Bu da burdaki son konum.. esimle son kez gorustuk..

Adamın yuvası dağılıyor, kayınvalide hala görümce ve çocuklarını eve topluyor, eşinin de buna hiç sesi çıkmıyor. Çok garip kişilerle karşılaşmışsın sen arkadaşım, bunlar normal davranışlar değil.

Abinin durumu ne oldu gorumcenle?insallah olmamistir.yoksa omur boyu kurtulus yok bu dengesizlerden.Allah yardimcin olsun...

Allah yardimcin olsun canim insallah hayatina oyle biri cikarki gidene tesekkur edersin

Çocuğu barışmak için bir umut gibi görüyorsunuz gibi geldi bana hep. Lütfen çocuğu yalnız büyüteceğiniz durumda isteyip istemediğinize emin olun.

Bu adam bu saatten sonra ailesini silse bile affedilecek bir tarafı yok. Sorun ailesinde değil kendisinde çünkü.

Bir an önce işlemleri başlatın ve kendinizi kurtarın. Ailenize kararlı olduğunuzu gösteremediğiniz için ortada olmayan bir yuvayı bile kurtarma yoluna gidiyorlar. Buna izin vermeyin.

Çocuğu aldır desem çok mu kizarsiniz

Ben de kızdım kendime ama bu adam baba olmayı haketmiyor ama annelik hakkiniza lafım yok zor bir karar bence.

Acilen boşanmalısın..
Davayı sen açmalısın..
Bebeğini asla aldırmamalısın..
O günahsız yavruyu doğurup,ona en iyi şekilde hem annelik hem babalık yapıp bir daha o adamın (!) yüzünü asla görmemelisin..
Eskiye dair her şeyi silip,kendi yoluna bakıp yeni rotanı oluşturmalısın..

Çocuğu aldır desem çok mu kizarsiniz

Ben de kızdım kendime ama bu adam baba olmayı haketmiyor ama annelik hakkiniza lafım yok zor bir karar bence.

aynısını ben de düşündüm okurken. o günahsızın günahına girmeye ne gerek var ki? babasının gözünde hiçbir zaman halasının çocukları kadar değerli olamayacak. bunu bile bile, böyle bi travma yaşayacağını, ömür boyu eksiklik çekeceğini bile bile neden o masumun günahına girilsin ki? bence de aldırsın.

aldırsın deme sebebim de konu sahibinin boşanıyor olması değil yanlış anlaşılmasın. konu sahibinin eşinin önceliklerinin farklı olması. hiçbir çocuk bunu yaşamamalı.

katiyyen bebegini aldırma böyle söyleyenleri duyma geç bir canı ancak Allah alır bu vebale girme.anne olmak müthiş birşey babasi ni sil gitsin ama yavrun sana canyoldasi olur.alsin anasını otursun bir omur sen yoluna bak hakkında hayırlısı...

Bol bol Allah a dua et . Inan çok şey farkedeceksin . Kendine eni hir sayfa aç . Ayaklarinin üstünde durup hayallerin varsa gerçekleştir. O nadide yüzün hep gülsün . Hiçbir şey karşılıksız kalmaz . Öyle biri ol ki insanlar giptayla baksın . Öyle biri ol ki ilerde çocuğun seni örnek alsın . O güzel kalbini hep ferah tut... Bu arada hiçte basimizi agritmadin sonuçta zor zaman geçiriyorsun tabiki de fikir alışverişi çok önemli .Allah kolaylik versin

bebegini asla ÖLDÜRME bir omur mutlu olamazsin.bebegim var gercek ask sevgi evlatmis.onunla hayata insan daha guzel daha guclu bakiyor..dogdugunda kucagina aldiginda emzirdiginde bi an aldirmak istegini dusunduysen vicdan yapacaksin.dusunsene minnacik yumuk yumuk elleri ayaklari findik gibi burnu..Allah bir emanet gonderiyor onu oldurmek sakin yapma..

nazeralam dun piknige gittik butun aile bebegimden az uzaklastigimda nasil agliyor annemde annem diyor dudaklarini bukup daha bir yasinda..kosup kucakliyorum sarilinca susuyor guluyor bana boyle yakin candan sarilan seven yok cunku birbirimizin caniyiz..sende boyle olacaksin insallah..

Allahin gonderdigi emanete kiymak onu oldurmek ego mu oluyor sizce..

bi

Allahin gonderdigi emanete kiymak onu oldurmek ego mu oluyor sizce..

kendiniz diyorsunuz, "allahın emaneti".
eğer o emanete düzgün bi hayat sunamayacaksanız, o emaneti hep eksik bırakacaksanız, emaneti sahibine iade etmek daha doğru geliyor.

egodan kastımı da çok yanlış anlamışsınız.

+1
ailesine kalırsa kızları için tek adım atacakları yok

aldırırsan aldır öldürürsen öldür diyen adamlar çocuk parkta düştüğü için anneyi polise veriyor
düştüğünü bildiği halde sürünsün diye
insanlar da utanma yok şimdi aldır der doğunca bezinden mamasına adına her şeyine karışır üstelik maddi manevi tek bir yararı da dokunmaz o müsveddelerin

peki daha dogmamis cocugun duzgun bir hayat yasamiyacagini iyi bi insan olmayacagini nerden biliyorsunuz..hoangimiz tamizki eksiklerimiz var hep illaki.. emaneti sahibine canli deyil cansiz olarak olarak teslim edecek.hem konu sahibi doguracam kiyamam diyor illa alin diyorsunuz..kararini verdi zaten.ben anlamiyorum annesine saglam yapismis bir canliyi aldir gitsin demek nasil cikiyor gonulden kalpten.cocugu olmayan ya daha once aldiran yada bekarlar bunu kolaylikla soyluyor..
hem herseyi biz degilmiyiz.anneler evvel Allah herseylerine yetisiyor.

o çocuğa babasının neden annesinin ve kendisinin değil de halasının ve onun çocuklarının yanında olduğunu nasıl açıklamayı planlıyorsunuz peki?

Bu konular hassas konular lütfen konu sahibini yanlış yönlendirmeyelim.
"Bebeğini öldürme gibi cümleler doğru değil" olaya duygusallığın yanında mantıklı da bakmak gerekir.
Konu sahibinin diğer konularını okudunuz mu?
Onlar sadece bize yazdığı kadar.
Doğurup doğurmamak kendi kararı doğurduğu takdirde o adamla ömür boyu bağı kalacak. Ki adam istemiyor.
Çocuk büyüdüğünde babam dediğinde ne cvp verecek konu sahibi? Ne açıklayacak?
Olaya duygusal yaklaşıp konu sahibine vicdan yaptırmayın ben de anneyim ama olaya her yönden bakmak gerekir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…