Bu da burdaki son konum.. esimle son kez gorustuk..

Ya orası öyle tabiki. Ben yeni anne olduğum için kıyamıyorum

8haftalık olmuş yazık o da bir can vicdansız adam bunu nasıl söyleyebilir?
Bence seni üzmek için hassas noktana dokunmuş.Ama bebeğine olumu reva gören bir adamdan baba olur mu orası meçhul
Zor durum Allah yardim etsin

Bebegini aldirdigini soyle ama aldirma. Yarin obur gün bebek dogdugunda sahiplenmeye calisip o aikenin ici de deli ederler ccougu.

bosver icinde bir suphe kalmamis oldu. Ileride keşke konussaydim belki iyi olacakti diye soru işareti kalmaz aklinda.

Karşındaki ne adam olabilmiş ne de insan, belki karşıns seni çok mutlu edecek ve çocuğuna baba olucak biri çıkar hiç üzülme belkide tek başına büyütürsün
O şahsın yanına kalmaz bu yaptıkları emin ol

Konularinizi okumus ve üzülmustum son yazdıklarıniza da üzüldüm.
Ne diyebilirim ki..
Hakkınızda hayırlısı olsun...

O aldır bebegi diyen arkadaş sen mi verdin canını sen almaya karar veriyorsun diye sorarlar adama ....! Yada sana sorarlar hiç annelik duygusu tattinmı diye! Arkadaşım kesinlikle bebeğe dokunma arkanda annen baban var. Kesinlikle aldırma ozaman esinde yaşamadığın vicdan azabını bu kararda yaşarsın...

Görüşmen iyi olmuş
Umut hep vardır ama bu adamın ne olduğunu salim kafayla daha net gormussun aileni de kirmamissin gitmissin
Bir şeylerin netlesmesi iyidir
Hakkında hayırlısı
Bebeği aldirmak zorunda değilsin karar sadece ona ait değil

Herkeste illaki bir.umut vardır niye kizalim ki ...
Iyice dusun hayatini bence gözden geçir demiyorum maalesef anneci bir koca bendede var bende hamileyim her zaman hakkimi helal etmiyorum derim ... umarım bebesinle çok mutlu olursun ..

Aldırma sakın bebegı sakın aldırma yazık gunah onun sucu ne cok pısman olursun barısırsınız annesının etkısınde kalıyr

kocanız sizi sevmiyor diye değil, babasının ailesinden hiç kimse o çocuğu sevmeyecek diye. sorumu yanlış anlamışsınız.
Babasinin ailesinin cani cehenneme

Konu sahibi kocandan alamadigin intikami bebeginden alma tek babasi z büyücek olan senin cocugun deil annem hastaligi yüzünden aldirdigi kardesimi hergece rüyasinda görüyor her gün aglayarak uyaniyor ölsemde bebegime gitsem die agliyor bizide aglatiyor yapmayin dogurun büyür elbet büyür rabbim verir onun kismetini kocana ailesine inat bebeginle kocaman bir aile ol kanit topla esinin agzini ara watsaptan bebegi istemiyom aldir mesajlarni kaydet teline en ufak kaydina kadar elinde kanit olsun bebegin vekaletini tamamen Al üstüne zor keske yasanmasaydi ama o itten sana koca olmaz artik sans diye kendini yipratma Allah yardimcin olsun bebegininde seninde

o çocuğa babasının neden annesinin ve kendisinin değil de halasının ve onun çocuklarının yanında olduğunu nasıl açıklamayı planlıyorsunuz peki?
Cocunu aldirmayi istedigini nasi aciklicak ve kucana aldiktan kokusunu cektikten sonra kendi yüzüne nasi bakacak Ben nasi minigimi öldürmeyi düsündüm dicek senin cocugun varmi????

Yinede iyiki gitmissin o son konusmaya. Yavrunda karninda daha 2 aylikmis. Peki napicaksin simdi? Bosanma davasini acmayi planliyomsun? Yoksa yine azda olsa umit varmi?

Bak canım o kaltak kv gile fırsat verme .. yuvaya sahip çık o köpek herif zamanla adam olur . Sen onla konuş gelsin . Önce biraz eski mutlu gunlerinizi konuş o serefsizle. Sonra bebekten aile olmaktan bahset . Bak de herkes kendi karısıyla çocuğuyla kalır hayatta sana en çok ben lazimim de . Bak annene hani annesi de herkes ailesiyle ilgilenir bizde aile olduk sende bizle ilgilende. Biz biraz toparlanalim öyle gelselerdi diye pat diye söyleme önce benim dediğim gibi duygusal gir yumuşat tava getir öyle söyle . Yuvanı yıkma hayat ailenin yanında geçmez sonraki serefsizde az şey etmez . Biraz duugusallik biraz kadınlık kullan .biraz bak kv dene nasıl almış ipleri eline .sert konuşma hele biraz yol al .bi kaç yıl geçsin ipler sana geçince bildiğini yaptır bin essegin sırtina. . Çok sinirleniyorum bu erkeklerin pis huylarina o yüzden böyle konusuyorum. Misal ortada sorun var annesi eşimle konusmadan ben hemen eşime durumu anlatıp hakliligimi koyuyorum. O onun beynine girince , annesi sonradan konusşa bile onun lafına gitmiyor. Boş bırakma eşini ki onlara kanmasin. Unutma karşı taraf annesi sakin hakaret etme . Ben annene kötü demiyorum sagolsun ama biz de aileyiz bunca sorun yaşadık biraz toparlnalim sonra hem keyifle agirlariz onları de . Sen onlara kötü der istemezsen daha da ailesine tutunur inat ya .. sen hiç kötü deme aldırma bak nasıl şirin gelmez onlar eşine .. Bunlar zamana sabır et ipleri sana gecirecek kolay değil ama mecbur. Benim samimi fikirlerim bunlar hakkına hayırlısı olsun .

Hepinize cok tesekkur ederim canlarim.. allah hepinizden razi olsun. Bebek aldirmayi dusunmuyorum. Ben sadece acaba duzelirmi umudu tasidim hep icimde
Pislik herif gerizekalı nolcak hepsi odun işte. Allah korusun bebeğine bişey yapmadı boşver geri kalanı o senınle

Çoook merak ettiğim bir konu var..
NEDEN BİRİLERİ SÜREKLİ SİZE KALMAYA GELİYOR?

Çoook merak ettiğim bir konu var..
NEDEN BİRİLERİ SÜREKLİ SİZE KALMAYA GELİYOR?

aile yapıları o şekil çünkü. kimse karısıyla yalnız kalamaz.

en çok yadırgadığım şeylerden biriydi. sözlüyüm, kayınvalideme yemeğe gidiyorum, o sofrada asla 5 kişi yemek yiyemedik. kabile toplanacak bi önce.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…