- 20 Ekim 2009
- 4.535
- 5.241
- 723
- Konu Sahibi Once_upon_a_time
inanır mısınız evinizi görünce şok geçirdim. neden mi? çünkü bizim salonumuz için almayı düşündüğümüz, listelediğimiz eşyaları gördüm :))
tabii bir kaç farkla.. turkuaz köşe, orta sehpa, masa, sandalye(ben füme değil de şeffaf olanı seçmiştim), halı fikrimiz tamamen birebir aynı. ben duvar ünitesi yerine, duvara asılı bir alt modul tercih edicem ve o duvarı doğal taş kaplama yaptırıcam. ve yine duvara asılı sade bir konsol(ikeada görmüşsünüzdür) üstüne de değişik bir ayna kullanmayı tasarladım. tülleri ise ya turkuaz düşünmüştüm ya da kullanım kolaylığı açısından krem zebra stor. fon perdeleri ise beyaz üstü minik mavi ve kahve çiçekli düşündüm.
bu köşenin şöyle de bir artısı var; başka bir renk kılıf alıp yaz kış farklı kullanılabilir. ben yine bunu siyah düşündüm ancak yemek odası vs. beyaz olacağından ve siyah beyaz evlerden gına geldiğinden acaba masa, orta sehpa vs. antik meşe mi alsam hem siyaha hem de turkuaza uyumlu olur diye düşünüyorum. siyah kılıfı geçirdiğimde ise turkuaz için olan fon perdeleri çıkarırım, onun yerine tek stor kalır.
bu kadar uzun yazdım, sizden fikir de alayım diye :)) madem zevklerimiz aynı.
sağlıkla ve mutlulukla oturun güzel evinizde :)
benım mutfama cok benzıyor bız salonda yemek yıoyoruz
mutfak dolablarının karsısına tezgah yaptırdım karsılıklı dolap belıme kadar aynı renk dolaplarl cok kullanıslı oluyor
salon takımını guzel secmıssın tüller harika rahatlatıcı
l koltuk nerden aldınız yemek odanızda ole cok guzel
sanırım bufenız konsolunuz yok bende almadım dedıgım gbı bufe yerıne mutfa dolap yaptırdım almamanız ıyı olmus ferah gostermıs
evınız genınıs
mutfakta masa kullanmadınız mı? tezgah olayı çok güzel ama bir masa da olsun istiyorum orada hatta tekzenden beğendim siyah bir masa:)
koltuk ikeadan aldık tüllerde bauhous :) turkaz olayımız tüllerle başladı denebilir zaten:) çok az eşya var ama yeterli. sadece bu yorganları falan nereye koyayım bulamadım bir türlü... yatağımızı da aldık o da bazalı değil... bu vakumlu poşetler işe yararmı acaba?