Bu da benim internet aşkı vakam :'(

___Mina___

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Haziran 2010
511
3
96
Diğer
Onunla internette tanıştık..Burda güzel hikayeler yaşayıp sonu evlilikle biten örnekler olsa da bana hep uzak gelmişti..şimdi Benimde başıma geldi ama..
9 gün önce tanıştık,konuştuk,birbirmizin derdini dinledik..beklentilerini anlattık...
aynı burçtandık öyle ki "biri bana şöyle davrandığında çok sinirleniyorum" dediğinde
kendi ağzından beni anlatıyor gibi oluyordu..Çok şaşkındım ne kadar benziyorduk birbirimize..

4 gün önce bana cam açarmısın dedi.tmm dedim karşılıklı açtık..
cam açtıktan sonra daha bi yakın davrandı bana.daha samimi içten konuşmaya başladı..
görünüş olarak da elektrik aldı heralde dedim..çünkü bende ondan elektrik almıştım..
bu h.içi görüşecektik....çok uzatmanında anlamı yoktu..görüşmemiz devam ediyordu..
ama dün gece bir mesaj geldi
yazdıkları aynen şöyle...

mina bence görüşmeyelim biz..ben bi ilişki yaşamaktan korkuyorum..
aşkmış,meşkmiş,sevgiliymiş kendimi düşünemiyorum bileseni de engellemek istemiyorum.
insanın içindeki saf sevgiyi kıranlar yüzünden bırak ilişki yaşamayı denemeyi bile düşünemiyorum
ikimizde korkyoruz ilişki yaşamaktan bence iyileşmemiz lazım..(güven sorunum olduğunu konuşmuştuk daha önce ona istinaden yazmış)
biz daha tanışma arefesinde bu kadar kaynaşıyorsak,beraber olsak daha çok yanlış yaparız,ki ben yaparım kendi adıma..ve bu yanlış geçmişte bana pahalıya mal oldu..aşk bitince karşımdakinin olmayacağını anlasamda ayrılamıyorum..

kendisine inanmadığımı,belkide aklında başka biri olduğunu,benden sıkıldığı için kestirip attığını söyledim..
anlatamıyorum dedi..karşımda kötü niyetli biri olsa kalbini kırardım..ama iyi niyetli olduğuna inandığım için kalbini kırmak istemiyorum dedi..

söylediklerine inanmıyorum,sen bunlara inanıyorsan,için rahatsa başka bişey diyemem ben sana dedim ve bitti...bir gecede 360 derece dönmüş bir insan ve farkında olmadan ona alışmış canı yanan bir ben onu tanımayı çok isterdim bütün inancım kayboldu yine aşka..
ne zaman samimiyetime inansa karşı taraf hep kaybeden ben oluyorum
illa arsız,vurdumduymaz mı olmak gerekir Allahım yaaa

çok dengesizmiş,üzülme canım ne olur en azından yüzyüze görüşüp dahada kendine alıştırıp bunları dememiş ne olur üzülme

yumicim ben onunla görüşmeye bile şartlanmış olarak gitmicektim
beklentisiz..yani sağlıksız bir iletişim olmasın diye bi an önce görüşmek istedim
olurdu yada olmazdı artık nasipti o kısmı..
ve bana görüşmeden sonra dese bunu ısınmadı çocuk bana dicektim
ki o da istekliydi görüşmek için..
şok oldum bu tavrına yaa...ya öyle üzgünüm ki...çıkmış ayrılmış kadar..
ve aptal yerine konulmuş gibi hissediyorum kendimi

bu kişinin baska bir ilişkisi olabilir mi? yani sadece capkınlık amaçlı konuşup sonradan ciddiye binince caymış olabilir mi? seni şüphelendiren bir davranışı oldu mu canım aynı burcmussunuz ama arkadasın yukselen farklı herhalde sana göre dengesiz duruyor cunku:) ne burcusunuz bu arada merak ettim

melike sordum..zaten aklına ilk bu geliyo insanın..
dedim aklıma tek bir neden geliyo bu da bir gecede değişmene sebep
başka bir kızdan öte ne olabilir dedim.hayır kimse yok dedi..
ya konuşmaları hiç çapkınlık yapar tarzda değildi.
havadan sudan konuştuk ilişkiler hakkında konuştuk
ama hiç seviyesiz davranmadı..
burcumuz başak
yükseleni teraziymiş onun...
ya ciddi ciddi canım yanıyo neden böyle kapıldım
hazmedemiyorum yaptığını
sevgili olup ayrılsak anca bu kadar koyadı..

