Çocuğu aldır desem çok mu kizarsiniz
Ben de kızdım kendime ama bu adam baba olmayı haketmiyor ama annelik hakkiniza lafım yok zor bir karar bence.
Allahin gonderdigi emanete kiymak onu oldurmek ego mu oluyor sizce..sırf kendi egonuzu tatmin için, "ben kadınım, doğurmalıyım, yalnız kalmamalıyım" hevesiniz yüzünden, babası tarafından asla sevilmeyecek çocukları dünyaya getirerek "günahlarına girmiyorsunuz" ya, ben gerçekten bi şey demiyorum.
bi
Allahin gonderdigi emanete kiymak onu oldurmek ego mu oluyor sizce..
+1Çocuğu barışmak için bir umut gibi görüyorsunuz gibi geldi bana hep. Lütfen çocuğu yalnız büyüteceğiniz durumda isteyip istemediğinize emin olun.
Bu adam bu saatten sonra ailesini silse bile affedilecek bir tarafı yok. Sorun ailesinde değil kendisinde çünkü.
Bir an önce işlemleri başlatın ve kendinizi kurtarın. Ailenize kararlı olduğunuzu gösteremediğiniz için ortada olmayan bir yuvayı bile kurtarma yoluna gidiyorlar. Buna izin vermeyin.
aldırırsan aldır öldürürsen öldür diyen adamlar çocuk parkta düştüğü için anneyi polise veriyorsimdi aldir bu bebegi diyen baba bebek dogdugunda cocugum cocugum diye gezecek ortada, benim sinirlerim kaldirmazdi.
Elinizden almaya calisacak belki, almaya calismasa bile basini oksamasi bile zoruma giderdi benim.
Kim ne derse desin, ben olsam aldirirdim.
O bebegin yerinde olsam da dogmak istemezdim zaten.
Omrunuz boyunca o adamla sirf arada cocuk var diye gorusmek, cocugunuzun babaannesi diye kayinvalidenizin adini sanini duymak hatta yuzunu gormek zorunda kalacaksiniz.
İyi dusunun.
peki daha dogmamis cocugun duzgun bir hayat yasamiyacagini iyi bi insan olmayacagini nerden biliyorsunuz..hoangimiz tamizki eksiklerimiz var hep illaki.. emaneti sahibine canli deyil cansiz olarak olarak teslim edecek.hem konu sahibi doguracam kiyamam diyor illa alin diyorsunuz..kararini verdi zaten.ben anlamiyorum annesine saglam yapismis bir canliyi aldir gitsin demek nasil cikiyor gonulden kalpten.cocugu olmayan ya daha once aldiran yada bekarlar bunu kolaylikla soyluyor..kendiniz diyorsunuz, "allahın emaneti".
eğer o emanete düzgün bi hayat sunamayacaksanız, o emaneti hep eksik bırakacaksanız, emaneti sahibine iade etmek daha doğru geliyor.
egodan kastımı da çok yanlış anlamışsınız.
peki daha dogmamis cocugun duzgun bir hayat yasamiyacagini iyi bi insan olmayacagini nerden biliyorsunuz..hoangimiz tamizki eksiklerimiz var hep illaki.. emaneti sahibine canli deyil cansiz olarak olarak teslim edecek.hem konu sahibi doguracam kiyamam diyor illa alin diyorsunuz..kararini verdi zaten.ben anlamiyorum annesine saglam yapismis bir canliyi aldir gitsin demek nasil cikiyor gonulden kalpten.cocugu olmayan ya daha once aldiran yada bekarlar bunu kolaylikla soyluyor..
hem herseyi biz degilmiyiz.anneler evvel Allah herseylerine yetisiyor.
Bu konular hassas konular lütfen konu sahibini yanlış yönlendirmeyelim.bebegini asla ÖLDÜRME bir omur mutlu olamazsin.bebegim var gercek ask sevgi evlatmis.onunla hayata insan daha guzel daha guclu bakiyor..dogdugunda kucagina aldiginda emzirdiginde bi an aldirmak istegini dusunduysen vicdan yapacaksin.dusunsene minnacik yumuk yumuk elleri ayaklari findik gibi burnu..Allah bir emanet gonderiyor onu oldurmek sakin yapma..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?