Salon ve Günlük Oda Dekorasyonu Bu da benim salon takımım kızlarrrr

Salon ve günlük odalarınızın dizaynı, dekorasyonu ve tavsiye yorumları
güle güle kullan canım..aynısı bizde var :sm_cool: inanılmaaz rahat bi koltuk takımı ama ben kendi evimi modern tarzda düşünmediğimden bu tarzda almıcam ama ailemin evinde dediğim gibi bu takımdan var krem rengi çook rahat ayrıca bizde saçak var sizde yok olmamasıda çok ii olmuş koltuk altını süpürürken falan çok karışıo.. annemde tarakla düzeltio delikafadulden

güle güle kullan canım..aynısı bizde var :sm_cool: inanılmaaz rahat bi koltuk takımı ama ben kendi evimi modern tarzda düşünmediğimden bu tarzda almıcam ama ailemin evinde dediğim gibi bu takımdan var krem rengi çook rahat ayrıca bizde saçak var sizde yok olmamasıda çok ii olmuş koltuk altını süpürürken falan çok karışıo.. annemde tarakla düzeltio delikafadulden

teşekkürler canım. ben özellikle saçak istemedim. saçak yerine deri kaplattık. kullanıpta rahat bi koltuk deyince çok sevindim. çünkü biz daha evimizi kurmadık. biz de çok beğenerek aldık.inşallah evimin resimlerinide koyarım evlenince.opuyorumnanaktan

çok beğendim canım çok şık karışmak gibi olmasın ama eğer almadıysan bu koltuklara çok şık ta bir halı alman gerek mesala kırmızılı beyazlı yada siyahlı kremli aksesuara gelince yine halının zıt renginden mesala siyah büyük tabaklar yine büyük yer vazoları çok güzel asil durur ayy ne çok karıştım be mutlulukla sağlıkla kullan canım en önemlisi bu

çok beğendim canım çok şık karışmak gibi olmasın ama eğer almadıysan bu koltuklara çok şık ta bir halı alman gerek mesala kırmızılı beyazlı yada siyahlı kremli aksesuara gelince yine halının zıt renginden mesala siyah büyük tabaklar yine büyük yer vazoları çok güzel asil durur ayy ne çok karıştım be mutlulukla sağlıkla kullan canım en önemlisi bu

teşekkür ederim canım. tabiki fikirlerinize herzaman açığım. canım koltuk takımını aldık. senin dediğin gibi beyazlı siyahlı şık bi de halı aldık. ama aksesuar henüz almadım. karar veremiyorum henüz bakınıyorum. içime sinen bişey çıkmadı karşıma.zemuszemus

teşekkürler canım. ben özellikle saçak istemedim. saçak yerine deri kaplattık. kullanıpta rahat bi koltuk deyince çok sevindim. çünkü biz daha evimizi kurmadık. biz de çok beğenerek aldık.inşallah evimin resimlerinide koyarım evlenince.opuyorumnanaktan

rahatlığından şüphen olmasın valla akşam yataığma geçmek istmeiorum 80 kilo bir olarak ben çok rahat yatıorum düşün yanizemuszemus allah bir ömür mutlu mesut kullanmak nasip etsin inşallah:nazar::nazar::nazar:

Koltuklarınızı temiz tutmak zor olsada harikaa, ben bayıldım ne kadar güzel bembeyaz, iyi günlerde kullanın inşallah.

Son düzenleme:
takım çok hoşmuş canım İnşallah güle güle ağız tadıyla kullanmak nasip eder Rabbim
Düğün tarihi belli olmadı demişsin Allah tamımına erdirsin İnşallah sonsuz mutluluk içinde eskitirsin İnşallah o eşyaları

Back
X