- Konu Sahibi ___Mina___
-
sabah 5'e kadar usanmadan konuştu benimle..
birbirimizi tanımaya yönelik konuşmalar vs..
bende aslında rahatsız oldum bu denli samimiyete
hani çok muhabbet tez ayrılık getirirmiş ya
ama emin olmak istedim görüşmeden önce..
ki görüşmeye başlasak çok başka olacaktı
bir sıfat yüklemiş olcaktık birbirimize
sadece tel ve msn den iletişim kurunca mecburen oraya yükleniyo insan
biraz daha iyi tanımak için..
aksi bişeyler olsa diyorum neden konuşsun benimle o kdar..
yada çok iyi yalancıydı anlayamadım
ahh senin daha beterini yaşadım ben malesefki ama ben senin kadar şanslı olamadım tanıştık hatta adını koyduk dediğin gibi süper anlaşıyoduk 4 aya yakın görüştük bi kez olsun fikirlerimiz çatışmadı sevgiyle bakardık birbirimize kendimi çok şanslı hissediyodum farklı bi duyguydu hemen sevdim hemdeee çok ailesiyle tanıştırdı kahvaltı yaptık neler neler sonra ablayla tanıştık ardından tedirgin olmaya başladı yanımda ağlamalar gelip gitmeler ayrılalım diyorum ses yok devam edelim diyorum ses yok ikilemde kaldım adeta çıldırcak raddeye geldim. bugün aşkı hatunuyken ertesi gün son verdik ben verdim ama sebep oydu kendisi itti buna beni kendimden beklemediğim şeyler yaptım aradım defalarca mesaj attım bir kez olsun cevap vermedi ve aradan 2 seneyi aşkın bir zaman geçti biliyomusun halada yüreğimin bi yerinde adını koyamadığım bişeyi besliyorum ona karşı sanırım buda öfke bittiğinden bu yana ahımı almaya devam ediyo aklımdan çıkarmadan bıkmadan ah ediyorum canı yürekden çünkü çooook yaktı canımı. ben bunun için 5 yıllık ilişkimi noktaladım değermiydi asla ama o psikoloji içerisinde düşünmeden kapıldım bu şahsa denize düştüm yılana sarıldım misali. şimdi şahıs evlendi mutluluk diliyomuyum tabiki hayır ben ise nişanlıyım inan şimdi çok mutluyum keşke diyorum keşke bu şahsı aklından yoksun olan şahsı hiç hayatıma dahil etmeseydim. internet aşkı diye bişey yok olanlarda böyle sonu acı sana olur olan ona olmaz 2 gün belki üzülür 3. gün o kimmiş der. o yüzdendirki kendini şanslı say bence en azından yanyana olmadın minacım yinede geçmiş olsun.
ay kızlar arkadas yanımda ona anlattım sımdı o da cok merak ettı niki ..ya ya bu erkeklerın hepsı aynı ya aynı kişi olma ıhtımalı cok zayıf ama bu cocuk da sabah 4-5 lere kadar konusuomus kızla ve ciddi ilişki aradıgını falan soluomus snr pat dıe cekıp gtmıs
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?