Bu da bizim iç tadilatını yeni bitirdiğimiz evimiz

Eviniz çok güzel mutlu ve huzurlu günlerde oturun. Sanırım 3+1 sıfır daire. Uzun zamandır bulunduğum semtte (Eyüp) 3+1 sıfır daire aramamıza rağmen istediğimiz gibi bir yer bulamadık malisef. Bu noktada tüm ümitlerim neredeyse kırılmak üzere. Sizin evinizi çok beğendim. Sakıncası yoksa hangi semt ve ne kadara aldınız? Bilgilendirirseniz sevinirim, şimdiden çok teşekkür ederim.

Sinaycim çok teşekkür ederim tatlımm evet biraz erken oldu galiba sırnaşık şey
inşallah canım benim inşallah bulursun gönlüne göre bir ev :Saruboceq:

Çok teşekkür ederim hürmüzcüm. Evimiz beylikdüzü adakent mevkiinde. Evet 3+1 125 m2 sifir daire. 160.000 ile acildi sıkı pazarlik sonucu 140.000 ne anlasildi. Komisyon ucretleri haric tabii.

Beylikdüzü taraflarinda bu tip evler bulabilmeniz mumkun ulaşim imkanlarida iyilestiriliyor agustos ayinda beylikduzu avcilar metrobus hatti devreye girdiginde fiatlar dahada artacagi soyleniyor. Bence bir bakin derim beylikduzu taraflarina eminim istediginiz gibi bir ev bulucaksinizdir

Son düzenleme:
evınız gerÇekten gÜzel olmuŞ....
Hayırlı olsunn...
ArkadaŞlarında dedıĞı gıbı mutfak ve banyon harıka gÖzÜkÜyor...
Rabbım gÖnÜl ferahlıĞı ıle oturmayı nasıp etsın ınŞ..

tekrar baktım döşeyince dahada güzel olacak tebrik ederim bu arada evlenmeden önce kendi çabanızla halletmiş olmanız ne güzel

Azracım daha önce Haramiderede Regnum Astrumtowers adında bir projeden 3+1 daire bakmıştık. Tamam istediğim gibi bir daireydi, fiyatıda iyiydi ama 30 katlıydı herbir blok. Hem yükseklik korkumdan hemde psikolojik olarak bu kadar çoklu katlarda oturamam, mümkün değil.Sizin dairenizin bulunduğu apartman kaç katlı yada blok? Yada Beylikdüzünde binalar genelde bloklar gibi çok katlı mı? Ulaşımda beni çok düşündürüyor. Düşünsene yazın akşamları şöyle bir boğaz havası alalım desek bir sürü yol gitmek zorundayız. Yolu bile düşününce vazgeçer insan. Birde ben eşim olmadan gün içinde hiçbir yere gidemicem. Takdir edersin ki iki çocukla toplu ulaşıma binip bir yerden başka bir yere gitmek çok zor.

herşey çok güzel canım. allah ağız tadıyla oturmayı nasip etsin.

Hürmüzcüm beylikdüzü bölgesinde o kadar çok çeşit ev varki. Bende şahsen öyle gökdelen tarzi binalarda yaşayamam diye dusunuyorum. Bizim bina 15 katli bina biz 4. kattayiz. Evde hic kombi yanmamis olmasina ragmen iceri girdigimizde yuzumuze sicaklik vuruyor. Montalamasi baya kalin bi malzemeden yapilmis. ışte bir tek dez avantaji bana göre merkeze olan uzakligi ama metrobus gercekten cok buyuk kolaylik. Bi gelip gezseniz belki fikriniz degisecektir. O kadar cok buyuk alisveris merkezi acildiki artik ben takip edemiyorum. Yani gezmek dolasmak icin inanin bir suru yer var. Yeşillik ve cevre planlamasi oldukca degisti eskiye nazaran koşu alanlari piknik alanlari kuruldu. Bence ev almadan beylikduzune bir kez daha bakin ama E5 uzeri degil biraz daha icer kisimlari gitmenizi tavsiye ederim.

Azraa herşeyiniz çok güzel olmuş..:lepi: Allah iyi günlerde oturmak nasip etsin..:Saruboceq: Bence 1.mutfak takımı bu mutfağa süper gider yerimseniben

:1shok:bayıldım yahuuu...mutfak ve banyo süper iyi günlerde oturmak nasip olsun

Allah ağız tadıyla oturmayı nasip etsin çok güzel bir eviniz var

cok cok cok beğendım cnm yaa maşallah cok temız ve harıka hatta mutlulukla oturun ınş

süperrrrrrrr bi evin var süperrrrrrrr
hayırlısıyla oturun mutlu olun inşallah

gerçekten çok güzel omuş evininz
mutfağınıza bayıldım
allah mutlu günlerde oturmayı nasip etsin

canııım evin çok hoş görünüyoo daha şimdideen,bide doluykken tahmin edemiyorum..ayrıca mutfağında çok güzel ,keşke mutfağın daha büyük olsaymış daha gösterişli olurdu..güle güle kullan allah evin bereketini eksiltmesin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…