Bu da bizim iç tadilatını yeni bitirdiğimiz evimiz

tek kelimeyle harika olmuş canım allah güle güle güzel günlerde oturmanızı nasip etsin...

canım hayırlı uğurlu olsun..
çok beğendim evinizi..
Allah sağlıkla oturmak nasip etsin..

bişey sorcaktım canım..
mutfak ve banyo dolaplarını nereye yaptırdınız?
yani belli bir marka veyahut mağaza mı?
çok hoş ve de modern ...

çok güzel olmuş gerçektende güle güle oturun canım mutfak dolaplarına bayıldım

oy oy oyyy yine çok beğendiğim bir ev.cnm yerleşincede yolla foto mrkla bekliyoruz.sağlık ve huzurla oturun inş.

hepinize çok teşekkür ederim kizlar darisi olmayanlarin basina insallah :1hug:

eviniz harika olmuş iyi günlerde oturun...............

hayirli olsun gule gule oturun mutfagin guzel olmus

tek kelimeyle harika olmuş canım allah güle güle güzel günlerde oturmanızı nasip etsin...

çok güzel olmuş gerçektende güle güle oturun canım mutfak dolaplarına bayıldım

cok güzel modern bı ev olmus cok begendım.döşenmiş halinide sabırsızlıkla beklıyorum

oy oy oyyy yine çok beğendiğim bir ev.cnm yerleşincede yolla foto mrkla bekliyoruz.sağlık ve huzurla oturun inş.

tesekkur ederim tatlim satin aldigimiz emlakci vasitasiyla yaptirildi tatlim.. duydugum kadariyla yaptirdigimiz firma iflas etmis son buzlu camlari kalmisti onlarida kendimiz taktirmak zorunda kaldik hal boyle olunca :1closedeyes:

canım huzurla otur inşallah evinde çokk harika olmuşşş...tavanda cam mı var çok hoş duruyooo.çok deişik.neden yapılmış biliyo musun??

teşekkür ederim canım saolasin. camlar ayni zamanda işik tatlim icinde florasan var dekarosyon amaçli yapilmis olmali

eviniz çok güzel olmuş...güle güle oturun....
evinizin olduğu tarafları biliyorum ileride değer kazanacak yerler dediğin gibi...
şimdiden evliliğinizde hayırlı olsun...

canım evine bayıldım çok güzel Allah ağız tadıyla oturmayı nasip etsin inşallah:Saruboceq:
eşyalarında çok yakışıcak:1hug:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…