- Konu Sahibi ___Mina___
-
ay kızlar arkadas yanımda ona anlattım sımdı o da cok merak ettı niki ..ya ya bu erkeklerın hepsı aynı ya aynı kişi olma ıhtımalı cok zayıf ama bu cocuk da sabah 4-5 lere kadar konusuomus kızla ve ciddi ilişki aradıgını falan soluomus snr pat dıe cekıp gtmıs
cnm arkdnınkinin nick neymiş sorsana bir:) benimde basımdan böyle birşey gectide
sonunda dellas varmış maıl adresının:)))) adı da oğuzhanmış:) öle demıs yanııı
yok benim duydugum o degildi canım demekki hepsi aynı tür bunların topu ********z
Herkes hayatının döneminde benzer aşamalardan geçiyor, artık bunları yaşamak değil yaşamamak istisna... Aynı kişi olduğunu düşünenler var oysa erkeklerin geneli aynı... Erkek muhabbetlerinde çok dönüyor bunlar, birbirleriyle alay ediyorlar internette tanıştıkları kızlara saf niyetler beslerlerse... Bir sürü kızı buluşmaya, birlikte olmaya ikna edenleri "daha adam" ilan ediyorlar kendi aralarında... Diğerlerine "aptal aşık" gözüyle bakıyorlar. Erkeklerin kendi aralarında sürdürdükleri bu muhabbetler devam ettikçe ve aile terbiyesinden, düzgün arkadaşlıklardan yoksun adamlar nette dolaştıkça sanal duygusal bir tehlikedir... "İnternetten tanıştım, mutlu oldum" diyenlerin de nasibi o insandır muhtemelen o kişi nete girmese de onu bulacaksınızdır... "Doğal yollar" daha az riskliyken dikenler arasında dolaşmamakta fayda var...
bana sorarsan çok hayırlı olmuş.daha 9 günde bukadar acı çekmek...ne diyim.
görüşseydik demişsin.sana katılmıyorum görüşüpte sonradan bunları söleseydi kendine olan güvenin gidecekti.acaba begenmedimi şöyle giyinseydim buramı mı begenmedi gibi pimpirikler işte..
tek bir ihtimal gelio aklıma yalnız deil bu insan ve muhtemelen yüzyüze olmaktan çekmiş kendini..
sen ne diyosun ya 5-6 yıllık sevgililere ayrıl bitir bence arkana bişle bakma kurtul gibi kelimeler yazılıyo ozaman sen böyle bir ilişkin olsa nasıl ayakta duracaktın acaba..
salla cnm bnm hiçbişey paylaşılmamış sadece kendinizi tanıtmıssınız etkilenicek bişey yok..
bana göre bu bir macera olurdu kısa bir macera..adını üzülerek anmaya bile degmeyecek bir macera..
Bir çoklarının yarıda kalmış ya da bitmiş ilişkisi vardır hayatında... Doğal olarak net vb. yerlerde etkilendikleri biri olduğunda şansını deneyen bu insanlar geçmişteki kişiden en ufak bir hareket ya da bir araya gelme ışığı gördüklerinde bu yeni kişiye şans vermekten vazgeçiyor. Yani onun bir ilişkisi yoktu belki ama beklediği, istediği biri vardı ve onda karar kıldı. Geçenlerde bir arkadaşım "Kimseyi istemiyorum hayatımda, evlenme fikrini aklıma bile getiremiyorum, neden biliyor musun, bir gün döner de -Pişmanım, ne olur beni affet, yeniden başlayalım. derse onu reddedemeyeceğim için..." dediğinde bunu daha iyi anladım. Herkes mutlu, rahat "Unuttum, boşverdim" diyebiliyor ama kaç kişi bunu uygulayabiliyor ki... Yol yakınken döndüğünüz çin şanslısınız, "Karşılaşsaydık bu kadar kötü olmazdım" diyerek de daha çok acıtmayın canınızı, dokuz gün böyle hissettirmiş, daha fazla yaşanmışlık olsaydı büsbütün yıkılırdınız...
ahh senin daha beterini yaşadım ben malesefki ama ben senin kadar şanslı olamadım tanıştık hatta adını koyduk dediğin gibi süper anlaşıyoduk 4 aya yakın görüştük bi kez olsun fikirlerimiz çatışmadı sevgiyle bakardık birbirimize kendimi çok şanslı hissediyodum farklı bi duyguydu hemen sevdim hemdeee çok ailesiyle tanıştırdı kahvaltı yaptık neler neler sonra ablayla tanıştık ardından tedirgin olmaya başladı yanımda ağlamalar gelip gitmeler ayrılalım diyorum ses yok devam edelim diyorum ses yok ikilemde kaldım adeta çıldırcak raddeye geldim. bugün aşkı hatunuyken ertesi gün son verdik ben verdim ama sebep oydu kendisi itti buna beni kendimden beklemediğim şeyler yaptım aradım defalarca mesaj attım bir kez olsun cevap vermedi ve aradan 2 seneyi aşkın bir zaman geçti biliyomusun halada yüreğimin bi yerinde adını koyamadığım bişeyi besliyorum ona karşı sanırım buda öfke bittiğinden bu yana ahımı almaya devam ediyo aklımdan çıkarmadan bıkmadan ah ediyorum canı yürekden çünkü çooook yaktı canımı. ben bunun için 5 yıllık ilişkimi noktaladım değermiydi asla ama o psikoloji içerisinde düşünmeden kapıldım bu şahsa denize düştüm yılana sarıldım misali. şimdi şahıs evlendi mutluluk diliyomuyum tabiki hayır ben ise nişanlıyım inan şimdi çok mutluyum keşke diyorum keşke bu şahsı aklından yoksun olan şahsı hiç hayatıma dahil etmeseydim. internet aşkı diye bişey yok olanlarda böyle sonu acı sana olur olan ona olmaz 2 gün belki üzülür 3. gün o kimmiş der. o yüzdendirki kendini şanslı say bence en azından yanyana olmadın minacım yinede geçmiş olsun.