sabah 5'e kadar usanmadan konuştu benimle..
birbirimizi tanımaya yönelik konuşmalar vs..
bende aslında rahatsız oldum bu denli samimiyete
hani çok muhabbet tez ayrılık getirirmiş ya
ama emin olmak istedim görüşmeden önce..
ki görüşmeye başlasak çok başka olacaktı
bir sıfat yüklemiş olcaktık birbirimize
sadece tel ve msn den iletişim kurunca mecburen oraya yükleniyo insan
biraz daha iyi tanımak için..
aksi bişeyler olsa diyorum neden konuşsun benimle o kdar..
yada çok iyi yalancıydı anlayamadım

canım bence senin ciddi dürüst bir kız olduğunu görünce seninle görüşmekten caydı erkeklerin söylerdiklerine değil davranışlarına bak ancak öyle anlayabilirsin erkekleri bence amacı düzeyli ileriye yönelik bir ilişki değilmiş olsaydı böyle kesip atmazdı

bana sorarsan çok hayırlı olmuş.daha 9 günde bukadar acı çekmek...ne diyim.
görüşseydik demişsin.sana katılmıyorum görüşüpte sonradan bunları söleseydi kendine olan güvenin gidecekti.acaba begenmedimi şöyle giyinseydim buramı mı begenmedi gibi pimpirikler işte..
tek bir ihtimal gelio aklıma yalnız deil bu insan ve muhtemelen yüzyüze olmaktan çekmiş kendini..
sen ne diyosun ya 5-6 yıllık sevgililere ayrıl bitir bence arkana bişle bakma kurtul gibi kelimeler yazılıyo ozaman sen böyle bir ilişkin olsa nasıl ayakta duracaktın acaba..
salla cnm bnm hiçbişey paylaşılmamış sadece kendinizi tanıtmıssınız etkilenicek bişey yok..
bana göre bu bir macera olurdu kısa bir macera..adını üzülerek anmaya bile degmeyecek bir macera..

Bir çoklarının yarıda kalmış ya da bitmiş ilişkisi vardır hayatında... Doğal olarak net vb. yerlerde etkilendikleri biri olduğunda şansını deneyen bu insanlar geçmişteki kişiden en ufak bir hareket ya da bir araya gelme ışığı gördüklerinde bu yeni kişiye şans vermekten vazgeçiyor. Yani onun bir ilişkisi yoktu belki ama beklediği, istediği biri vardı ve onda karar kıldı. Geçenlerde bir arkadaşım "Kimseyi istemiyorum hayatımda, evlenme fikrini aklıma bile getiremiyorum, neden biliyor musun, bir gün döner de -Pişmanım, ne olur beni affet, yeniden başlayalım. derse onu reddedemeyeceğim için..." dediğinde bunu daha iyi anladım. Herkes mutlu, rahat "Unuttum, boşverdim" diyebiliyor ama kaç kişi bunu uygulayabiliyor ki... Yol yakınken döndüğünüz çin şanslısınız, "Karşılaşsaydık bu kadar kötü olmazdım" diyerek de daha çok acıtmayın canınızı, dokuz gün böyle hissettirmiş, daha fazla yaşanmışlık olsaydı büsbütün yıkılırdınız...

