği beklenen bir durumdu ameliyat geçirdiğim için. bana yat bile demedi, sadece ağırlık kaldırma, kabız olma, cinsellik yok dedi. bir de çok fazla kilo almamamı tembih etti. senin dikiş de atılmış daha gvendesin, götürürsün inşallah sonuna kadar sıkma canını

yaaaaaa ...yavrukirpi ama benim 14+4 yaaaa.......çok korkuyorum çok moralim bozuk çöktüm resmen nolur dua et ben de sana ederim bir de senin tek bebek allah sağlık versin iki olunca daha da korkuyorum..:)))))))))

ozlenen sen de yaz canım senin 3 bebek ne zaman kaç cm çıktı nolur(((((

ozlenen sen de yaz canım senin 3 bebek ne zaman kaç cm çıktı nolur(((((

yanlis anlamadiysam bana soruyosun galiba üstüme alindim ücüzlerim oldugu icin :)) benim 12 haftalikken 4 cm di 18 haftaya gelince 3 olmustu ama ben ilk günden beri sürekli yatiyordum annem yanimdaydi hic kalkmiyodum 20 haftalikken 3,5 cm oldu 21 de 2,5 dün raporlarimi inceleyince farkeetimki daha sonra 1,5 cm le durmusum 30.cu haftaya kadar benim doktorum amerikaliydi ve babam olsaydi ancak bu kadar ilgilenirdi benimle tek dedigi sey yatmak cok zor ama bebeklerin icin katlan ve yataktan inme dedi cok önemliymis zaten ben 20 haftalikken hastaenye yattim ve dogum yapana kadar cikmadim faydasi var yada yok bilmiyorum ama sen önlemini al yat dinlen sonucta bunlar özel bebekler herseyden önemli

cokta cm lerle ugrasma dikisinde atilmis dikkatli ve rahat ol bak dogduktan sonra kafayi yiceksin keske yataktan hic cikmasaydim diye cünkü hiccccccccccccc zamanin olmucak yatak keyfi yapmaya benden söylemesi kiymetini bil bu günlerin

senacım öncelikle hayırlı olsun canım bebeklerin çok strese girip ecemcimin dediği gibi cantimlerle falanda uğraşmayın bol bol dinlen bol su tüket ve her anının keyfini çıkar . bol bol resim çek hafta hafta burası senin günlüğün madem sonrasında elinde çok güzel bişey kalacak emin ol . mesela bebeklerine mektup yaz sizin sayenizde uzun bi keyif dönemi yapıcam yatakta ohh ne güzelde ))) belki işe yarar herşeyin hayırlısı bol dua ile inşallah hayırlısıyla alırsın minikleri kucağına .

sağol triacım....yazmam mı...yetre ki iyi olayım...seni de çok opt...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…