ilk görüntülü konuşmanızın akabinde bu işin olamayacağını söylemesi tesadüf değil gibi geldi bana...
sizi umduğu gibi bulmadı, yani yazıştığı kızı bambaşka biri olarak hayal etti..
sorun sizin güzelliğinizle alakalı bir durum elbette ki değildir...ama açıkçası ben anlattığı diğer mazeretlere inanmadım..kibarca olmaz demiş, diye düşünüyorum..
çok kısa zaman zarfında ona alışmışsınız yine birkaç haftaya kalmaz düzelirsiniz,
onunla hissi anlamda birşeyler yaşamadığınız için unutmanız zor olmaz diye düşünüyorum..
umarım aradığınız doğru ve size layık olan kişiyi, doğru zamanda bulursunuz..
pamukcum sağol mesaj için..ama hayal etmedik birbirimizi biz daha konuşmadan zaten birbirimizin bi çok fotoğrafını görmüştük..kamera açtıktan sonra daha yakın davrandı..ben hep fiziksel olarak begenmezse anlarım dedim..ki öle de oldu daha da samimi davrandı..kapatmamı istemiyo camı falan..
bundan 4 gün sonra işte patlak verdi..
aman neyse ne yani..istediğini düşünsün..canımın acısı geçsin yeter benim için ..
benim tek derdim bu şimdi..
geçer canım, zamanla acın da hafifler ve tamamen geçer inşaAllah..
böyle yolun başında gerçek yüzünü gösterip kaçması daha iyi biliyor musun?
demek ki seni hak edecek birisi değilmiş ve sevdiğinin arkasında durabilecek sağlam karaktere sahip değilmiş..ciddi birşeyler yaşayıp da ayrılsanız daha fazla canın yanardı eminim..
çok güzel günler senin olsun :128::130:
Kızlar bende size geçmişte yaşadığım bir internet vakasını anlatayım.Bende bir sohbet kanalındayken bir yönetici vardı.Önce cok kötü kavga etmiştik.Sonra bana çok iyi davrandı falan.Derken msn mi aldı.Tabi ozamanlar bekardım.Sonra birkac ay sohbet ettik daha cam açmadan falan dostca.Sonra kendi resmini koydu fena degildiBir havayolu şirketinde müdürüm falan dedi hakaten dogru sölemiş.
Sonrasında buluşmak istedi cok reddettim ama 3 ay sonra ısrarlarına dayanamayarak dedim ''Tamam ama 5 dak bi yerde çay içelim'' Neyse ben okul cıkışı anlaştığımız yerde başladım bunu beklemeye.
dedi benim havaalanında işim var olur beklerim dedim.Yarım saat oldu gelmez 1 saat oldu gelmez.Telefonundan aradım telefon kapalı ulaşamıyorum.Tam çektim gidiyorum o aradı dedi Ben Geldim. ''Ya nerdesin sen 3 ay yalvardın buluşalım diye hem 1 saat oldu gelmiyorsun hemde telefonunu da kapatıyorsun'' Ama sinir tepeme çıktı.
Yalvardı yakardı ''nolur dön falan''dedi.Sinirle döndüm.Buluştuk bi yerde çay içtik.Amann bir ukala bir ukala kendini begenmişin teki.Zaten kendisinden en ufak hoşlanmamıştım tam sinir oldum.Sonra 2 dk oturdum çektim gittim.Sonra msnden cok yazdı ama cvp vermedim.''Sonra bana dedi keşke buluşmasaydık sen buluştuktan sonra bana cvp vermemeye başladın istersen msn den sil beni''dedi.
Bende körün istedigi bir göz Allah verdi 2 göz hemen sildim
Dicem o ki bu erkeklere yüz vermeye gelmez kendilerini bişi sanıyorlar.Bir de sana 3 ay yalvarırlar buluşalım edelim diye 2 sn de dönüverirler hiç yalvarmamış gibi
Herşey çok güzelken ilişkiniz yolundayken seni bırakıp gitseydi daha kötü olurdu. Baştan vazgeçmiş bir kere. Senin için hayırlısı neyse o olsun arkadaşım. Çok fazla kafana takıp kendini bu konuyla meşgul etme. Ondan daha önemli önceliklerin var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?