okuyunca cok sasırdım ya aynısı bizim şirktte bır arkadasın basıa gelmıs
hatta senın 9 gun onlar ıkı bucuk ay konusmuslar tel kamera vs artık sevgililerdı yanı
cocuk buna bisürü sey vaad etti,kıskanıodu kavga bıle edıolardı .neyse ...2 bucuk ay snr pat die cıkmıs kızın hayatından msn de hem de cocuk gelmemek ıcın kızın yanına hep bahane uyduruomus bıgun msn acıkken cocuk da cevrımdısı ıken cocuk kıza yazmıs allaha emanet ol benım guven problemım var ciddi ilişki yasayamıyorum vs vs .kız dağıldı tabı.yanı dıyeceğim şu ki bunları cok duyuyorum artık erkeklerın ılıskıye baslama ve bitiş sebeplerı artık hep klasık fix laflar dikkat edin derim

cocugun nikini merak ettım ya yazdıkların aynı arkadasın yasadıkları aynı kısı mı acaba

bence senin iyi niyetli biri olduğunu anlamış ve uzaklaşmış senden... insafa gelmiş bellki üzücekmiş seni... dua et şimdiden kurtulduğuna bence fiziksel bir paylaşım yok unutman daha kolay olur..

sevgiler..

ay kızlar arkadas yanımda ona anlattım sımdı o da cok merak ettı niki ..ya ya bu erkeklerın hepsı aynı ya aynı kişi olma ıhtımalı cok zayıf ama bu cocuk da sabah 4-5 lere kadar konusuomus kızla ve ciddi ilişki aradıgını falan soluomus snr pat dıe cekıp gtmıs

Bence o şahıs kendi iç dünyasındaki güven sorununu halledememiş.İş daha ileri boyutlara gitse senin için daha yıkıcı olabilirdi.Yolun neresinden dönersen o kadar kardır canım.Sen üzelme onun seni kaybettiği için üzülmesi gerekir.Bence ileride tekrar sana dnmek isterse konuşalım derse hiç şaşırma ve de kabul etme bence.Dengesiz birine benziyor

aynı kişi olma ihtimali çok düşük... ama sizler gibi bu sorunu yaşayan yüzlerce bayan var zaten... sanalda klavye erkekleri o kadar çokki... dikkat etmek lazım....

ben size örnekler versem değil tanışmak selam bile vermezsiniz birine...

herkes şanslı olmayabiliyor çok dikkat edin lütfen...

ahh senin daha beterini yaşadım ben malesefki ama ben senin kadar şanslı olamadım tanıştık hatta adını koyduk dediğin gibi süper anlaşıyoduk 4 aya yakın görüştük bi kez olsun fikirlerimiz çatışmadı sevgiyle bakardık birbirimize kendimi çok şanslı hissediyodum farklı bi duyguydu hemen sevdim hemdeee çok ailesiyle tanıştırdı kahvaltı yaptık neler neler sonra ablayla tanıştık ardından tedirgin olmaya başladı yanımda ağlamalar gelip gitmeler ayrılalım diyorum ses yok devam edelim diyorum ses yok ikilemde kaldım adeta çıldırcak raddeye geldim. bugün aşkı hatunuyken ertesi gün son verdik ben verdim ama sebep oydu kendisi itti buna beni kendimden beklemediğim şeyler yaptım aradım defalarca mesaj attım bir kez olsun cevap vermedi ve aradan 2 seneyi aşkın bir zaman geçti biliyomusun halada yüreğimin bi yerinde adını koyamadığım bişeyi besliyorum ona karşı sanırım buda öfke bittiğinden bu yana ahımı almaya devam ediyo aklımdan çıkarmadan bıkmadan ah ediyorum canı yürekden çünkü çooook yaktı canımı. ben bunun için 5 yıllık ilişkimi noktaladım değermiydi asla ama o psikoloji içerisinde düşünmeden kapıldım bu şahsa denize düştüm yılana sarıldım misali. şimdi şahıs evlendi mutluluk diliyomuyum tabiki hayır ben ise nişanlıyım inan şimdi çok mutluyum keşke diyorum keşke bu şahsı aklından yoksun olan şahsı hiç hayatıma dahil etmeseydim. internet aşkı diye bişey yok olanlarda böyle sonu acı sana olur olan ona olmaz 2 gün belki üzülür 3. gün o kimmiş der. o yüzdendirki kendini şanslı say bence en azından yanyana olmadın minacım yinede geçmiş olsun.

cnm ya senın durum daha da zor olmustur aılesı ıle bıle tanısmıssın.ya bu erkekler cok fenalar kızlar ya çokkkkkkk.

cnm arkdnınkinin nick neymiş sorsana bir:) benimde basımdan böyle birşey gectide

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…